Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevenstyle
senior tag
Hát... sajnálom, aki így járt, De szerintem nagyjából pontosan tudható volt, hogy nem fogja másfél évvel a konzol megjelenése előtt elkezdni promózni az MS a készülő matériát. Jó oké, aláírom csináltak a Microsoftnál az elmúlt pár évben pár nettó f*szságot, DE sejteni lehetett, hogy ennyire még nekik sem mentek el otthonról.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Stevenstyle #14 üzenetére
Kb mindenki, aki vàrta mert az MS azt mondta hogy most aztàn... A Scarletet meg màr a tavalyi E3-on is "bemutattàk".
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Stevenstyle
senior tag
Hittük? Kik? Aki legalább közepesen informált volt és reálisan nézte a közelgő 1-2 évet, az nem hitte... tudta, hogy a 2019-es E3-on kb. semmit nem fognak mutatni. Már az is meglepő volt, hogy egyáltalán bejelentették az új konzolt, meg azt az arena shooter szerű, lövöldözős cuccot. Meg lennék lepve, ha az X019-en mutatnának bármit is... max valami minimálisat... egy semmitmondó Forza vagy Halo Teasert vagy hasonlót.
Reálisan a 2020-as E3 lesz az ahol lehetnek új és/vagy nagy bejelentések az új gépre: Új Forza Motorsport, Halo (bár sok jó hír sajnos arról sem jött ki mostanában csak, hogy ez hagyta ott, az lépett le a projekt mellől, DE a remény hal meg utoljára. Nagyon jó lenne már egy új és jó Halo), talán a Playground Games készülő Nem Forza Horizon játéka és én speciel lassan várnék valamit a The Initiative csapatától is. Ott nagyon nagy a titkolózás és nagyon jó lenne valami új IP.
-
Wesder
félisten
Szerkesztettem. Ha jó lesz a Xcloud sokan nem fognak konzolt venni, mondvàn a telómon is nyomhatom a Horizon 5-öt.
Elment kb 50 milla One, azt nehezen nevezhetjük buktànak mert a Classicból is kb ennyi ment el, mègsem húzta le a rolót az MS.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Maradjunk annyiban, hogy max exklúzívok terèn van előnyük.
Nyílvàn azzal több gèp ment el, de az nem minden.mike1334
Vègülis ja. Egy Horizon nekem màr eladja a Scarletet, meg az hogy az MS címek Scarlet vàltozatàt àllítólag megkapjuk ha a One verziót megvettük.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Hunpriest
senior tag
Halo MCC release-t a népnek! Ha az nem is lesz remélem legalább egy dátumot mondanak végre.
-
Wesder
félisten
Ha itt nem mutatnak valami meggyőzőt, akkor a rajt megint bukta lesz, és megint megy majd a pislogàs hogy a PS jobban fogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Revolut
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen TV-t vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...