Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
válasz FoxiestFox #6 üzenetére
Jaj annyiszor le lett már írva de tudod mit csak Neked csak most:
ott ahol számítanak az eladási adatok: US/ UK / JP / GER / FR (ez utóbbi kettőt már nem szívesen veszik figyelembe, csak ritkán) ott egész egyszerűen nincs, vagy elhanyagolható. Fejlett nyugati országokban elég keményen fel lehet lépni a warez ellen, itthon pl. nem, és valahol érthető is, hogy ezzel nem foglalkozunk, mert nincs pénzük az embereknek... De visszatérve: azért mert itthon javarészt warez van pc-re és box-ra (és ugye most már lehetőség van ps3-ra is) nem azt jelenti, hogy világviszonylatban ez így van. Az usa-ban a játékosok igen nagy (mondhatni túlnyomó) része konzolon játszik, és meg is veszi a játékokat, mert megteheti. Innentől kezdve miért rontsák esetlegesen az eladásokat azzal, hogy 1-2 bizonytalan %-nyi játékos inkább letöltse a PC-s verziót?If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
BalaNce87
addikt
Szimplán üzleti okai vannak, szerintem az nem indok hogy többen warezolnak pc-re ezért adjuk ki később. Ez arra jó hogy tereli az embereket a konzol felé, hogy mégtöbb pénz menjen nekik. Régen a konzol se csak a pénzről szólt, most már csak ezért csúsznak a játékok. Mondjuk akkor tényleg ne adják ki ha nemtudják megcsinálni rendesen, ez is rossz kifogás mert 10 éve érdekes soha nem volt panasz arra hogy port lenne, igaz akkoriban inkább a pc volt az elsődleges játék szempontjából.
-
félisten
-
Jander
senior tag
Nagyon egyszerű, megvárják amíg konzolokra megveszik az emberek, aztán odaadják a kalózoknak, ennyi. Nem is értem miért bajlódnak még a pc változat kiadásával... jön majd a le/beszólogatás, hogy sz*r konzolport, fúj akad, nem megy, ilyen/olyan hardver kell hozzá 100e-ért, miért kell kontroller hozzá, nem működik az új drm stb.
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
HS 2142
őstag
válasz pengegyerek #1 üzenetére
Már korábban is ki lett hírezve, hogy csúszni fog a PC-s változat, de azt reméltem, hogy ez a hír választ ad a miértjére.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
james001
veterán
válasz pengegyerek #1 üzenetére
biztos megint vmi DRM cuccot fejlesztenek hozzá azért késik.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
pengegyerek
aktív tag
Már vártam mikor jelentik be a PC-s csúszást, úgy látszik ez most nagyon menő lett, hogy minden játék csúszik fél évet
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest