Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz xZer0kidx #6243 üzenetére

Nem hosszú. Apple One-t én nem használnám ki, ezért csak Apple Music és iCloud 1800 forintért. Apple TV+ számomra mint a Netflix, csak néha egy hónapra befizetek, megnézem ami érdekel és lemondom. Annyi jó tartalom nincs rajtuk, hogy folyamatos előfizetés legyen. A Spotify-nak egy ideje már nem adok pénzt, gondolkozom teljesen megszüntetem a fiókot. AM számomra jobb a hibáival együtt is. (van normális library!)

Egyébként szerintem jó Apple TV+ inkább az HBO minőség irányba tart és nem a Netflix mennyiség módszer, mert ott nagyon sok szemétből kell kiválogatni a jót. Ami furcsa, hogy Apple TV+ helyett más név kellett volna talán. Olvasom Redditen, hogy USA-ban sokan azt hiszik Apple TV is kell hozzá. A hardver kütyü. Sokan nem értik Apple TV média lejátszó, Apple TV app, Apple TV+ streaming szolgáltatás különbséget.

Apple Mail és Outlook fiókom jó együtt, van push is, személyesebb dolgok iCloudra, egyebek OneDrive-ra. A OneNote még fent van, de rájöttem alig használom crossplatform, ezért telefonon az Apple Notes is elég. Safarival is elégedett vagyok. iOS15-tel még várok kicsit, a hide my email funkciót fogom használni.

Macbook nélkül a hátrány, ha elromlik a telefonom, meg lennék lőve amíg nincs új iPhone. Mert az Apple webes felületek az ipari hulladék kategóriába tartoznak sajnos.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés