Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Nos, lehet, hogy te vagy géniusz, vagy akár én vagyok idióta. Mindenesetre a térkép kivitelezése nagyon megtévesztő, mivel a zónahatárok természetes objektumként vannak ábrázolva. A kifejezés, amit használtál tökéletesen kifejezi az én véleményem is: "elnagyolt".
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Ginn
újonc
válasz GypsFulvus2 #13 üzenetére
Lehet,hogy az én következtető képességem ilyen hatalmas,hogy egyből leesett,hogy a bejárható területeket ábrázolja.
Az,hogy kevés lenne a terület...hááát ebből az eléggé elnagyolt térképből megmondani,kell hozzá szakértelem.
Mondjuk a német gamestar (akik a hétvégére megkapták a játékot) szerint,Novigrad-No Mans Land nagyobb mint a Skyrim területe volt,és még hozzájön még a 2 kissebb és Skellige területe,hogy ez kevés lenne, azt majd meglátjuk. -
GypsFulvus2
őstag
Aha. Kár, hogy ez a cikkben szereplő térképlapon finoman fogalmazva nem látszik egyértelműen. Azon folyamatos terület van ábrázolva, ahol az általad körülkerített zónákat, szakadékok, meg hegységek választják el egymástól. Ez így elég furcsa megoldás, és megtévesztő is. Amúgy meg, ha ennyi lesz a bejárható terület, hát akkor ez elég szerény.
-
Scholes9
nagyúr
-
Ginn
újonc
válasz GypsFulvus2 #10 üzenetére
Aligha van ellentmondásban,mert a térképen csak a JÁTÉKBAN bejárható "zónák" szerepelnek:Skellige,Novigrad-No Man's Land,Kaer Morhen,Vizima kűlterülete.
Ez olyan mintha rányomnád egy térképre London,és Budapest területét.
Röviden ennyi:http://i.imgur.com/PywJHZO.jpg -
GypsFulvus2
őstag
Igen, az. Csak éppen ellentmondásban van a korábban leközölt térképekkel, és a könyvekben olvasható, földrajzi elhelyezkedésekre vonatkozó leírásokkal. Kb olyan, mintha Budapest és London között hirtelen eltűnne Franciaország, meg Németország, és a Salzach-on való átkelés után már egyből a Csatorna partján állnál.
-
Ginn
újonc
válasz GypsFulvus2 #4 üzenetére
Ez nem egy világtérkép,hanem csak magának a játéknak a térképe...
-
derive
senior tag
Haat bezony ez a vilag eleg picinek tunik a korabbi terkepekhez kepest. Meg Emyr is inkabb Vizimaban szekel...
-
exec79
tag
az majd DLC lesz...
-
Šolaire
veterán
válasz Psychopeti #1 üzenetére
Nincs mese kell alá a vas laposon elfut az első része meg a Kotor 2😊 májusba gépet kell építeni.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Malibutomi
nagyúr
Vaják3: a vad vadászat.
-
GypsFulvus2
őstag
Hát ez a térkép elég gagyi, mind kivitelében, mind tartalmában. Csak nyomokban hasonlít a korábban publikált térképekhez. Redania nagy része, és a teljes Kaedwen valahogy "felszívódott" Oxenfurt és Kaer Mohren között.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Psychopeti #1 üzenetére
Szerintem egyértelmű. Aki maximális grafikán akarja élvezni, annak erős gép is kell majd. Persze kompromisszumokkal gyengébb gépeken is menni fog majd.
Live-Die-Respawn
-
vegitossj7
addikt
-
Psychopeti
senior tag
de ennek meg is lesz az ára PC-n. Mi is lesz az Jah igen, optimalizálás egyenlő a zéróval?
[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest