Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz gabber01 #18716 üzenetére
Nekem ez a Xiaomi nagyon szimpatikus, teljesen korrekt a kinézete is.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz gabber01 #18716 üzenetére
Nálunk is a zasszonság részben ezért használ okoskarkötőt (meg lépések, mozgás követésére mondjuk), nagyon bevált, mivel a munkahelyen szinte állandóan lenémítva tartja a telefont, a csuklón rezeg az okoskarkötő, hogy üzenet jött, vagy hívják. Meg így pl zajosabb helyeken is értesül a jelzésről, megkockáztatom hogy ebből a szempontból jobb mint a ledes jelzés.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz gabber01 #18748 üzenetére
Én ezt a nagy led mizériát nem igazán értettem soha. Egyetlen egy esetben van értelme, ha a telefon ki van csapva az asztalra, más esetben semmivel nem vagy vele előrébb. iPhone-nál ilyen estben sajnos minden esetben meg kell döntened kicsit a telefont, hogy felébredjen a kijelző és lásd az értesítéseidet.
"Később meg ugyanúgy elfelejti, hogy volt valami, mintha nem is lett volna semmilyen értesítés. Na pont ezért jobb és több az értesítési led."
Feltételezem akkor vagy az van amit az elején írtam, és mindig minden esetben az asztalon előtted van a telefon, vagy pedig folyamatosan fogod a kezedben, hogy tudd lesegetni az értesítési ledet. Ha zsebben/táskában van a telefon akkor pont egy okosóra/karkötő sokkal jobban jelzi neked az értesítést.
A miBand2 pont azt tudja, amire a legtöbb felhasználónak szüksége van: ha csörög a telefon rezeg a kezeden folyamatosan és ki is írja ki keres, úgyszint ha üzeneted jött.
Másra az átlagembernek nincs szüksége, túl lehet élni, hogyha nem hajlandó jelezni a farmville értesítését, hogy arasd már le a veteményt.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz gabber01 #18753 üzenetére
Nekem egyik okostelómon sem volt értesítési led és az iPhoneokon sem volt, soha nem hiányzott. Most használok egy droidos Xiaomit az i6s mellett, amin van, semmivel nem érzem többnek.
"nem tud mindig mindent megnézni, hanem idővel pótolja" Akkor megint minek a led, ha így is, úgy is pótolja??? Ha valakinek meg annyira munkaeszköz, hogy ezen mondjuk üzlet/bevétel/megbízás múlhat, akkor megint csak figyeli. Nem kötekedni akarok, bocs, de soha nem értettem az értesítő led túlmisztifikálását.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Ufff
senior tag
válasz gabber01 #18755 üzenetére
Elvárod? Neked elvárásaid vannak az asszonykád telefonjával szemben is, amit egy cég fizetett? Fura.
Miért nem androidot vett a cég? Valami oka csak van!
Azt ugye tudod, hogy nem a telefonnak kellene irányítani az életedet? Nekem itt van az asztalon, ha csörög felveszem vagy kinyomom. Ha kinyomod, lehet emlékeztetőt kérni róla. Megnyomni a home gombot nem egy bonyolult művelet, de ha szeretnéd, tartunk nektek tréninget!
Üzeneteket is be tudod állítani, hogy lásd a kijelzőn.
Én is rendelkezem MiBand2-vel, szeretem - a korlátai ellenére is!
Az okosórát hatalmas baromságnak tartom, így az nem kell nekem.
Írd le légyszíves, mire kellene, mert a telefont is be tudod állítani, segítünk!
Az értesítési LED sem fog mindenkinél másképp villogni, ergo ott is fel kell oldanod a kijelzőt!"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Router gondok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Realme GT Master Edition 8/256
- Samsung Galaxy S21 FE 5G, 6/128GB, Ajándék tokkal, Független, Dual, 1 Év Garancia! Gyönyörű, fóliás!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest