Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oszy
veterán
válasz
-secret- #19643 üzenetére
Most átnéztem a telefonom, ami a programokat illeti. Amire gondoltam, azok felhasználó névvel és jelszóval belépősek. Egyetlen egy ami nagyon fontos, az az AdBlock, mert az még a régi verziós és blokkolja a reklámokat. Bár az meg megvan iTunes-on (amit szintén nem frissítettem), így azt is lehet visszatudom majd rakni abból 12-re.
Vagy az már ütközni fog szerinted?
-
Crafter32
őstag
válasz
-secret- #19340 üzenetére
Ez nagyon bánt, sokszor segített eddig, mikor nem emlékeztem mit is beszéltem meg valakivel.
(#19338) tylerddd: Teljesen igaz. Nagyon nem vagyok képben a rendszerrel. De nem is találtam olyan leírást ami segített volna. Általában a hivatalosan elismert dolgokat erőltetik. Egy full kezdő meg hoozá van szokva , hogy rádugom a telefont a laptopra , beírok esetleg egy jelszót és azt csinálok ami nekem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
gabber01
addikt
válasz
-secret- #18722 üzenetére
Megjött a Mi Band 2. De arról nem volt szó, hogy ez csak annyit tud, hogy egyszer rezeg értesítéskor és aztán annyi. Utána nem jelez ki semmit, hogy mi van. Van-e még aktív értesítés vagy sem. Nem villog, nem mutatja a kis kijelzőjén hogy mittudomén, kis levélke 5 üzenettel.
Ez tényleg csak ennyit tud? -
gabber01
addikt
-
-
Rob700
senior tag
válasz
-secret- #17719 üzenetére
Nem, egyedit sem...
Édesapám iPhone-jának olyan problémája van, hogy telefonálás kor nagyon halkan lehet hallani a másik felet, valószínű, hogy kosz ment bele neki, de maga a hangszóró rács nem különösebben koszos? Valamivel lehet orvosolni a problémát hangszóró cserében kívül ?
[ Szerkesztve ]
-
XFishboneHUN
senior tag
-
-
Amarton
tag
-
marcusa
addikt
válasz
-secret- #16398 üzenetére
Köszi neked is, de csak hogy világos legyen, ez nem az én iphone-om képe, ezt a neten találtam és berajzoltam rajta szemléltetés képpen amit furcsálltam.
Az első oldalra olyan ikonokat tettem amiket gyakran használok, tehát ha a felette levő sor jobb oldali ikonjával cserélem fel akkor azt lesz kényelmetlenebb elérni.
De lendüljünk túl ezen, mert megoldás nem lesz rá úgysem, én meg megszokom.(#16397) tomi5244: Na ez egy jó hír, örömmel fogadnám.
[ Szerkesztve ]
-
revolver
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.