Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
Pár napja vettem meg az előző részeit, tutira megveszem az újat is.
-
Scrake^;DD
aktív tag
Egy kis olvasnivaló PC GAMER
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
hajbel
addikt
Ez egy Munkácsi Mihály által vezetett projekt, teljesen új történettel, járművekkel, minden térképpel. A Call of Chernobyl inkább a felújított változat, de annak is más a storyja... Annak valamivel szebb a grafikája is.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
Ezt így nem lehet összehasonlítani, mert ha sandboxra váltanának, akkor biztosan lenne inventory, mivel sandbox játék nincs inventory nélkül. Artifactek meg vagy lennének, vagy lenne helyettük valami más. Kár ezen filózni, mert biztos, hogy nem lesz sandbox. Az első trailer már azt reklámozta volna ha úgy lenne.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
XuChi
addikt
válasz Scrake^;DD #10 üzenetére
Nekem a Last Light-ban màr nagyon unalmas volt. Remélem ez olyan S.T.A.L.K.E.R féle “félig open world” lesz, sok sok felszini mókàval. Alagútból volt màr elég az első két részben
-
Scrake^;DD
aktív tag
Nekem az alagutak jobban bejöttek, de ha lehet hinni a trailernek akkor véleményem szerint a kinti térre fektetik a hangsúlyt.
-
XuChi
addikt
Én is nagyon várom, remélem az alagútban rohangálás / felszinen rohangálás 30/70 arányt vesz fel
-
batman91
őstag
Várós!
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
hajbel
addikt
válasz Psychopeti #4 üzenetére
+1
-
Scrake^;DD
aktív tag
várjuk!
-
-
GodGamer5
addikt
Jó cucc lesz nagyon, végre valami igazán nextgen cucc.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
bindike01
aktív tag
Ez az!!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
félisten
Remélem a Redux változatról is lesz 1-2 screenshot.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Apple asztali gépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore pizza és kenyér topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest