Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
...... Rally!!!
Elkezd dobogni az ember szíve:
".... A programot kőkemény szimulátornak tervezik, .... "" !!! wow, aztán:"" A játék 2015 végén jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra.""
Ó hogyaza
Nem is értem. Gondolom soha nem szimulátorozott még az aki X1-en akar szimulátorozni....
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Helmoras
őstag
Innen csak a project cars-ra csörög a nyálam... de arra nagyon
[ Szerkesztve ]
-
-
plejik
addikt
A Project Cars a legvárósabb, ezért is ruháztam be egy One-ra, de a Ride is jó lehet.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
gianni85
veterán
Év végére becsúszhatna még egy Forza 6 is, bár sok esélyt nem látok rá. GT7-ről (vagy GT6 remastered ) nem is beszélve, bár ott sincs semmi mozgolódás.
-
wolfman
veterán
Sajnos félek a Carmagedontól, de azért nagyon várom, mert ha nagyon jó lesz akkor musthave.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Mooka-Miki
senior tag
Én Forza 5-özök X1-en orrba-szájba és ugyan azt csak "félszimulátornak" mondják a hardcore arcok, én egész jól elvagyok vele.
Amúgy egy jó rally játékot én is nagyon várok már régóta.(Van egy középkategóriás PC-m is, de már unom a telepítgetéseket, állítgatásokat. Azt akarom, hogy bekapcsolom és működjön. Kész. )
-
Gomez86
őstag
Hát igazad van, bár ha belegondolsz akkor hogyan is lehetne egy kontrollerrel apró finom mozdulatokat tenni, amit kormánnyal még egy 270ˇ-os beállítással is tudsz? Ezért nem tudom elképzelni hogy tényleg olyan fullos simulator legyen...
(#7) Mooka-Miki: A Forza a kedvenc játéksorozatom, én is sokat játszom az öttel is. De az nem szimulátor, csak fél ahogy mondtad is. De ez érthető mert amúgy kontrollerrel az életben nem vezetnél el egy 7-800LE-s autót.
[ Szerkesztve ]
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
addikt
Forza 5 es FH2 formájában bőven elégedett vagyok, mar most is.
De a Cars ot és a Rallyt nagyon varomIlletve a régi nagy kedvenc a carmageddon is varos. Bar mar tavaly ki kellett volna jöjjön az eredeti terv szerint.
Winter sale ben megvettem early access-ben. Sajnos tényleg nem a legsimábban fut meg az én gépemen sem. Illetve a pályák sem olyan hatalmasok mint a 2 ben voltak. De a hangulata és a törésmoddel rendben van.
En bízom benne, hogy megcsináljak rendesen előbb utóbb. -
Diopapa
addikt
válasz Mooka-Miki #7 üzenetére
Nekem 360-am van, de semmivel sem egyszerűbb felrakni egy játékot oda, mint steamen megnyomni a "telepítés" gombot... "állítgatás" Na bumm, a hangerőn / feliraton kívül még 1-2 paramétert lehet állítani, micsoda tragédia!
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
nagyúr
Az F1 2015 kimaradt a felsorolásból, ami az első F1-es játék lesz One-ra, illetve PS4-re, és állítólag már tavasszal megjelenhet. Én talán ezt várom a legjobban a PC mellett.
gianni85: Forza 6 szerintem borítékolható év végére.[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
válasz bulikavagyok #13 üzenetére
Én még az 5-el sem végeztem, Év végéig nem is fogok, szóval a 6 még várathat magára..
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
babkukta
senior tag
Lesz új NFS is, nem?? Vagy az már nem tartozik a jó gamék közé?
Üdvözlettel, Tibi
-
Raysen623
addikt
Project Cars mindenképpen, és az American Truck Simulators is jöhet Jelenleg az Euro Truck Sim-el tolom, az is bejön.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
gianni85
veterán
egyelőre csak egy ios NFS-ről hullott le a lepel
bulika: jó lenne. Most úgy elvagyok Horizon 2-vel, ha pár hónapon belül megszellőztetik év végi megjelenéssel a Forza 6-ot, akkor már nem veszem meg (újra) az 5-öt. Egyébként úgy ahogy megegyezik számomra a vezetési modell is. Forza 5-ben 1-2 segítséget bekapcsoltam, Horizonban csak a fékezési táv aktív. Kb annyi különbséget érzek, hogy az útról lekerülve nem vadul meg annyira az autó
-
Grath
HÁZIGAZDA
A cikk elején megemlítettem, de mivel minden információ róla az, hogy "talán lesz", nem igazán tudunk róla mit írni. Egy pletyka volt, hogy az Underground-epizódokhoz térnek vissza, de lehetséges, hogy amiről ezek szóltak, az végül az iOS/Android játék lett.
[ Szerkesztve ]
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #13 üzenetére
Itt is ugyanaz a probléma: azon túl, hogy a F1 szezon elején jön (és update-ekkel végigköveti a bajnokságot), semmi információ nincs róla.
-
Döglött Róka
veterán
Aruljatok el, mitol felszimulator a forza? Ugyanazokat a tapadasi adatokat hasznalja mint az egesz szimulatorok.
A project carsban rettento keves auto van, igy az kiesett.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
nubreed
veterán
Jujj, az új Carmagedonnak Reincarnationnek nagyon gagyi grafikája van, még akkor is ha csak egy nagyon nagyon alfa változatból van a video.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Diopapa
addikt
válasz szőröscica #17 üzenetére
Jah, hiszen már a gta4 is olyan gyönyörűen futott 360-on nem? Vagy az Unity ps4-en / xbone-on. BTW mindkét gpu gyártónak van már rá szoftvere, 1 kattintással belövi a játékaidat úgy, hogy ne akadjon.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
kelly416
veterán
A Project Cars még csak-csak, de a harmadik oldal nagyon várós. Főleg a Carmageddon. Az de hiányzik már... nyilván otthon fel is dobom az egyet, telefonon is fent van, de ott annyira nem jó, mindig bele nyúl valami idióta a képbe.
-
D.Va
senior tag
Annak ellenére hogy elég "gázok" én szerettem az utóbbi 4 WRC epizódot... viszont ismerve ezeket... elmosolyodtam azon hogy "szimulátort" készítenek a fiúk...
-
ribizly
veterán
Nekem megvan és nem gagyi az.
Ha mindent bekapcsolsz akkor nagyon szép lesz a játék, csak játszani nem lehet még vele...
Az a gond, hogy iszonyatosan gyerekcipőben jár az optimalizáció és nem jött hozzá túl sok update az utóbbi időben. Viszont látszik, hogy jó irányba haladnak.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Gomez86
őstag
Fontos: Nem a cikket szólom le és nem vitázok veled, de:
Amik kormányok vannak alapból X-re, pl a MS saját az egy... játékcucc. A Logi G25-27, momo, ilyesmi nem kompatibilis, szóval marad kb a Fanatec. Arról nem is beszélve hogy a konzol a TV-hez van kötve kb mindenkinél a szoba középre meg nem cibálod be az asztalt hogy rátedd a kormányt. Ez nem életszerű. Persze tudom hogy van aki asztalnál használja a konzolt, és ha nagyon akarod akkor megoldod, meg a hasonlók, de a konzol arra van hogy beesel a kanapére nyomod a gombot és lazulsz (és erre tökéletes a Forza is)
(#21) Döglött Róka:
Sok minden miatt, de itt van egy vidi, amit még korábban találtam, ugyan a 4-ről szól, de az 5 is ilyen:
[link]
Egyszerűen nem lehetne joyal vezérelni egy ilyen autót ilyen helyzetben főleg úgy hogy nem érzed hogy mennyire tapad/csúszik.Még egyszer mondom a Forza a kedvenc autós játékom, és emiatt vettem megint Xboxot, és nem PS-t hogy ezzel tudjak a jövőben is játszani, de az a játék rengeteget segít még "simulator" kormányzással is.
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz Döglött Róka #21 üzenetére
Én nem tudom, csak azt írtam, hogy akik nagyon benne vannak ebben, azok mondják ezt.
Én teljesen élvezem kormánnyal XO-n, nagyon jól érezni mikor kezdi el elveszteni a kocsi a tapadását egy kanyarban. Mondjuk én nem állítgatom szét a kocsikat (nem is értek hozzá, néztem már pár tutorial vidit de kicsit sok volt éhgyomorra). -
Helmoras
őstag
67 auto kevés? O.o ha mindegyikkel mész két versenyt az is 10+óra...
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
Akkor nekem vannak nagyon finom ujjaim mert simulation steering modban meg nem talalkoztam ilyen igazitassal (igaz nem is driftelek mert azzal idot vesztek) Vihar a biliben ez a video, felvette normal-al es frocsog hogy hidden aid.
A mai konzolos "felszimulatorokban" min 300 auto van, ugyanannyi kategoriara. Nem az a kerdes, hogy mindegyikkel mesz-e, hanem hogy megtalalod a favoritodat ebben a listaban.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Helmoras
őstag
válasz Döglött Róka #31 üzenetére
szerintem nem kevés, később úgyis jönnek még, no meg sokkal kidolgozottabb mint a konzolos félszimulátorok ahogy itt most hívjuk őket, de hát mind1 kinek ez kinek az...
-
Döglött Róka
veterán
Kidolgozattabbak?D
Ertem en, hogy PC-s vagy, de hulyesegeket ne irogassunk mar, tudjuk be ezt a tudatlansagodnak. Mellesleg a Project CARS ugyanolyan "felszimulator" lesz ennyi erovel mivel megjelenik konzolokra is, arra meg ugye keptelenseg szimulatort kiadni
Jaj, ez aranyos volt
kapcsandika: Szeretem a szarkazmust es egye fene ez meg be is talalt Nekem elegge szimulator (de mivel soha nem fogom jatszas kozben erezni a seggemmel hogy mi tortenik az autoval ezert sosem lesz igazan az) a forza, nyilvan nem egy iRacer, de a project cars sem lesz szimulatorabb nala, erre van egy 100-asom.
[ Szerkesztve ]
-
Gomez86
őstag
válasz Döglött Róka #31 üzenetére
Oké, igazatok van.
A játék készítőjének nincs:
If you’re asking will we ever make a hardcore simulation racer, the answer is no.Nem értitek. A Forza nem szimulátor, és ez jól is van így! Ha az lenne akkor nem lenne ennyire élvezetes.
-
Helmoras
őstag
válasz Döglött Róka #33 üzenetére
Nem kell összeolvasni több ember kommentjét és egyben reagálni rá, csak összekeverednek benned a gondolatok. kidolgozottabb(nem volt többes szám), sehol egy szóval nem írtam hogy PC-s vagyok, nem mondtam hogy konzolra nem lehet csinálni szimulátort (miért ne lehetne...), a kidolgozottságot az időjárásra és a napszakokra értettem de ha tételesen összehasonlítanánk sokkal több minden vall arra hogy kidolgozottabb, de ez nem hibája a Forzának ő nem is akar szimulátor lenni és nem is kell neki úgy jó ahogy van.
A következő lekicsinylő kommented nyeld le inkább, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
SityiSXT
őstag
Pár pontosítás a Project Carsszal kapcsolatban:
- A Namco nem kiadó, cask disztribútor. A Slightly Mad Studios a kiadó és a fejlesztő egyben
- Egyelőre nincs hivatalosan megerősítve, mely autók és pályák kerülnek be a játékba, így a cikkben szereplő számokat fenntartással kell kezelni
- Ben Collins csak volt Stig, egész pontosan 2003-tól 2010 végéig
- Van más versenyző is, aki segít (igaz, nem ekkora mértékben, mint Ben és Nic): Oli Webb (ő például többek között a BAC Mono tesztpilótája), illetve Rene Rasttól ugyan nem olvastam még a belső WMD fórumon visszajelzést, de a YouTube csatornájára rendszeresen tölti fel a videókat, ahogy a játékkal készül a versenyeire -
Döglött Róka
veterán
Jaj ne reagaljunk mar ilyen mimoza modon
"a kidolgozottságot az időjárásra és a napszakokra értettem de ha tételesen összehasonlítanánk sokkal több minden vall arra hogy kidolgozottabb" - en meg nem vagyok gondolatolvaso, ha kozolni akarsz egy velemenyt, jobb ha le is irod es akkor en sem a szovegkornyezetbol kovetkeztetek. Es voila, nincs felreertes
"szóval nem írtam hogy PC-s vagyok, nem mondtam hogy konzolra nem lehet csinálni szimulátort (miért ne lehetne...), " - fentebb vazoltak, koztuk te is felszimulatoroztal, innentol csak mentegetozeskent jon le...
[ Szerkesztve ]
-
Gomez86
őstag
válasz Döglött Róka #33 üzenetére
EZAZZ!!!
"Nekem elegge szimulator" Pont ez a lényege! 100-szor hihetőbb mint egy NFS, Burnout (ami ugyancsak élvezetes), Test Drive, mert van benne rendes fizika, meg mert nagyon részletesek az autók, meg ilyesmi.
Szerintem közös nevezőre jutottunk, csak máshonnan
-
A Carmageddon Reincarnation-t volt lehetőségem kipróbálni és egyáltalán nem annyira gáz mint ahogyan leírják. Grafika szándékosan porig van butítva, mivel a betöltési idő és az fps még nem lenne élvezhető a teljes grafikához. Kell rajta optimalizálni bőven. A menüben már látszik a járművek rendes élesebb textúrája is, de lassan tölti be. Úgy látom lesz belőle valami!
-
addikt
Miután kipróbáltam ezt az asetto corsa-t, be kell vallanom hogy sem a forzának sem a GT-nek köze sincs a szimulátorhoz, de még csak félszimulátornak sem lehet őket nevezni.
Tévedésben voltam mindaddig amíg ki nem próbáltam egy tényleges szimulátort. De én legalább beismerem.
Aki szerint meg a forza vagy a gt félszimulátor, az próbálja ki az asetto-t, majd rájön
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Döglött Róka
veterán
válasz gyuribácsi88 #40 üzenetére
Probaltam, de probaltam mar 500 loeros mustangot is palyan. Szimulator ide vagy oda, nekem eddig a forza adta vissza eddig azt a vezetesi elmenyt amit valojaban atel az ember ilyenkor. Es hiaba a sokkal valosaghubb fizika, meg dejoszenvedni a beallitasokkal, ha a hangok es a latvany nincs meg, akkor erolkodhetnek a szimulatorok.
Persze ez is csak az en velemenyem.
@kapcsandika: Magam sem gondoltam volna hogy eljutunk ideaig
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Az American Truck Simulator-nál honnan származnak a megjelenés időpontjáról és a DLC-kről szóló információk? Csak mert az SCS eddig ezekről az égvilágon semmit nem közölt.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
brady28
tag
Csak a március most már tényleg legyen március, és 2015
Két éve várom már ezt a PROJECT CARS-t, már kétszer lecseréltem a vga-t hogy biztos elég legyen hozzá, erre semmi....Rablótámadás! Kezeket fel! Jobb ha te mondod, a te hangod mélyebb!!! :)
-
callmeakos
veterán
Az elmúlt évekből kiindulva én nem vennék még most sem mérget arra, hogy a Project Cars megjelenik idén
Illetve azért illett volna megemlíteni a NFS: No Limitset - Trailer itt, mert elég ütősen néz ez ki szó se róla. Plusz azért arra ne vagyünk mérget hogy az idei évet megússzuk main NFS title nélkül. Mert ez a No Limits nem az lesz.
All→M8
-
Dr. Akula
félisten
A Wreckfestet kérném. Most!
-
Grath
HÁZIGAZDA
-
KisDre
senior tag
A Wreckfest jó lesz (Next Car Game, nem tudom melyik cím a furább )
Viszont a Criteriongames játéka érdekes. A videó alapján ez egy így mindenhol és mindennel, tűzön vízen át csak jussunk el A-ból B-be? Jó a koncepció, csak nem szeretem a fejlesztő stílusát. A Burnout Paradise is szó-szó valahogy nem az én világom, az NFS-es szériába meg egyértelműen belerondítottak az MW-vel. De azért kíváncsi leszek mi sikerül.
[ Szerkesztve ]
KisDre.artstation.com
-
DRAKHULLA
újonc
Ez szuper !!!!
-
huskydog17
addikt
Gondoltam. Ezzel csak az a probléma, hogy jelenleg ők is csak tippelnek, mindössze spekuláció, de nem tény, nincs még hivatalos időpont, mert az SCS még senkivel nem közölt ilyet, ahogy DLC-kről sem meséltek.
Érdemes ezt a topic-ot elolvasni, nem csak az Amazon, de még a kiadó is többször hülyeséget írt ki. Honnan tudná a kiadó, hogy mikor jön ki, amikor még maguk a fejlesztők sem tudják?Az SCS többször is kijelentette, hogy amint lesz hivatalos időpont, először ők fogják közölni, addig minden más csak spekuláció, vagy csúnyábban fogalmazva félrevezetés.
Sőt, ez a cég a hivatalos német kiadó, de ők sem kaptak még infót az ATS-ről. Ha az SCS valóban közölt februári megjelenést a kiadókkal, akkor azt a Simuwelt is tudná, de e helyett ez szerepel az adatlapon:
"Erscheinungsdatum: noch nicht bekannt!"[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
xtremez
aktív tag
Next Car Game most már Wreckfest-be remélem beleteszik a split-screen módot! Álom teljesülne, ha megcisnálnák. Egy szavazáson sok voksot kapott a hivatalos forumban.
Next Gen Burnoutot, de a 3 mintájára!
-
kengyel
nagyúr
Ez nagyon várós kategória !
kengyel
-
M5Norbi
őstag
Test Drive Unlimited 3-ról van valami hír? Vagy azt nem tervezik megvalósítani?
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
M5Norbi
őstag
-
davidsone
addikt
A carmát nagyon várom a 2 az egyik kedvenc alkotásom
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
raskolnikoff
őstag
Jó lenne már látni valami Flatout utódot A Wreckfest név már önmagában nagyot ütött
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Csapoati
nagyúr
Teljesen olyan, csak az avatarunk szerkoinak (ruha, cipo, stb.) testreszabasat hagytak ki - szerintem bolcsen. Itt "csak" autokazni kell, de rengeteg skill feladat van a kampany versenyein kivul is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Sanchez638
addikt
Húúú arról a kamionosról nem is hallottam, végre egy 18 wos pttm stílusú gém
Számom az adatlapomon.
-
Petyyyyy
addikt
Hűha....persze Project Cars, de hirtelen kedvem támadt egy kis kamionozáshoz, annyira hangulatos volt az a kép.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
zapok
aktív tag
Egyértelműen az új Carmageddon!
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
-
kpal
nagyúr
P. Cars , izzadni foga gép de ki nem hagyom
-
chabeee
aktív tag
új dirtöt akarok!
-
IlonaK
újonc
Páran beszélgettetek arról a topic elején, hogy xboxon nem lehet szimulátorozni, dehogynem! Én egy szimulátor ülést is beszereztem innen: http://www.playon.hu/playseat/fooldal, hozza az élményt rendesen. A Project Cars pedig jó lett, rendszeresen játszom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest