-
GAMEPOD.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
válasz Shatterstar #6298 üzenetére
Egy kicsit fentebb láthatod, hogy a felsorolt címeket milyen áron lehet megvenni, ha egy kicsit szétnézel (a lista, amit írtam)
De igazad van, jobban jársz, ha inkább hanyagolod a Vita-t. -
RangerFox
veterán
válasz Shatterstar #6298 üzenetére
Ebben az esetben akkor miért vagy még itt? Te már rég megdumáltad magaddal hogy nem veszel Vitát. Klassz, kösz hogy benéztél, pápá!
-
RangerFox
veterán
válasz Shatterstar #6294 üzenetére
Hát most k_rvanagy hülyeséget mondtál.
-
fausto
addikt
válasz Shatterstar #6294 üzenetére
Milyen indie címeket láttál 10-12.000 Ft-ért?
-
gelbelex
őstag
válasz Shatterstar #6289 üzenetére
+1 : Nem a várható, hanem a meglévő (akár psp-s) játékok alapján kell eldönteni, megéri-e a Vita.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
válasz Shatterstar #6291 üzenetére
Az biztos. De az ilyen mobilos szutykokra nagyobb a kereslet, mint a normális játékokra, ezért ne várjál több olyan Ps3 szintű játékot Vitára, helyette érd be az Indiek-kel.. Ha tetszenek azok a játékok, amik eddig kijöttek a gépre, akkor vedd meg, egy ideig el leszel a konzollal.
-
őstag
válasz Shatterstar #1666 üzenetére
A vitás ac3 sajnos nem egy nagy játék. Én fél év alatt sem bírtam kivinni annyira unalmas, végül eladtam.
-
Ármester
válasz Shatterstar #1666 üzenetére
Mivel erősebb a PS3 hardvere, ezért nem fogják kiadni azokat a játékokat, mivel nem vinné a Vita (a fejlesztőknek meg jobb dolguk is van, mint PSV-re optimalizálni a cuccokat). Ellenben a PS2-es játékok jöhetnének minden további nélkül.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
RangerFox
veterán
válasz Shatterstar #1662 üzenetére
Nem, az eredetit fogják megkapni a ps3-asok mi nem kapunk semmit. De akkor mi most miket fogunk megkapni az urban-on kívül?
Áhh már beelőztek.[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz Shatterstar #1662 üzenetére
Nem, hanem PS3+Vita lista van bemásolva. Csak hogy tisztázzuk: nem, nem lesz semmiféle AC Vitára, a PS3-asok kapják meg az AC3-at.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Ps Vita
őstag
válasz Shatterstar #1658 üzenetére
Nem az a 3,de csak a ps3 tulajok kapják meg
-
KOHO
senior tag
válasz Shatterstar #1649 üzenetére
Gratulálok a vitán valo netezéshez ilyen hitvány böngészőt még soha nem láttam.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
RangerFox
veterán
válasz Shatterstar #1646 üzenetére
De a 3g hasztalan, mobilnettel nem lehet multizni ahhoz túl lassú, internetezésre meg ott a pc, okosteló.
-
RangerFox
veterán
válasz Shatterstar #1644 üzenetére
Most is 50-53k a sima wifis.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz Shatterstar #1641 üzenetére
200€-s irányárat jelentettek be, ami most kereken 60e Ft. USA-ban azért 200$, mert az nettó ár, de áfásítva az is ugyanennyi. Az jó kérdés mondjuk, hogy máshol mennyibe kerülhetett korábban, mert idehaza eddig is be lehetett szerezni ezen az áron, még normális helyekről is.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Ps Vita
őstag
válasz Shatterstar #582 üzenetére
Annyit minimum kell várni még rá
-
Cyberpunk
félisten
válasz Shatterstar #582 üzenetére
Nem tudni, azt sem hogy lesz e egyáltalán.
Igen Store-ból, de nem mindent.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
losi73
senior tag
válasz Shatterstar #413 üzenetére
Sejtettem. A felsorolt játékokat semmilyen hack segítségével nem lehet PS Vitára másolni?
ez tuti nem.mortal is jó vitán,de a metal gear hd és a ninja gaiden sigma is teljesen egyenértékű a ps3-as verzioval.Igy késöbb jöhetnek akár ezek a cimek is amiket vársz.
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
losi73
senior tag
válasz Shatterstar #411 üzenetére
üdv szerintem nem.
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest