Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
-
fasterware
aktív tag
Vicc ez az EA. Shift 2 - ben megyek valami tuningolt porsche-vel még egyenesben sem lehet tartani a kocsit. Azért a porsche még mindig gyárt igazi sportkocsit, az EA mikor adott ki utoljára értelmes autós játékot?, na ezen kéne elgondolkodniuk.
A Porsche helyében meg beintenék az EA - nek, és csak a Forza + GT sorozatnak adnám meg a jogokat az autók használatára, ez a két sorozat nem 5 perc alatt modellez le autó tulajdonságot. -
Dominic1
csendes tag
-
heihachi
addikt
Azért a Forzásokat ismerve, kurvára nem lepődnék meg, ha egyszercsak mégis sikerülne meggyőzni őket, de hát "sajnos" akkor már csak DLC-ként, pénzért juthatunk hozzá az autókhoz, persze csak 8-10-es szettekben és ezért persze rögtön 4-5 csomag is jönne.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Gomez86
őstag
soha többet nem veszek EA játékot. sőt csinálok egy saját torrent site-ot és csak EA játékok lesznek rajta ingyen mindenkinek eszméletlen sávszélességgel, és valami szigetről fogom hostolni a szervert.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
atidzsiforc
őstag
Need For Speed: Porsche Unleashed.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
-
keIdor
titán
EA-től nem is várok mást, mióta az eszemet tudom ilyen az üzletpolitikájuk. A szomorú az, hogy a Ubisoft is erre tart, pedig azokat bírtam régebben.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
vegas80
csendes tag
ÁÁÁÁÁÁÁáááá! Rohadt, paraszt EA! Úgy is sikerül elcseszniük egy játékot hogy nem is ők készítik! Attól hogy kibasznak a konkurenciával és a játékosokkal, még nem fognak jobb játékot írni! Remélem ezek után soha nem kapják meg a Ferrari jogokat!!!!! Egyébként meg Porsche nélkül is alázni fog mindent a Forza 4! GT5, Shift 2??? Mehetnek a levesbe!
-
kovsol
titán
ez nekem új, hogy játékkészítők kezében vannak egy autómárka jogai arra kíváncsi lennék ezt hogy hozták össze
nálam forza4 pedig kötelező vétel lesz ennek ellenéreMay the Force be with you!
-
wolfman
veterán
válasz errorcode06 #6 üzenetére
van benne valami
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
callmeakos
veterán
Ennek most mi is a pontos oka? Talán az EA vezetőjének rossz élményei vannak a Porschéval?
All→M8
-
peetmaster
senior tag
Végülis csak a lényeg marad ki... Porsche nélkül nincs autóverseny.
-
kapeti07
senior tag
Nem tudnak jobb játékot csinálni ezért keresztbe tesznek a konkurensnek.
Xbox: kapeti
-
anulu
félisten
ha azért tartogatná, mert ki akar adni egy szimulátort, akkor talán még valahol elfogadható is lenne. nagyon rövidtávon ez a 2. undorító lépése az EA-nak.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
errorcode06
őstag
válasz Phantom Lord #15 üzenetére
Köszönöm
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Phantom Lord
aktív tag
válasz errorcode06 #13 üzenetére
Porschére szakosodott tuningcég. [link]
-
tDr1v3r
veterán
válasz errorcode06 #13 üzenetére
Módosított Porsche modellek külön márkanév alatt. Tudtommal.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
errorcode06
őstag
Elárulná nekem valaki mi is az a RUF?
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
ATi0021
csendes tag
Gondolom, megoldják RUF-al. Amúgy előre félek, hogy lassan a Lamborghinit is kisajátítja az EA.
-
Angel1981
veterán
Kár....
-
nokia párti
őstag
Szánalmas komolyan mondom, pedig nem vagyok se forza, se Porsche rajongó.
Én a helyükben úgy behúznám fülemet-farkamat, mert az utolsó jó játék amit kiadtak, az kb. 5 éves. Majd a Shift 3-ban biztosan lesznek, hiszen az verni fog mindent a legjobb szimulátor lesz... -
nagyúr
válasz errorcode06 #6 üzenetére
...DLC-k Aki kitalálta ezt a déelcézést, annak vennék egy kaktuszos párnahuzatot :/
-
-
nagyúr
Az EA megnyalhatja az egylövetűt. Hogy lehet valaki ilyen gusztustalan? Megtehetik ez kétségtelen, de ezzel egyrészt pénzt veszítenek, másrészt pedig ez az egész csak köcsögösködésre jó...
-
T.Peter
őstag
Inkább most nem írom le, hogy mit gondolok az EA-ről. Az egyik legjobb autógyártó cég kocsijait hagyják ki miattuk. Legtöbbször Porsche-val mentem a Forza 3-ban. Amúgy is baromság, hogy nem az autógyártó cégek kezében vannak a jogok. Köszönöm EA.....hihetetlen.....
-
Viktor77
titán
És RUF?
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Mappa
addikt
Sajnálatos, azért egy Carrera GT megűztem volna
nem kötelező megadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest