Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
Hát igen...
Eddigi legsimább ügyintézésem egy Logitech egérrel volt...azt az infot kaptam, hogy ha rossz,akkor a központjukba kell vinni.Bevittem, odaadom, blokk, ez a baja.Hát jó,de ők nem javítanak, vigyük vissza oda ahol vettük és majd visszaadják az árát.Nem akartam elhinni,de egy próbát megért.Vissza a Corába, átvették , úgy, hogy megse nézték mi baja(!) csak rá kellett írnom egy papírra és adtak levásárolható kupont.(Ami lényegében olyan votl,mintha visszaadták volna az árát,mivel mindig ott vásárolunk,illetve tunk,mivel már nincs cora
)
A legnehezebb egy vadi új Nokia C7-tel,amit nem akartak visszacserélni,pedig hibás volt a kijelzője (napfényben csíkozódott), aztán végül a hivatalos Nokia szerviz szó nélkül cserélte a kijelzőt...
A szifnomon amúgy nem áll tökéletesen a HOME button (kicsit mintha ellenne csavarodva), meg a kijelző is sárgásabb mint a touch 3G-mnek (bár múltkor néztem egy touch 4G-t (már az is retinás) annak is ilyen volt,mint a szifonomnak),de valahogy nincs erőm izélni miatta, talán nem is érdemes.Nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- Építő/felújító topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)