Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz [Prolixus] #5 üzenetére
Eren és Mikasa Eredeti Furyu márkájú mindkettő.
Érdekel?Miért vettem? Mert tetszett az anime. A többi meg ami tetszett (más animék figurái) horror áron van.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Tigerclaw
nagyúr
Én azt várom már "évek" óta, hogy mikor jön az anime folytatása. Szokás szerint nagyon izgalmas résznél hagyták abba, sok nyitott kérdéssel. A játék nem érdekel különösebben, de nem lesz könnyű megvalósítani a pörgős harcokat azzal a "manőver felszereléssel"...főleg ha nyitott bejárható/rombolható városok is lesznek benne. Ha zárt, alagút szerű lesz az egész, akkor sokat nem fog érni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
.LnB
titán
Megvárom az új évadot és eladom. Akkor nagyobb lesz a kereslet. Addig meg elvannak a polcon, nem csúnyák.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Hát nem egy AAA cím.
Erről jut eszembe, még mindig nem adtam el az AoT figuráimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest