Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Ez a grafika lesz majd 60fps mellett?!
Tényleg konzolt veszek, nem asztalit... -
Spancho
senior tag
Nem lesz ez rossz.
De a képek már tényleg voltak.
Remélem fosatós lesz valamennyire -
Bad Pritt
félisten
Bugos volt, át lettek cseszve a játékosok (demo sokkal magasabb minőséget képviselt, mint a kész termék). Grafikai bugok, MI hülyeségek, banális játékmenetbeli megoldások jellemezték, kapott két akkora peccset, ami szinte mindent kicserélt a játékban de nem lett sokkal jobb tőle sajnos. Nagyjából.
Várom ezt a jószágot, mert ilyen ha jól tudom, még nem készült a témában (de cáfoljatok meg, ha már volt.
)
[ Szerkesztve ]
-
alevan
őstag
Ácsi ácsi: Mi volt a probléma a Colonial Marines-al? (Kicsit nem vagyok képben).
-
xmaas
őstag
Hat utolso par Alien jatek eleg lightosra sikerul finoman szolva, kivancsi vagyok mit dobnak ossze csak igazabol mar lassan kezd ebbol is sok lenni szappanopera sorozat lesz ebbol is
-
james001
veterán
Ezek már voltak nem?
Amúgy félve várom a játékot a Colonial Marines után,de a Sega csak odafigyel mostmár -
- = Zk = -
félisten
nekem a Colonial Marines is tetszett.... szal haccójón'
-
Findzs
addikt
hangulatosak a képek, fosatós lesz
(#2) Kicsimix
+1
[ Szerkesztve ]
-
Brutál kis játék lesz, az tény! Főleg hogy nem a hentelésről szól majd.
-
gyáliSanyi
őstag
Mintha már voltak volna ezek a képek.
-
Ubran
tag
Koszi a kepeket.
-
Kicsimix
őstag
Ez a galéria katasztrofális.. 3x kell klikkelni, hogy meg tudjam nézni nagyban a képeket és még lapozni sem lehet...
Amúgy jónak ígérkezik a game..
-
v!ct0y
veterán
2 hónapja is csak ezeket a képeket láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Új képekkel jelentkezik a Creative Assembly készülő játékukból, az Alien Isolation-ből.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest