Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz
antikomcsi #28 üzenetére
Max Paynek, Prey, Duke3D xbox360-on stbstb, volt "új" bevétel is többek közt ezekből.
Nem kevés pénz persze, de egy A+ címnél nem is sok, főleg nem a 3DRealms által addig belepumpált pénzhez képest. Ha mindet a Take2 adta volna akkor megértem a szögeslécet a tarkójukon...[ Szerkesztve ]
-
FragMaster
addikt
-
válasz
FragMaster #26 üzenetére
Szerintem innét ezt nekünk elég nehéz átlátni, és ha csak nem Te vagy a könyvelőjük, akkor ne is haragudj, de nem hiszek Neked.
Az, hogy egy cikkben mit írnak az nem igazán mérvadó. Főleg amikor vita van. Egyébként a csak fejlesztésből nem lehet több, mint 20 millio dollárt behozni a konyhára. Néha ki is kellene adni valamit.
A cirka 510 millió forint az már a semmi kategória? Ha én adnék valakinek ennyit, és a még ki tudja mennyit, én is elég dühös lennék, ha cserébe semmit nem kapnék éveken át.
Ebből a DN Forneverből, hogy legyen valami, már szinte csoda kéne.
-
Breki's
tag
válasz
FragMaster #26 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy a 3D Realms szépen eltöketlenkedik az időt. Kicsit többet kéne fejleszteni, és kevesebb holiday-t beiktatni. Akkor egyszer végre már befejeznék a projektet, amit már időtlen idők óta csak ígérgetnek.
Én már azon se csodálkoznék, ha maga Duke fejlesztené egyedül a saját magáról elnevezett játékot.
-
FragMaster
addikt
válasz
antikomcsi #25 üzenetére
Pénzpumpálás? Csak úgy megsúgom, hogy saját pénzből ment a fejlesztés, a Take2 a kiadási jogokért fizetett az előző kiadójuknak, ezen kívül 2,5 millió dollárt 2008-ban a DNF-re és egy bejelentetlen projektre összesen. Ennyi. 2008-ig 20 millió dollárba került a fejlesztés és mind a saját bevételeikből lett fizetve.
"As some of you may know, Take-Two filed a lawsuit last week containing various accusations and claims against 3DR and the uncompleted DNF game. Take-Two never paid 3DR advances or any signing bonus or any other funds related to DNF, up until July 2008, at which time they paid $2.5m in connection with another agreement for an unannounced game. This is the sum total Take-Two has paid 3DR in connection with DNF. Take-Two claims that they paid $12m to GT Interactive/Infogrames to acquire the publishing rights for the DNF game. To be clear, 3DR was not a party to that transaction and did not receive any money from it. When the DNF game was originally signed with GT Interactive in 1998, GT paid 3DR a $400,000 signing bonus. Up until July 2008, this was the only publisher money we received for the DNF game. Meanwhile, 3DR put over $20m into the production of DNF."
[ Szerkesztve ]
-
Megnéztem a gameplay videót, és szerintem ezt már tavaj ki kellett volna adni.
Most megint új brigádot keresni, elkezdeni/folytatni és mire ki lehetne adni addigra csak budgetbe megy el. És akkor még a jogvita kérdés is ott lesz.
Gyakorlatilag majd 12 éve csak a névből élnek, és valóban érthető, ha a kiadó megunta a pénzpumpálást.
Eza játék így bukta lesz.
-
Breki's
tag
& a neverending story folytatódik! A remény él, a lepényhal meg utoljára!
-
a2d2
addikt
Ez vicc amit csinálnak
-
Ádibádi
tag
-
whiz
aktív tag
válasz
afterburner_ #10 üzenetére
Miféle feljavított változat? Akarom!
-
LackoMester
addikt
már nagyon unom ezt a mizériát ami a 3D Realms körül lassan 12 éve tart...
[I][/I]
-
mephi666
nagyúr
válasz
afterburner_ #10 üzenetére
én is nyomattam 1-2hete... jó játék volt az... nem is olyan szintű hentelde, mint ahogy az emlékeimben élt... össze kell szedni a chipkártyákat az ajtókhoz... itt-ott kisebb-nagyobb "feladványok" is vannak... nem olyan, hogy végigdarálsz a pályán és kész...
nagyon nagy játék volt anno... jó lenne a folytatása...
"always bet on duke!"
-
Stiky
senior tag
"A 3D Realms tovább él" - A szívünkben biztos.
#11 -
-
D.Orion
veterán
Jó van ám most már.
ROFL! DNF!
Még két évezred, 3 vallás, 2 kolonizált bolygó és el is készül a játék UT42 motorral.
-
afterburner_
őstag
ha forever nem is de más biztos lesz, ekorul már akkora a kavarás, hogy ha kijönne, sztem egyből a toplistakr akerülne eladásokat tekintve
nem tudom ti hogy vagytok vele, de szinte mindegyik játékuk sikerjáték volt... és azért ezt nem mindegyik fejlesztőcsapat könyvelheti el magának.
én most pl leszedtem a duke nukem 3d feljavittot változatát, érdemes megnézni, sztem klassz lett
-
hommeros
őstag
Engem az lep meg, hogy még mindig hisznek benne. Bár, ott van Jézus is. Ha az ennyi ideig kibírta, ez is ellesz egy darabig.
-
nrgia
őstag
Akkor van remény...pedig már megsirattam a DNF-t...
-
-
Yutani
nagyúr
válasz
FoxiestFox #4 üzenetére
Na jó. Akkor ez a felhajtás tényleg kamu volt!
De nem baj, hátha most már tényleg megjelenik a játék. Amit láttunk belőle, akár idén ki is jöhetne.
-
-
mephi666
nagyúr
na, bejön az összeesküvés elméletem, miszerint az egész arra ment ki, hogy minél kevesebb pénzből minél nagyobb reklámot csináljanak maguknak és duke-nak?
most aztán megmutatták az egész világnak, hogy: "na, b@sszátok meg, figyeljetek már ide... itt vagyunk még mi is... ha valaki eddig nem hallott volna még rólunk..."
szívesen megnézném, hogy pl a honlapjukat mennyien nézték 1-2 hónapja meg most a hetekben
szerintem "picit" ugrott a látogatottságuk...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp A 3D Realms egy közleményt adott ki, melyben az áll, hogy nem zárják be a stúdiót.
- Építő/felújító topik
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Macska topik
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest