Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz BalaNce87 #13 üzenetére
nem sajnáltatás, de a gépem már másfél éves, öregem.... jönnek az ujabbnál ujabb gamek és már nem engedhetek meg magamnak 16x élsimitást max felbontáson. Biztosan el fog döcögni nálam szép graffal de én itt most max beállításokról beszéltem. persze nálad megy a nyálcsorgatás ha a konfigomra nézel, ezt meg is értem...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
boeing
senior tag
Uhh becsokizos lesz,no comment.
-
Denes550
csendes tag
Végre már egy újabb kedvenc amit úgy érzem többször is végig fogok tolni az előző részek módjára
[ Szerkesztve ]
-
depmod
aktív tag
HANGULAT, HANGULAT,HANGULAT!!!!
Sajnos nekem a grafika "nem jött át", hogy pélybarnát idézzem.Majd meglássuk a végleges verzsönt.
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
- = Zk = -
félisten
....
még jóhogy azt is belehet szerezni Iponnálnext:
a procit eladtam Bacsisnak, de nála sem kelt életre tehát a proci a ludas. mert az alaplap Yutani-nál kötött ki, az hibátlan. most írt a segítségével LogOut-ot. sajnálatos, hogy igényes csomagolásban jött, mégis megdöglött[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Robi BALBOA
őstag
A grafika az a képek alapján nekem bejön, de ami engem igazán érdekel az a hangulat és azon belül is ami nagyon fontos számomra azok a hang effektek, már nagyon várom, hogy darálhassak!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
ló úr
őstag
válasz - = Zk = - #14 üzenetére
Prociba azóta sem tudtál életet lehelni??
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
ló úr
őstag
-
- = Zk = -
félisten
meg Domestost. ki tuddja mit hoz a sors mellékesen
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ló úr
őstag
válasz - = Zk = - #5 üzenetére
Azzal lesz szerintem a legfosatósabb!! Iponból a játék mellé egy csomag budipapírt is fog kelleni rendelni!!
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
yakuza.tora
addikt
Pedig titkon nagyon számítottam arra, hogy az ünnepekre való tekintettel jön egy AVP XMAS mod!
Alléz Olympique de Marseille!
-
Dyingsoul
veterán
Na wszerintem ez az a játék, amit nem fogok tudni max grafon futtatni Sebaj, élvezhető lesz az tuti!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Sicilian
addikt
Pénz félretéve rá, már csak meg kéne jelennie nagyon várós !!
nothing is true everything is permitted..
-
pityeszka
őstag
Már csak egy hátborzongató zenei aláfestés kell és kész!
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
sz.mich
tag
Huhú nagyon "szaftos" kedvcsináló képek. Bejövős eddig a cucc nagyon!
Csak kp., az ár fix.
-
nsrking
senior tag
Mammamiaa
-
- = Zk = -
félisten
ahogy magamat ismerem, csak a Marine-nel fogom tolni
-
Prof01
veterán
Jöhet.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
félisten
Bizony várós. Hangulat legyen, 2010-es grafikával. 5*.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
(Darkwood)
őstag
válasz cserewarrior #1 üzenetére
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
cserewarrior
csendes tag
Várjuk csuda nagyon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest