Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
Az első lehet, hogy egy kicsit unalmas, de a második ég és föld hozzá
képest. Szerintem nagyon jó lett - nagyon hangulatos, simán megéri.Nekem egyedüli csalódás az volt, hogy SPOILER - Rómában nem lehet
kommandózni, aztán kiderült, hogy ennek prózai oka van: a "3." rész.
Én mondjuk inkább 2,5-nek mondanám azt, mintha egy nagy DLC lenne,
ill. a legutolsó, ami szintén nagyon hasonlatos ezekhez mondjuk a 2,75.
De csak azért, mert 3-nak hívják a még meg sem jelent legújabbat.https://hardverapro.hu/apro/zotac_gtx_1080_arcticstorm_elado/friss.html
-
Sheol
aktív tag
Csaj kellett volna a PC-s verzióba is!
-
zseko
veterán
Az ismerőseim is ezt mondják, akik játszottak mindkettővel. És már nem fullad bele a vízbe sem, sőt
A harmadik részt is jónak mondják.
Én 12.48€-ért vettem meg az első két részt Steamen karácsonykor, és most akciókor a harmadikat 4.99€-ért vagy 9.99€-ért, nem tudom már.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
HaZsolt
őstag
Pont karácsonyra. Csak nem eladási rekordokat akarnak döntögetni?
-
Chapel
addikt
Az első részt sem vittem végig mert unalmas volt, meg buta a harcrendszer. (pedig a világ és a sandbox játékmenet nagyon bejön). Állítólag tegyek egy próbát a 2. résszel, ott már jobb a helyzet
Most látom, itt 2,5k gondolom ennyiért megéri.
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
BigBlue69
őstag
Születésnapomra?
Teljesen korrekt
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Silentfrog
veterán
Egyre kevesebb pc-s játékot vesznek az emberek,inkább a konzol ami fut manapság.
Nem értem a logikát,hogy miért adják ki a konzolos játékokat elöbb néha több hónappal,ha ugy azt favorizálják az emberek?
Vagy csak az én világomban van abban ráció,hogy ezzel még jobban kinyirják a ps-s játékipart?[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Aztadurva
Oké, eldöntöttem, nem kell 3DS, hanem Vita kell! Mellé meg Wii U. Ez a Liberation nagyon odaüt, a
szirénáraWii U-ra pedig tökéletesen elég lesz az AC3.Itt már nincsen semmi Desmond meg Animus, ugye?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Dr. Romano
veterán
-
Ryder62
őstag
Olyan gyorsan jelennek meg a részek hogy nem bírom követni. A Revelations-al még nem is gémeltem.
-
Logen88
aktív tag
Szerencsére nem csúszik olyan sokat a PC-s verzió.
Nagyon várós a game!
The Last of Us is a masterpiece.
-
Nazara
őstag
Húúúúúhúúúú,
Már alig várom, hogy rátegyem a kezemet a játékra, habár még nem döntöttem el, hogy honnan veszem meg, túl jó ajánlatok vannak hozzá.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
GegeWarrior
senior tag
Örömteli, hogy maradtak az 1 hónapos eltolásnál és nem kell fél évet várni
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Ubisoft bejelentette az Assassin's Creed 3 PC verziójának hivatalos megjelenési dátumát.
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GTA VI
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest