Hirdetés
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
H1N1
tag
Valakinek sikerült már a frissítés?Nekem a"Hiba történt az iOS9 letöltése közben" üzenet jelenik meg.
-
H1N1
tag
Az Eredmények.com alkalmazást használja valaki? Nekem 8.3-as frissítés után mikor be akarok lépni valamelyik bajnokságba, kilép a főképernyőre. Valaki másnál is fennáll ez a jelenség?
-
H1N1
tag
Nekem kb. 10 nap alatt jött meg tőlük a ragacs. Minimális hibával, elég szépen sikerült felragasztani a telóra. Karbon mintás, feketét rendeltem. Azóta felkerült az oldalukra a teljesen átlátszó. Lehet rendelek egy olyat is, kaptam a második megrendelésre egy 20%-os kupont.
-
H1N1
tag
Életem első Iphone-ját kaptam meg tegnap és van néhány bosszantó dolog. Mi a búbánatért kell állandóan megadni a jelszót ha store-ból akarok letölteni? Örültem, mikor megláttam,hogy ujjlenyomattal is megoldható,de akkor meg a zárolás feloldása után mindig kéri a jelkódot vagy az ujjlenyomatot, pedig nincs is bekapcsolva az "Iphone feloldása" a touch id menüpontnál. Csak az "itunesés app store" van bekapcsolva. Ez így természetes? Remélem érthető voltam!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.