Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Szerintem meg nagyon nem. Ha a cégnél mindneki a Cyberpunkot megy fejleszteni, akkor ezt azt jelenti, hogy a W3 foltozása/fejlesztése teljesen leáll. Kész van a második nagy DLC meg minden tartalom, amit esetlegesen még szánnak a játékhoz, aztán ennyi, vége, nyista, W3 ügyben lehúzták a rolót, pontot tettek a mondat végére.
Ez azért durva lenne, egyrészt nem lenne megfeleltethető annak sem amit korábban mondott ugyanez a faszi, másrészt a W3 rajongóknak nem tetszene.
És persze, nem ezt mondja, hanem azt amit a kommentben is írsz: "aki él és mozog és elérhető (értsd nem csinál már semmit W3-hoz) az megy Cyberpunkot fejleszteni."
Ez így rendben is van. A hírben mondjuk még mindig így írod, hogy "de mostantól a teljes csapat az új játékkal fog foglalkozni"., ami továbbra sem ugyanaz, mint amit a faszi mond vagy amit a kommentedben írsz.
Nekem mindegy amúgy, én már így olvastam az eredeti szöveget, de ha W3 rajognó lennék és nem érdeklene Cybperunk, lehet felbaszná az agyamat, ha azt olvasom, hogy a W3 totálisan lekerült az azstalról, a korábbi nyilatkozatokat meghazudtolva. Csak ezért kötözködöm.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
Új hozzászólás Aktív témák
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
- Asus ROG Zephyrus G14 Hordozható Gamer laptop -50% Ryzen 7 6800HS 16GB/1TB RX 6700S 8GB FHD+ 144Hz
- White Félkonfig/AM4/ Csak kártya kell bele.
- 8-magos 17-colos Asus Tuf Gaming laptop: GTX 1650 Ti // 16Gb ram // 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest