-
GAMEPOD.hu
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolka-bolka
tag
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat amit adtatok.
Kiszedtem a ramokat,procit,vgat. A procik voltak a ludasak.A hútő rá tétel után elmozdult mind 2 esetben,de kiszúrtam vele.Most jó.
-
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok
Olyan problémám van ,hogy vettem 1 xeon E5450 eo procit. Viszont belerakom a gépbe elindul,de nem ad be semmit.Kivetem a ramokat,hogy legalább jelzést adjon ,de azt sem ad. Elötte 1 5450-es co volt benne és működött.Még mielött megkérdezné valaki mért akartam cserélni, mert jő áron jutottam hozzá.legalább is úgy érzem .Alaplap asus p5q3
A segítséget előre is köszönöm.
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne.
Adott 1 asus p5q3, xeon E5450 co,3.6 mhz -re húzva, 2x4gb 1600mhz ram 1333-on üzemelnek. 150TI vga.
F1 2017-es játéknál A proci és a vga 100% msi afterburnerrel van nézve és ha sokáigig van a prci 100-on megakad a játék és kilép.
Valaki megtudná mondani miért van ez;??
A segítséget előre is köszönöm.
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok
Már irtam 1 hsz-t ,hogy a tápom 13.7xx ig fel megy terhelésnél ami 2 x4 12v csatis és az alaplapra rá is van dugva.Feltettem 2 játékot. F1 2017-18.Mind 2-nél a pálya betöltés közben újra indult a gép.
Kicseréltem 1 500w-os tápra amin 1 4pines 12v csati van.A játék tökéletesen fut. Lehetséges,hogy a (600w 80+ broz) táp felmondott?? Mondjuk 1x4 pinnel nem próbáltam a 600-ast.
Miért van a lapon 2x4 12v?? Ennek biztos van valami oka.
A választ köszönöm előre is.
-
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok.
Tennék fel 1 buta kérdést.
Az alaplapon 2x4 pines12v cpu táp csati van. Benne van mind 2 . A biosban és AIDA is 13,xx pontossan nem tudom most.Ez normális a13 fölötti érték??A táp 600w
lap. asus p5q3 xeon E5450-es procival ddr3 2x4gb 1600mhz (1333mhz) ramokkal.A választ köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok.
Feljebb írtam ezt a hszt
" Olyan problémám van,hogy E5450-es xeon van a gépbe orosz oldalrol szedtem le a 771-es kodot. Minden frankon indul csak nem ismeri fel a hdd-ét. A biosban csak hard drive látható. valami hiányzik?"Nos a WD BLU 600AS hdd-ét nem ismerte fel a bios,sem a gép.
Viszont a Samsung 500-ast igen. ( jelzem a 600-as másik gépben működik.)Járt már valaki így??
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok.
Olyan problémám van,hogy E5450-es xeon van a gépbe orosz oldalrol szedtem le a 771-es kodot. Minden frankon indul csak nem ismeri fel a hdd-ét. A biosban csak hard drive látható. valami hiányzik?
A válasz köszönöm előre is.
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy a házon kivül tesztet alapnál ,hogy lehet le álitani a táp ki-be kapcsolása nélkül?? -
lolka-bolka
tag
Srácok le a kalappal előtettek Nagyon segítő készek vagytok.!
Még azt megkérdezném hogy milyen xeont vegyek a 5450 helyett ha már ddr3-as lapom van 16gb kezeléssel.
Vagy nem érdemes magasabb FSB procit venni. -
lolka-bolka
tag
Sziasztok .
Most vettem 1 ilyen lapot. [link]
Az a kérdésem milyen ddr3-as ramot vegyek bele.
1 xeon E5450-e proci lesz benne.A lap támogatja az 1600-as ramokat is de nem ismerem ezt a lapot igazán
A válaszokat köszönöm előre is
-
lolka-bolka
tag
válasz tzsolesz #13327 üzenetére
A lapon már rajta van a fris bios ami 9e béta( nem én tettem rá) és a xeon modosítottat akarom rá tenni .E5450-es. Már csináltam ilyet. Azt szerettem volna megtudni ,hogy a 9e xeon helyett feltehetem -e a 9h béta verziót. Nem-e lesz gond?? Hát ha valaki ki próbálta már.
-
lolka-bolka
tag
Bocs itt az oldal.
http://genius239239.myweb.hinet.net/771/
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne.Vettem 1 Gigabyte-EP43-DS3L lapot.Most letölteném a xeon micro codot. . A biosa 9e bétás. tehát a leg frissebb. Van ez az oldal és a 9h béta is van. Ha letöltöm a bétát akkor nem lesz gond.?? vagy töltsem le 9e-t.??
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok. Tudom nem igazán ide tartozik,de hátha tud segíteni valaki.
Nagy gondom van.Vettem 1 msi ms -7358 ver.1.1 alaplapot és nem találok hozzá friss biost.
Ugyan is most nincs a biosban usb botolási lehetőség csak dvd meghajtós és nincs odd-ém. Gondoltam valahogy le frisítem a biost hátha azon már lenne.
Köszönöm a választ előre is.
-
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok. Olyan problémám van,hogy eladtam 1 alaplapot ventivel eggyüttt. Most ki akarta probálni és a venti nem megy még kézzel sem. mi szorulhatott meg.Ez most idegesít.
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok! Nekem is az a gondom mint dovahkiin04-nek. Asus p5QL-E lapom van xenon E5450-es 8gb ocz 1066mhz ramjaim. Beállittottam 3.6ra a procit a ramok 5.5.5.15 késletetésre. A töbihez nem nyultam mert nem értek fesz emelésekhez. Alényeg tökéletessen megy semmi kék halál .Igaz a procihütö pörög mint álat 2500-2700-on játék közben. Az aida tesztnél ha nincs pipa memory tesztnél csak a procinál semi gond legalább is mig futtatom.Ha be van pipálva meoria is akkor 1-2 perc és piros lesz. A hűtőm arctic freezer 7.
Mit kéne beállítsak, hogy jó legyen??
-
lolka-bolka
tag
válasz dovahkiin04 #9159 üzenetére
Hát épp ez a bajom,hogy a fris bios az 1201-es amiben van AHCI akkor nem ismeri fel a gép visszont a bios mutatja. Ha felteszem a xeon biost akkor minden jó csak nincs AHCI csak IDE ez a bajom Én meg buta vagyok,hogy magamnak csináljak valami modot
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok van egx olyan problémám hogy xenon procival nincs AHCI csak IDE.Ha leszedek egy 1201 biost amibe van AHCI akkor nem ismeri fel a xeont..Van erre valami megoldás??Az alaplap ASUS P5K..
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok. Van z orosz oldal ahol a modositott bios van. letöltötem az asus P5QL-E laphoz a biost és van egy ilyen 771 slic ez mit jelent?
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hol tudom megnézni , hogy mind a két xenon microcod szerepel-e. Mert a biosban csak az 1067A látom és nekem E5450 co-s xenonom van.
-
lolka-bolka
tag
sziasztok . van egy asus p5k alaplap és az orosz oldalon van sima 771-cod és AHCI cod is ami 2017-es . A 771-es cod az 2014.07. 03 .A kérdésem az, rá lehet e frisíteni a már meglévő 2014.03.03-as codra. Vagy nincs jelentősége. Bocs ha nem voltam egészen érthető.
-
lolka-bolka
tag
válasz xeon forever #7998 üzenetére
Nincs tuningolva semmi.
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Van egy asusP5K,P5K-VM alaplap és ha áramtalanítom akkor indításnál felpörögnek a ventik leál és utána elindul és tökéletesen működik.Ha nincs áramtalanítva akkor nincs ez a jelenség.Ez természetes ???
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok meg tudnátok adni annak az oldalnak a linkjét amit többször is leírtak a komentekben. Valami kínai oldal. Bocs ha hülyén fogalmaztam
-
lolka-bolka
tag
Szeretném meg kérdezni,hogy a CO E5450 xeont lehet-e húzni.Vagy csak az EO xeont. Mert amit néztem vidiket mind EO jelzésű volt.
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem.A xeon procihoz fontos-e a legfrissebb bios az alaplapon vagy nem.Ha igen akkor a lapban lévö procival kell megcsinálni? Árulnak egy xeon procit és azt mondják nem kell a leg frissebb bios csak akkor ha nem indul vagy hibázik a gép a xeonal.
-
lolka-bolka
tag
válasz VinoRosso #6350 üzenetére
Igen biztos,hogy dualba mennek. A 6gb símán megy keverve is, de 8ban betölti az oprendszert kb 1-2perc és lefagy.A bill.és az egér is. Tunigólni most csinálok először veled. Ezt a CL5 1000-et melyik részén kel állitani??
Ez nekem egy kihívás ha meg még sikerülne is az lenne a csúcs.
-
lolka-bolka
tag
Singlbe mindegyik ram megy 1066-on. Duelben is mennek minden slotba. 6gb ramal tökéletesen mennek aida progival tesztelve. A 4. 2gb ramot beteszem és már hibázik,lefagy.
Ja és nem 1 forma a volt rajtuk 2 2gb 2.2v A másik 2 2gb 2,3v
Az nem lehet,hogy a procit is húzni kéne???
-
lolka-bolka
tag
válasz xeon forever #6320 üzenetére
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok lenne egy olyan gondom,hogy sehogy sem tudom beállítani az idözitést!
proci: Xeon E5450
Alaplap: asusp5K
Memoria: kingston hyperx 4x2gb ddr2-1066 khx8500d2t1k2
A ram volt 2,2-2,3 5-5-5--15 idözitéssel kellene működnie,de lefagy,kék halál stb
5-5-5--18 , 4-4-4-12 800Mz-en tökéletes.
Van rá valami megoldás???
-
lolka-bolka
tag
Szeretném megkérdezni,hogy kezeli-e az ASUS P5QL/EPU a xenonE5440-es procit. A választ köszi.
-
lolka-bolka
tag
Most már reszelt előtte alaplap pöcök kivágás. Előző lap lenovo G31chip 450watt táp.A másik p5k-vm G33chip 500watt táppal mindkettö működött e8200-as procival.A xeon E5440 proci után nem működtek a vissza rakott E8200-al .Az lehetséges,hogy a xeon kinyírta mindkét lapot????
-
lolka-bolka
tag
válasz cynosure #3318 üzenetére
nem raktam bele xeon codot az még oké,hogy ez miatt nem megy,de a vissza rakott e8200-as sem működik.Az asus p5k-vm lap zöld lámpája világít proci hútö pörög,de semmit nem csinál. Egyedül az egér működik a billentyű nem.Az ellem ki-be rakva.A memo felváltva berakva és semmi. Ez a második alaplap ami ez csinálja.
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok olyan problémám van,hogy adott egy asus P5K-VM alaplap a legfrissebb bios..Egy E8200-as procival tökéletesen működött. Betettem egy E5440-es xeont nem ment.Vissza tetem a másikat és most avval sem megy.Mindent csináltam már elem ki-be stb. A billentyűzet sem működik csak az egér.Se kép se hang.Ez már a második alaplap ami ezt csinálja.
-
lolka-bolka
tag
Lenne egy kérdésem: Adott Asus P5KPL-AM-EPU alaplap melynek gyári biosa 0501-es. Leszedtem xeonost az is 0501-es. ilyen van vagy mindkettő ugyan az??
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni,hogy a lenovo g31t lm alaplaphoz van-e Xeon X3363 fogadó bios.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Path of Exile 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox 360
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest