Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sol_2020
csendes tag
válasz BoneDragon #1 üzenetére
Pedig azok számára, akik a Steam (vagy pl. GoG) klienst preferálják, de kerülik a különböző global key árusító oldalakat (pl. G2A), azok számára kifejezetten vonzó lehet, mert:
- néha kifejezetten jó ár/érték arányú tematikus Bundle-k szoktak lenni fillérekért;
- ritkán ugyan, de a havi Humble Choice is dob néha jó cuccokat (én egy vagy max két alkalommal húztam be eddig);
- a Humble Store-ból fizetett game-ek értékének kb. 8%-át visszakapod a Humble Wallet-odra, amit a következő vásárlásodnál beszámít (az épp futó akciós időszakok persze eltérhetnek, de alapvetően az akciós pl. Steam-es vagy Humble Store-os árak általában megegyeznek);
- és bizonyos esetekben meghatározhatod, hogy az általad fizetett összeg mekkora része menjen a fejlesztőknek vagy karitatív célokra.Az Epic Games Store azért más, mert ott egyrészt Ft-ban adják meg az árakat (eleve jobb Ft/€ átváltási aránnyal, mint az éppen aktuális), másrészt az akciós árat a rendszeres 3.000,- Ft-os kuponnal megfejelve (pénzügyi szempontból) már a Humble Store +8%-tól is jobb akciós ár hozható ki.
...mondom mindezt bőven 30+ év gaming után.
-
törölt tag
Haggyámá őrlődni a saját szélmalmomba , de amúgy persze örülök ha talált benne valaki valamit ami tetszik neki, nekem sajnos már nehéz így 20+év gaming után, pedig sokminden kimaradt az elmúlt pár évben. Túl sok volt az ismétlés és kevés az újítás.
Az árára amúgy tényleg nem lehet panasz azért, aki el tudja ütni vele az időt annak jól jön ki.
[ Szerkesztve ]
-
Kansas
addikt
Azért itt sokkal több jó game van, akkor is ha hozzám hasonlóan unod már a zombikat.
Én pl. a két Homeworld játékért vettem meg a bundle-t, csak azok vagy 10x ennyibe kerülnek bundle-ön kívül...Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
floatr
veterán
Vannak most is gagyi csomagok. Csak azért nem mondom le teljesen a havit, mert lehet szüneteltetni folyamatosan
-
törölt tag
Az egész poszter egy vállrándítást sem tudott előcsalni belőlem. Lehet, hogy velem van a baj, de a gamingre nagyon ráférne egy komoly vérfrissítés, mert a sokadik zombi murderhobo szar már idegesítő, hogy mindenki ilyen mém szintű cuccokkal akar meggazdagodni.
Sajnos akiknek jó ötleteik vannak pénzük nincs, akinek pénze van inkább felvásárol :xd
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintem ez a csomag simán jó, ha valakinek nincsenek meg a játékok belőle.
Live-Die-Respawn
-
BoneDragon
veterán
Jé, még létezik a Humble? Már vagy 2 éve nem hallottam róluk, annyira gagyi bundlek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest