Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
Én mind2től tartanék a helyében. Mert ha az MS jól csinálja, akkor sokkal jobb játékplatform lehet mint az Apple. Persze ehhez neki is kell egy "iPhone Touch" (ZuneHD2 vagy mittomén...) ami olcsóbb, de játékos szempontból ugyan azt nyújtja mint a nagytestvér.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
WP7 Live implementációval. Szerintem erőteljesen ebbe az irányba akar az MS indulni, főleg az elmúlt időszakban bekövetkezett játékhullám meglovagolásával. A WP7-et olyan erős hardveres megkötésekkel dobta piacra, hogy ezen a téren minden irányban meg tudjon felelni. Nem véletlen a "Dx9"-es GPU is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
h-yle
addikt
WP7 LIVE az alap. Csak az a kérdés lefelé is fog-e bővülni a platform (HW ügyileg) mert ha igen akkor megette a penész. Ha nincs minden 1-2 évben egy ajánlott minimum szerű követelmény, mint ami most, akkor (elvileg) a jelenlegi HW marad a standard fejlesztői szempontból, ami jó, mert erősebb mint a DS, és bőven van még benne tartalék.
Viszont kelleni fog az olcsó alternatíva is, mert sokan nem engedhetnek meg maguknak $500+ -os készülékeket. Le kell menniük 200-300 környékére ugyan ilyen HW-en, LIVE-al hogy a DS-el meg a iP Touchal versenyezhessenek.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Erre csak az idő fog lépni, lefelé nem fog bővülni ez a mindenkori minimum ezalatt a platform alatt. 1 év múlva ezek a telefonok bőven leesnek abba az árkategóriába ill. van olyan szolgáltató Európában akinél kevesebb mint 1 euró-ért elvihető valamelyik ezekből és mellé olyan csomagot kapsz amit egyesek itt egy év alatt sem tudnának elhasználni mindezt emberi áron, bezzeg nálunk. Vannak durva akciók, például az egyik szolgáltatónál X360-at adtak ajándékba 1 napig az összes ilyen telefon mellé stb. Van ott nyomás és nem feltétlenül kell a hazánkban lévő helyzetből kiindulni. Szerintem a kézi konzol piacon reális fenyegetést jelent a MS mivel mögöttük is áll 1-2 jobb játék fejlesztő csapat.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest