Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Elvben minden keresést meg kell kezdenünk, amit az ügyfél kér. És mivel vannak prostiközvetítő honlapok a neten szép számmal, tudunk segíteni ilyenben is. Azaz múlt időben, ugyanis 9 hónapja nem vagyok ott. Ja igen, és kis hazánk legnépszerűbb napilapjának társkereső hirdetéseinek nagy részében is örömlányok hirdetik magukat úgymond inkognitóban.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Silenzio
addikt
Már megbocsáss, de egy 4 éven át pc-re fejlesztett, majd konzolra átírt, majd pc-re kiadott játékot a legrosszabb esetben sem neveznék egyszerű konzolportnak. Magasabb mintavételezéssel készültek a textúrák, magasabb poligonszámmal a szereplők, több fényforrást jelenít meg egyidejűen a PC változat, van SSAO, fejlettebb shadereket alkalmaztak, és még sorolhatnám. Már csak azért is, mert a 9800 GT-men maxon szaggat, pedig a konzolportok nem szoktak.
rocket: ez nem igaz, aki warezol, az általában CSAK warezol. Ez mindig is így volt. Aki warezolni akar, nem megy ki a netre a konzoljával, innentől meg máris egyszerűbb a warez, mint PC-n.
Sirandrish: ennyiért milyen kurvát kapsz? Mikor tudakozós koromban kurvákat kerestünk az ügyfeleknek, a sok keresztkérdésre az ipse így reagált a telefonban: mééé, maga nem szokott kurvázni? Mondom, nem szorulok rá, uram.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
SQX_Barto
addikt
válasz GegeWarrior #54 üzenetére
Azért ennyiért a CoD-okat meg nagyon sok játékot vinnék mint a cukrot, az alacsony árazás jelentősen hozzájárult a sikeréhez...
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
GegeWarrior
senior tag
Tessék íme a példa arra, hogy a normális, jó játék PC-re is kelendő. Ennyi.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
byebird
csendes tag
Notim elég gyenge, de az Xbox-játék nekem nagyon tetszik (kb. a felénél tartok)
Izgalmas játékmenet, érdekes történet, nagyon jó betétklippekkel és zenékkel.http://www.youtube.com/watch?v=0f_hewSrAH4 ---> ez sokat elárul mindegyikről
Resident Evil & Alan Wake szeriák megérdemlik a folytatást!
Üdv,
BalázsTudom, hogy mikor meghalt, a szemei csukva voltak, de a szíve nyitva állt... Telefon: 00436608823731. Osztrák szám.
-
mephi666
nagyúr
quake2-t néztem meg így: kb 20perc alatt nyomták végig hard-on... volt rendesen rocketjump: nekem anno kb 10-12óra kellett hozzá hard-on és pislogtam, amikor a hosszabb (nekem 40-50perc) pályákat 1percen belül megcsinálta 1-2 jól irányzott rocketjumppal
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
SQX_Barto
addikt
Köszi a linket, meglesem holnap őket!
Alan Wake-ből nem hiszem, hogy készülni fog, de ki tudjaIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
rocket
nagyúr
Azt a 8239$-t amit rakoltottek a PC portra nem csoda, hogy visszahozta 2 nap alatt
#7: Konzolokkal egy idoben nem eri meg, mert az is letoltene PC-re ingyen, aki megvenne konzolra. (ott is van warez tudom, de joval kisebb, es macerasabb.)
Magyaraul feltalaltak a spanyol viaszt, konzol verziok mire kifutjak magukat eladasokban, akkor johet a "PORT TO PC" gomb megnyomasa, es fillerekbol kesz a PC verzio, amivel lehet valamennyi profitot bezsebelni.#9: Sokkal kisebb a warez aranya konzolokon, sot mostmar egyre bajosabb a dolog konzolokon, mig PC-n a helyzet valtoztatlanul egyszeru barkinek.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
SQX_Barto
addikt
válasz KubanitoS #46 üzenetére
Régebben volt "rohanós pr0 videó half life-ról srác kb másfél vagy egy óra alatt vitte végig. Bár ott bunny hopp-tól kezdve minden volt...
Nekem a célzás nehézsége nem tetszik, de gyanítom nálam csak szimplán akad a játék... Majd új gépen megpróbálom, de én multis fps-ekhez vagyok szokva tehát nem biztos, hogy be fog jönni...
