Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ha valaki azt hiszi, hogy adrenalin csak valamilyen fizikai aktivitásnál szabadul fel, akkor nagyot téved.
Az egyetemen kb. 2 éve volt egy roppant érdekes vendégelőadás, ahol arról beszéltek, hogy csináltak tudományos teszteket és megállapították, hogy a tolmácsok munka közben meglepő módon nagyjából olyan stressznek vannak kitéve(tehát felmegy bennük az adrenalin), mint az izraeli katonák gyakorlat közben.Itt találtam egy videót erről, konkrét a videójátékokkal kapcsolatban: Adrenaline and video games
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
G4ga
őstag
többen mondták már... felmegy az adrenalin szint...egy játéknál? elképzelni nem tudom hogy mitől...
Ez egy játék, képernyő elött ülve gombokat nyomkodva nem hiszem hogy ez akkora hüha…
maximum a vérnyomásom tudja felbaszni egy játék ha halhatatlan, csiter kispöcsökbe botlók...Nem hiszem, hogy egy játék képes ilyen hatást kiváltani...
Jó egy igazi horror játék... de az inkább a parafaktoromat döngeti...Aztán lehet én vagyok túl nyugodt...
Erröl az Apexröl viszont sok jót olvasok, lehet kikéne próbálni, azt megtudom hogy mitöl döglik a légy! -
rics_v
csendes tag
elég durva lett a grafika is
Satisfying
-
addikt
Ennek pont az a lényege, hogy beugrasz 1-2 pörgős körre és az alatt felmegy benned az adrenalin. Nekem legalábbis nagyon adja. Tehát szerintem épp ez a jó benne, hogy könnyen fogasztható, nem kell hozzá túl sok idő, hanem bármikor beugorhatsz egy körre. Nekem nincs időm az utóbbi időben annyit játszani, ha ilyen instant élményt akarok, akkor beugrok ide vagy Ring of Elysiumba egy körre. Persze mást is játszok azért, de nekem 1. Nincs rá egyhuzamban annyi időm, hogy elmerüljek a történetben 2. Sokszor türelmem sincs hozzá(ez játékfüggő mondjuk). Persze a Resi 2 Remaket így is végig fogom játszani, csak még mindig nem szántam rá magam, hogy ne Apexezzek vagy ROE-zzek helyette.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Magie
újonc
Ha csapattársakat keresel nézz be hozzánk: https://discord.gg/3Ee4spM
400 tag / 100+ online
PC/Origin, Playstation, XBOX -
moho79
csendes tag
Alapvetően nem szeretem a BR játékokat de ez nagyon megfogott. Pont a hangulata miatt. Korábban próbáltam PUBG-t és Fortnite-ot is de nem jöttek be több okból. (Fortnite-ot amúgy sem szívlelem mert miatta szüntették meg a Paragon-t, előbbi jobban tejelt ) Szóval Apex. Ajánlom mindenkinek Kellemes pályaméret, fluid játékélmény. Külön pirospont a squad-nak és a kasztoknak. Ha odafigyelnek a tartalomra és a serverekre akkor simán odavághat Mr. bughalmaznak. Fortnite-al meg játszanak a tizenévesek (csibeszerkóban)
[ Szerkesztve ]
-
tuki2200
senior tag
-
veterán
Android, ios?
-
addikt
Hangulata nagyon is van szvsz, sztorit keresni pedig ne egy BR játékban próbálj. Ez olyan mintha Prius kereskedésben értetlenkednél, hol vannak a beépített turbós autók
BTW nem vagyok BattleRoyale fan, ez az egyetlen amit tolok.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
gabber01
addikt
Nem értem ezeket az értelmetlen, vég nélküli játékokat. Semmi hangulat, semmi sztori. Kipróbáltam, 10 perc után uninstall. Semmi értéket nem sikerül benne találnom. Úgy látszik megöregedtem.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- DIGI internet
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Android szakmai topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest