Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hajdi
senior tag
Kipróbáltam, de kár volt letölteni! Az emberek java eléggé inkorrekt és szinte csak profik ellen dobott. Volt olyan, akibe két tárat küldtem, majd lelőtt és küldött egy mosolygós fejet... arról nem is beszélve, hogy a squad heccből öldös le. Számomra ez a játék a troll retkek gyűjtőhelye!! DELETE!
-
knoz91
tag
válasz
Plazmacucci #7 üzenetére
Régi hozzászólás, mindenesetre igazad volt, és van is jelenleg is mert a match making eléggé gyengusz benne, de mondj egy játékot ahol a match making SZINTE tökéletes...nem hogy tökéletes...
Egyébként nekem nincs vele bajom, eléggé jó játék, láttam jó néhány kommentet ezzel a premiumos, meg fizetős cuccal, hát igen...ez nekem is szúrja a szemem hogy egyenlőség ilyen téren nincs a játékban, de egyébként szép grafika, jó játékmenet, sok lehetőség.
-
törölt tag
magyar klán van?
-
válasz
MasterDeeJay #9 üzenetére
Na akkor 60 játékóra elteltével:
Még mindig jó játéknak tartom, de magas szintnél a játék csak a prémiumosoknak játszható. Mivel én úgy gondolom hogy nem fizetek havidíjért ezért abbahagytam. Várható volt hogy ez lesz. Illetve nem is csak a havidíj lenne a baj, hanem hogy bizonyos fegyvereket csak valós pénzért lehet megvenni.
Más mmo-nál ezért büntetnek.
Szóval egy igen jó játék ez, de a legnagyobb gyengéje hogy aki nem fizet az itt nem boldogul. Vagyok olyan épeszű hogy akár mennyire is tetszik a játék, ebbe nem megyek bele még akkor sem ha lenne rá pénzem.
Természetesen érthető a havidíj de a pénzért vehető cuccokat nem bocsájtom meg. Ment az uninstall és az acc delete, csaljanak ki a tudatlan függőkből pénzt. -
Kis vélemény/kedvcsináló a játékról 25 óra játékidő után.
Grafika:
Unreal3 motoros, nem lehet ok panaszra egyedül az AA hiánya észrevehető (nálam nem működött). Textúrák rendben vannak, nincs agyonmosva és elhomályosítva semmi nekem megüti a mércét. Kellő képen gyors, nincs sehol semmi belassulás akár mi is történjen éppen.
Hangok:
Itt sincs semmi gáz, sőt én 5.1-es fülessel használom és nagyon jól működik a 3d pozicionálás. Külön extra hogy a kocsikban állíthatóak a zeneszámok stílustól függően de akár saját mp3-akat is tölthetünk fel úgy hogy a többi játékos is hallja mi szól a kocsinkban.
Játékmenet:
Nem kell túl sokat várni tőle hiszen mmo-ról van szó. Én jobbnak érzem mint akár melyik GTA-t multiban. Mentem mind két csoportal és nagyrészt egyforma dolgokat kell csinálni csak nem egyforma módon. A játék kezdetben nehéz, nagyon sok dologra kell rájönni érdemes tutorialokat, guide-okat tippeket keresni interneten. A karakterünkre több rétegben rengeteg féle végtelen lehetőséggel módosítható ruhát felszerelést fegyvert aggathatunk, ugyanígy kocsit is moddolhatunk.Bűnözőként:
Alapból: Embereket, boltokat, pénzszállítót, kocsikat rabolni. De lehet vállalni időre feladatokat (akár 10vs10) amiknél már nagyobb a lövöldözés és a kihívás mivel rendőrök ellen kell menni.Rendőrként:
Utcán járőrözve a rabló bandát elkapni, lopott autókat visszaszerezni és visszavinni, ellopott tárgyakat begyűjteni és szintén feladatokat vállalni bűnözők ellen.A bűnözővel való játék jóval könnyebb hiszen alapból többen mennek vele és így feladatoknál szinte mindig többen is vannak egy csapatban.
Van egy elismertség szorzó amit feladatokból és egyéb tevékenységből lehet növelni, ezzel együtt a pénzjutalom is nő az elvégzett munkákért de emiatt nagyobb szintű ellenfeleket is leoszt a gép. A fentiekkel ellentétben kicsi az esélye hogy fullos ellenfelet oszt a szerver ha kezdővel vagyunk. Az elismertséget bűnözőnél pusztítással is lehet növelni (gyalogosokat elütni, civil kocsit felrobbantani), viszont rendőrként ezek pont negatívan hatnak.
Rendőrként legegyszerűbb ha valamelyik olyan ponton kempelünk ahol a bűnözők veszik fel a lopásból rablásból megszerzett jutalmat (pl: pénzmosó). Haverjaimmal egy szép nagy autóban szoktunk prédára várni, a bűnöző ha egyedül van akkor esélytelen hogy gondot okozzon, amint megjelenik a lopott áruval és elkezdi kipakolni egyből körözni lehet (witness gombbal) ilyenkor szabadon elfogható lelőhető... viszont ha nem sikerül elkapni időre vagy beviszi az összes lopott cuccot akkor ő nyer. Lehetőség van segítséget kérni akár melyik félnek ha a csapatban kevesen vannak. Rendőrként lehet használni nem halálos fegyvereket is amik csak lebénítják az ellenfelet, ekkor le is lehet tartóztatni a bűnözőt és ilyenkor több a jutalom is mintha csak megölnénk.
Végezetül két kép:
Még kezdőként sünautóval. [link]
Amikor már komolyan vettük a dolgot. [link] -
mongoose123
aktív tag
válasz
Plazmacucci #7 üzenetére
Elején bele kell rázódni, senki se mondta hogy túl egyszerű játszani vele
kb 2-3óra alatt simán fellehet addig húzni szintben a karaktert hogy legyen normális fegyver.
-
válasz
mongoose123 #6 üzenetére
És attól rossz hogy kis hugyos egyes szinten belépsz a játékba és az ellenséges csapat kigyúrt huszárai már ott várnak a bázis előtt és nem tehetsz semmit mert neked kis pisztolyod van ő meg páncélos gépfegyveres 50szinttel erősebb állat....
-
mongoose123
aktív tag
Meg kell érteni a játékot, vannak hibái, bugok, ellentmondások, ettől jó.
-
-
Ilsyde
őstag
Jaj nekem, ez a szar még mindig megy?
-
GeryFlash
veterán
ez a játék nem (csak) azért volt akkor bukás, mert fizetős, hanem mert egy hulladék game
-
-kdM-
senior tag
én nem fizettem még érte és nem is vettem észre, hogy a premiumosoknak valami nagyobb előnyük lenne a csili-vili cuccaikon és a valamivel gyorsabb pénzszerzésen kívül (többnyire még így is több jutalmat kapok a meccsek végén mint aki fizet érte)
-
gixxer-tomee
aktív tag
Na már megint ez az ál-ingyenesség.. Ingyen van persze. Reklámnak jó. De ha azt akarod hogy valamit haladjál és fejlődjél, akkor fizess! Hát kapják be!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Amióta az All Points Bulletin újraindult ingyenesen játszható formában, azóta már hárommillió játékos regisztrált a szerverekre.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest