Hirdetés
- PlayStation 5
- Hosszabb bemutatót kapott a Gothic Remake
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- Escape from Tarkov
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
407
tag
Na most jöttem a Vodából ( spanyol), ma árazták be az uj iphone-okat.2 éves hűség havi 54 eu bruttó tarifa(Red L,korlatlan minden+5 Gb net) a sima i6 16 os 99 eu,a 64 es 169 eu amikor elhozod.I6+ ból csak 16 osat árulnak az 169 eu val tudod elhozni.Érdekes,hogy felvették a 64 est is a kínálatba eddig nem volt erre példa iphone esetében.
-
407
tag
válasz
ToniSoprano #508 üzenetére
Így van.Képzeld a szakácsunk váltott vodára egy másik szolgáltatóról.Neki nem kellett Red hanem sima csomagot választott 25 eu körülit havonta.Rémült fejjel jött hozzám az első nap,hogy nem működik a Viber pedig azon beszél a gyerekével Belgiumba.Másnap visszament és Redre kellett váltania mert csak azon működnek ezek a szolgáltatások országon kívül.
-
407
tag
válasz
ToniSoprano #505 üzenetére
Az i5s 150 eu a i6 kb 250 lesz.Nekem az i5 az kicsi azért hoztam el inkább G3 mat,meg teljesen az android büvöletében éltem évekig.Amugy az 50 eus csomag nekem szükséges,sokat Viberezek haza,levelezek,szkàjpolok,sokszor mobilról mert éppen úton vagyok.Az országon kívüli hívások nem érdekelnek mert mindent nettel intézek.Amugy ha náluk akarnàm venni az i6 ot akkor ujraindulna a 2 éves előfizum+ a fent említett összeg+65 eu brutto csomag havonta.Inkább veszem függetlenül,meg nekem a 64 es kell.A vodánál 16 os van csak.A G3 mat meg az s4 et el is adtam már igy nem lesz olyan "fájdalmas" az a 799 amit kérnek az i6 ért.
[ Szerkesztve ]
-
407
tag
válasz
ToniSoprano #484 üzenetére
Nekem a Vodánál ( Red L)van előfizum spanyol déli részén élek.48 eu bruttó,minden korlátlan országon belül, 5Gb netem van hozzá.G3 mat kértem mellé 100 eu deposit ot kértek amit vissza is fizetnek a 12.hónap után ha rendesen fizeted a számlát.Az I5s a legdrágább ilyen szempontból arra 150 eut kell fizetni amikor elhozod ezzel a csomaggal de azt nem kapod vissza .Ez a teló ára.Megkérdeztem az i6 ot,mivel ezen a héten elérhető lesz náluk,kb 250 et fizetni de csak 65 eus csomaggal tudod elhozni,mondjuk 8 Gb net van benne.Én inkább megrendeltem függetlenül,nem akarok csomagot váltani emiatt.Amugy 4g hasít mindenhol, jól működik.Igazábol ha normálisan melózol nem vagy tróger akkor kényelmesen belefér ez a havi kiadás a fizudba.
[ Szerkesztve ]
-
407
tag
Semmiféle üzleti tervem nincs.Csupán szeretnék már egy viszonylag értéktartó telefont.Csiri biri android nálam lezárva.Tőlem meg is szünhet létezni.Besokaltam elég volt.Pénteken vehetem át az I6 ot,remélem egy jobb mobilos korszak kezdődik az életemben,habár melléteszem nehezen döntöttem,hogy vàltok.
-
407
tag
válasz
lionhearted #80 üzenetére
Ez nem trollság,csupán vélemény.A sajátom amit megtapasztaltam.Ha nem tetszik ne olvasd.Érdekes másokat nem zavar csak téged.Picit véleményezzél több tisztelettel irányomban kérlek mert ez igy nem gyere be.Köszönöm.Vitázni nem fogok veled mert nincs miről,tényeket írtam le.
-
407
tag
S2,S3,S4,Note 10.1 tab,Lg G2,G3.Mindegyiken megvan ez a jelenség,saját használat után mondom ezt.Amikor azt hittem,hogy az én telefonom nem laggol pl a névjegyzéknél mert gyorsnak tűnt akkor melléraktam egy 5s-t és majdnem sírva fakadtam.Ez pont egy null perces G3 mal történt amit 2 hétig tudtam hasznàlni.Többször fagyott mint télen LOL.Ha kapok egy whats vagy viber üzenetet miközben beszélek az s4 lefagy folyamatosan.G2 ön pl a mobil bankomnál 10 másodpercet kellett várni amíg a beírt számok megjelennek az adott mezőben.Galéria megnyitása közben megihatok egy kávét amíg betőlti.Sorolhatnàm még,de ez nem android topic,és elnézést a hosszú OFF ért.A lényeg,remélem azért a zsák pénzzért amit kifizetek lehet egy normálisan müködő telefonom.
[ Szerkesztve ]
-
407
tag
válasz
raskolnikoff #60 üzenetére
Nem üzletelni akarok.Csupán egy viszonylag stabil rendszert értékállósággal.Ez szerintem csak az Iphone.
-
407
tag
Én több év android használat után váltok i6 ra most a napokban.Hihetetlen,hogy mindig megvettem az aktuális csúcs droidokat,és pár hét használat után látványosan lassultak,az anyaghasználatról nem is beszélve.Szerencsétlen s4 em valami szőrnyen gagyin hat egy i6 mellet,de màr az 5s is bedarálta.Más opció nincs számomra csak iphone,arról nem is beszélve,hogy 500-600 euróért vett telefonom 10 hónap után 200 eurót ér.Miközben egy i4/s még mindig 250 eu.Vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Netfone
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...