Maga az ötlet meg a hangulat tetszettmindig is benne kívülről, amikor még csak hallotam róla XBoX only előtt. (Elvileg mikor PC-re bemondták az unalmast, megmaradt a PC verzió a "sufniban" olyan 60-70% készen)[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
KubanitoS
veterán
Tudtommal hat + 2 DLC.
Azért úgy vedd ezt a nyolc órát, hogy alaposan felderítek mindent, elolvasom a papírfecniket, meghallgatom a rádiót, tévét, szóval abszolút nem rohanósra fogom a dolgot. Meg volt egy pár rész, amelyet csak sokadjára tudtam átvinni, mert mindig megöltek.
De nem bánom, szerintem így nagyobb élményt nyújt a játék, mintha egy délután végigrohannék rajta. (Mondjuk én szerintem nem tudnám végigvinni 8 óra alatt az egészet.)
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Sirandrish
legenda
Oszt te honnan tudod hogy én mit élvezek?
Esetleg Bowling? 10K-ért tolok 8 órát?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Torry
addikt
válasz Sirandrish #37 üzenetére
Ha 8 óráért kevesebb mint 10e-t fizetsz, abból sok élvezet nem lesz...
-
Sirandrish
legenda
-
LLKobe
veterán
válasz Sirandrish #37 üzenetére
Nekem már most van benne 8-10 óra, és a negyedik fejezet legelején vagyok. Játékstílustól függ... Én benézek mindenhova, minden alá/mögé, nézem a korlát mögül a kilátást a hegyek meg tóra
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Sirandrish
legenda
A játék árából annyi ideig még k*rvázni is majdhogynem lehet
Arra akartam kilyukadni hogy az valóban nem túl hosszúEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Chapel
addikt
Hangulatos játék, szép graf és az új 50€-os steam ár helyett, 21€. Nincs itt nagy titok, a képlet egyszerű, csak éppen a "hangulatos" és a "féláron" részt valahogy mindig elbukják a gyártók
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
SQX_Barto
addikt
8 óra játékidő, hát nem a legtöbb, de a mai trendeket nézve is több, mint az átlag. A könyvlapokat meg a gyüjthető cuccokat is megkerested? (Bár ahogy néztem, pár könyvlap csak durva fokozaton található meg)
-
xKacsax
aktív tag
Nem csodálom a játék sikereit. Megvettem, telepítettem, vasárnap délelőtt 11-kor nekiültem és este 19:10 perckor pörgött le előttem a stáblista. Egyszerűen fantasztikus volt a játékmenet és a történet is mesés és magával ragadó volt. Nekem nagyon átjött. Bőségesen megérte a pénzt!
Verba volant, scripta manent.
-
GeryFlash
veterán
Máskor a mondanivalódat írd le jegyzettömbe, olvasd el kétszer, és hagyd is ott.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Sirandrish
legenda
Ez követendő példa kell hogy legyen!
Azt nem tudom hogy anyagilag mennyi ráfordítást igényel de ha a játékuk jó, és még a portolással sincsenek gondok, lásd Alan Wake akkor azért lehet profitot termelni PC-s fronton isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
KubanitoS
veterán
Tipikus magyar mentalitás: érthetetlen rosszindulat. Természetesen a játékot nem is láttad, hiszen akkor efféle baromságot tutira nem írtál volna.
Mellesleg grat a fejlesztőknek! Én is azok közé tartozom, akik megvették Steamről megjelenéskor és egyáltalán nem bántam meg. Rendkívül minőségi alkotás!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
ASTON117
tag
Hát nagyon remélem hogy továbbra is kiadnak PCre játékokat nagyon különleges gammákat csinálnak. Max Payne 2, Alan Wake
-
AS
félisten
Hm ne rossz, de nem tudunk tényleges számokat.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Ilsyde
őstag
Orulok is neki, megerdemelte a csapat. Fantasztikus elmeny volt anno 3 eve vegigjatszani. Attol feltem hogy nem fog jo eladasokat produkalni, ugyhogy ez kellemes meglepetes.
Megvettem en is a jatekot, bar elinditani nem volt idom. De legalabb tudom, hogy mirol "maradok le".
Most akkor johet a Red Dead Redemption meg a Condemned 2 is
-
mephi666
nagyúr
válasz fatallerror #17 üzenetére
tudom, és akkor nem ment át elég jól a cinizmus a kommentemből... csakmert minden játéknál (ami only konzol) azzal védekeznek, hogy "nem éri meg pc-re fejleszteni warez miatt" ...aztán ez is ékes példája annak, hogy: ami jó, azt megveszik oké, hogy random hardverre nehezebb programozni, mint a fix konzolokra, de ott van már n+1 multiplatform motor, ami pörög konzolon és pc-n is, mégse képesek csomó játékot normális tartalommal ellátni, így be is buknak
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
LLKobe
veterán
válasz Angel1981 #18 üzenetére
Igen, ebben van valami. Ebből levezetve azt is kérdezhetnénk hogy más, sokkal silányabb konzolportok meg miért kerülnek közel kétszer ennyibe? Mert lássuk be a jó eladásokban sztem nagy szerepe volt annak hogy baráti áron is adják.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Angel1981
veterán
"az Alan Wake PC verziója két nap alatt visszatermelte a számítógépes verzióra szánt összes költséget"
Gondolom, más AAA-s multiplatform játéknál sem lehet nagyságrendi eltérés a portolási költségek tekintetében.
Ha ez a helyzet, akkor miért nem végeznek korrekt PC portolást minden esetben? -
LLKobe
veterán
Ez meglehetősen biztató jel arra, hogy az akciódúsabb játékmenettel rendelkező Alan Wake's American Nightmare a későbbiek során akár PC-re is megjelenjen.
Remélem ez is lesz PC-re, azt pedig mégjobban remélem hogy az akciódúsabb játékmenet alatt nem agyatlan hentelést értenek, és ugyanolyan frankó sztorit kapunk mint az alapjátékban.
Persze azt többször is hangoztatták hogy ez nem második rész, csak egy kis extra ráadás, XBLA-s cím.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Archer
őstag
Nem a konzoljátékokkal van a fő gond, hanem a trágya portolással amit igyekeznek minél kevesebb munkával elvégezni. Persze olyan is lesz az eredmény. Az AW szerintem rendben van, látszik rajta, hogy sok munka van a portolásban, bár a gépigénye egy hangyányit talán magasabb az elvárhatónál.
Különben itt a válasz azoknak, akik írták, hogy "na a PC-sek most megmutathatják".
Kár, hogy a dobozos változat olyan drága lesz.Különben kicsit fura, hogy PC-s címnek indult, konzolos lett belőle, utána meg "felfejlesztik" PC-re. Nem logikusabb lett volna egyből a PC-set nyomatni aztán abból visszabutítani konzolra?
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
djculture
félisten
A dobozos verziót lehet beszerzem március 2án.
-
SQX_Barto
addikt
És még a dobozos ki sincs adva, szerintem jó páran vesznek Collectors Edition-öket...
Bár nem lesz óriási a száma, de az is megdobja majd az eladást.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Brutális eb
addikt
Normális árazás nem tucat játék és semmi gond nem lenne az eladással.
Pláne,hogy konzolon ugyanúgy burjánzik a warez.....Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
LLKobe
veterán
És még számíthatnak egy dobozos verzióra is részemről
-
mephi666
nagyúr
jajj, nem éri meg pc-re játékot kiadni, mert szemét warez... mellékelt ábra kicsit mást mutat
-
Apika
addikt
Ezzel az eredménnyel nagyon elégedettek lehetnek...
-
SQX_Barto
addikt
Új játékként nagyon olcsón indított. Másrészt meg különleges játék, nem hétköznapi tucat dolog...
Én kipróbáltam, nekem nem jött be, bár a mostani notim is kevés hozzá, majd később rendes gépen adok neki mégegy esélyt.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Scholes9
nagyúr
Az első meg ugyan melyik játék is lehetne
Ateszzero: semmi gond velük, feltéve, ha normálisan sikerül az átirat
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14 M4 Space Black
-
Ateszzero
őstag
Akkor csak nem rosszak azok a konzoljátékok ugye? Hagy jöjjön csak a folytatás is.
-
qad
senior tag
Minimális ráfordítással maximális haszon=konzolport.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest