Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnny500
tag
válasz MarkCsiha461 #134 üzenetére
Én is ebben bízom!
-
Egon
nagyúr
válasz MarkCsiha461 #17 üzenetére
LOL. Ne találkozz a cirka 190 cm magas, 120-130 kilós sógorommal, akinek még mindig az előző generációs, ha jól rémlik 4 colos IPhone SE-je van...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
törölt tag
Vannak azért olyan (koruknál fogva) férfiak, akiknek ez lehet ideális.
-
nozs23
addikt
Nekem vannak 40-50-es ismerőseim akik SE-n, 6S-en ragadtak.
Alapvető dolgokra használják a telefont, de a stabil működés, évek óta megszokott, belakott IOS és megbízható kamera fontos. Nem függnek egész nap a telefonjukon, így lazán elmegy egy napot, tehát az üzemidő sem riasztó.
Nekik tökéletes egy ilyen készülék, évekig nyúzható.Sok mindent ad ez a kis telefon, amit a konkurencia még drágábban sem féltétlenül:
Jelenlegi legerősebb mobil SOC
Mobilban elérhető legjobb videó
Sztereó hangszórók
IP védettség
5 év támogatásAmit fel lehet róni neki az az ósdi design, gyengébb akksi. Más gyártónál is kötsz kompromisszumot ezen az árszinten, csak máshol. Szerintem mindenki fel tudja mérni, hogy ez ér meg neki 180 ezret, vagy valami más.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest