Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The First Berserker: Khazan
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Köszi, tehát akkor gyakorlatilag ha jól értem, mindössze eltérő üzleti koncepciókról van szó. Ez esetben az Ubi miért tartja fenn évek óta az ukrán stúdiót, akiknek csak PC verzió elkészítése a feladatuk?
A Square Enix-nél is kellett valami alapos oka legyen, hogy ennyi energiát és pénzt ölnek a PC portokba. Az EA-nél ugye Johan Andersson miatt ölnek bele annyit, na de a SE-nél ki vagy mi adott rá alapos indokot? Ők is simán mondhatnák azt, hogy a PC-sek menjenek át konzolra.
Azért is írtam, hogy az Ubinál ellentmondásos események történnek, mert az ukrán stúdiót kizárólag a PC portok miatt tartja fenn a francia cég, másrészt a fiatal Ubisoft Toronto is, akik elég jó PC verziót raktak le a Splinter Cell Blacklisthez.
Ha annyira jelentéktelenül alacsony bevételnek tekinti az Ubi a PC eladásokat, akkor nem lenne egyszerűbb csak konzol exkluzív címeket készíteniük?. Bár azt aláírom, hogy a PC verziókat arra használják fel, hogy az E3 rendezvényeken lenyűgözzék vele a népet, hogy milyen szép az új játékuk, aztán később alaposan visszabutítják a grafikát a konzolok szintjére, ezt már másodszor játssza el a cég. Gondolom, ha már az E3-ra összeraktak egy működő PC verziót, akkor kiadják arra is, lesz, amilyen lesz alapon, legalábbis ez az én teóriám, nekem így tűnik logikusnak.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Ubisoft egy 9 perces trailerben mutatja meg nekünk a Watch Dogs multiplayer módját.
- Milyen egeret válasszak?
- Reklámblokkolók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest