Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz
Jegesmaci81 #500 üzenetére
Nem mindenben múlja alul, ezért mondtam hogy tedd mérlegre.
A faceid számomra előny, ahogyan a friss SoC és a sokkal kisebb káva is, ráadásul a nyitó ára is alacsonyabb.
A többi olyan dolog (ppi, 3dtouch hiánya, szimpla kamera) ami ha nem fér bele mást választ az illető, de ettől még pozícionálva jól van a termék, szerintem.Én konkrétan úgy vagyok vele, hogy ezt pont nekem találták ki, az én igényeimet tökéletesen lefedi.
Ha az SE kimúlik valószínűleg ez lesz majd az utódja, ha addig nem állnak elő még vonzóbb ajánlattal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest