Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
Bementem az szfvári Media Marktba az olvasott "akció" miatt, az eladó azt mondta, hogy nem adhatja ki a raktárból, és nem mondhatja meg az okát....de elmondása szerint novemberben újra akciózva lesz.
Ha valaki az olcsósított áron tudna nekem szerezni azt nagyon megköszönném a vételáron felül valami jóféle sör/bor/pálinkával
-
Elims
veterán
Megtalàltam amit kerestem.... :-))
Ps vita tv-t hogyan lehet ps4-gyel összekapcsolni/pàrosítani ùgy,hogy mondjuk van közöttük 40km tàvolsàg és még soha nem voltak egymàs közelébe?
Dhcp-t/dns-t meg ilyesmit kell beàllítani? -
Elims
veterán
válasz
yusukee #7790 üzenetére
Làttam persze.Ez nagyon jò benne!Volt egy pont -talàn 3.10- amikor azt írta a vita tv,hogy frissítsem a content manager-t a pc-n,eggyel feljebb àllítottam akkor meg màr szimplàn nem tudott csatlakozni vagy ha rà volt engedve az internet -pròbàlkoztam több megoldàssal- akkor meg a vita tv magàt frissítette volna. :-/
-
RangerFox
veterán
Nah, történt egy kis baleset, aminek következtében formatálnom kellett a gépet meg a memória kártyát. Csináltam egy backupot a gépre a játékokról. Szóval, amikor visszaraktam a kártyára a játékokat, akkor ugye mindegyiket meg kellett nyitni és aktiválni kellett őket, hogy visszakerüljenek a trófeák. Na most a régebbi játékok, amiket már eladtam, de a trófeák megvoltak azokat hogy tudnám visszavarázsolni? (Ha lehet egyáltalán). A trófeák nem profilhoz vannak kötve?
-
Elims
veterán
válasz
yusukee #7778 üzenetére
Köszi! :-)
Szerintem ez lesz a megoldás.De most sajnos ezzel sem sikerült. :-/
Ugyanaz a téma..ha meg letiltom az internetet nem találja a számítógépet. (először igen ahol ki kell választani,hogy honnan másolnék,de utána nem.
Most pihentetem kicsit,mert a barátnőmnek kevésbé fekszik ez az internet ki-be és nem szeretném folyamatosan "eligazítani",ezért majd vasárnap megcsinálom.Crue: Köszi!Így akkor hagyom azt a részét..
LDave: Én is kíváncsian várom! :-)
Amadako: Párnap és elmúlik.Legalábbis többen ezt írták (ps3-nál).
-
james001
veterán
Novemberi plus PSVita:
- Dragon Fin Soup
- Invizimals (PSP) -
Amadako
tag
az hogy lehet ha lejárt a plusom,hogy enged játszani a plusos játékokkal?
-
-
adalbert1
veterán
Örülök, hogy kicsit stratégiai játék fronton is erősítenek ezzel és az X-com-mal,, nekem ezek a dolgok fájóan hiányoznak a handheldekről, pedig szerintem ideális platform egy körökre osztott játéknak (ami non plus ultra lenne, az egy Fallout 1-2 port lenne, valakinek nincs kedve homebrew-ban fejleszteni?
).
A Media Markt-ból sikerült beszereznem egy PS TV-t nekem is (konzolvilágból mikor rendeltem látszólag készleten volt a honlap szerint, viszont a visszaigazoló e-mail szerint már nem volt készleten).
Szerintem megcsinálom a touch emulációs hacket (ha menni fog), és utána megnézem, hogy mit tud a gép, illetve vajon mennyire rondák a Vita játékok a TV képernyőn. -
Civilization Revolution 2 Plus, decemberben jön. Ha minden igaz csak digitláisan.
-
yusukee
aktív tag
Nem tudom próbáltad e már, de ezt tudom elképzelni, hogy működik.
- Töröld le a sony content managerét (Teljesen, drivert is! A mentések maradhatnak)
- Töltsd le a QCMA-t, telepítsd a saját driverét is. Ez olyan mint a Content manager, csak jobb és nem érdekli a firmware verzió.
- Kapcsold ki az internetet.
- Indítsd új a a vitat / ps tv-t. Ilyenkor elfelejti, hogy van / volt új fw verzió.
- Másold át ami kell.
- Kapcsold vissza a netet.
Remélem sikerül.
-
Elims
veterán
válasz
Tegla80 #7772 üzenetére
Köszi! :-)
Crue: Na ez az.. :-)
Csabiapu: Szerintem az ugyanaz mint a szàmítògép.Vagy usb vagy interneten keresztül.
Megoldom én ezt,nem làtom lehetetlennek.Viszont a rom-okat/firmware-t honnan lehet letölteni?Ps3-ra is làttam írtàk màr pàran,hogy pendrive-ròl valò frissítéskor (na,pendrive!Ez is lehetőség..) nem a legfrissebbet rakta fel,mert elnézte.
Sima vita firmware-ek vannak vhol visszamenőlegesen? -
Elims
veterán
válasz
RangerFox #7770 üzenetére
Dehogynem,sikerül ez. :-)
Veszek hozzà olyan usb kàbelt aminek mindkét fele egyforma és kész.Vagy még kipròbàlom azt,hogy berakom a memòriakàrtyàt a vita-ba,letöltöm csak az uncharted-et,vissza a vita tv-be és kiderül.
Az a Wololo-s email küldés nagyon egyszerű.Màr csak erre kellene ràjönnöm.Hogyan tudom felrakni rà a jàtékot.Volt màr olyan -iphone-okkal-,hogy napokig tartott mire sikerült amit szerettem volna.Reggeltől-estig.A végére minden jò lett. :-) Symbian-os nokiàkkal szintùgy.
-
Elims
veterán
válasz
yusukee #7768 üzenetére
Megvolt.Nem csinált semmit. :-/
Viszont gondoltam arra is,hogy talán a content manager és a vita tv firmware verzió közti különbség a ludas.A content manager assistant verzió 3.55 a vita tv 3.20.Már próbáltam azt is,hogy a content manager-t hozzábutítom,de annyira régi (1.xx) content manager-t találok,hogy még internetes kapcsolódás sincs benne. :-/
Most a vita tv-re kerestem 3.50-es verziót,de sehol semmi. :-/ -
Elims
veterán
Na szóval..nekem megvan ez a procedúra.Telepítettem thunderbird-öt,néztem youtube videót,leírásokat teljesen feleslegesen!!
Fel kell lépni IDE!!! és beírni azt az email címet ami megvan/lesz adva a vita tv-nek. Én az egyik gmail-essel nem tudtam belépni,gőzöm nincs,hogy miért.. :-/ A másik szintén gmail-essel meg igen.
És követni a leírást.Ennyi.
Most más problémám van...Hogyan tudok rámásolni játékot?Számítógéphez csatlakoztani tudom internet-en keresztül,de játékot nem tudok rámásolni a content manager assistant-ból,mert -ekkor- rendszert akar frissíteni a vita. :-/
Usb kábelen sem tudok mert olyan kellene aminek mindkét vége apa. :-/ Létezhet más megoldás? -
RangerFox
veterán
God of War 2 kipörgetve, esti kihívásnak nem volt rossz, bár ez sokkal könnyebb volt mint az első.
-
james001
veterán
Köszi a segítségeteket
Még egy memóriakártyát nem nagyon akarok most ezért venni,akkor inkább nyomok egy restore-t,ezen a profilon úgy sincs semmilyen fontosabb játék (max az Isaac de mivel van már PS4-em úgyis azon fogok játszani vele tovább.)
Mondjuk lehet aztán az lesz hogy ezt a gépet eladom ami van és hozzádobok még egy kicsit és veszek egy újat,bár sajnos a régi "fat" gépek már kezdenek ritkulni a boltokban,csak Slim van a legtöbb helyen az meg nem tudom megéri-e mert egyszer nézegettem milyen élőben de annyira nem begyere így az OLED után... Még gondolkozom rajta,de Vitám mindenképp marad/lesz ugyanúgy,én nem hagyom cserben szegényt még akkor se ha nem jön rá játék
Az újonnan vett gépeken van fólia a kijelzőn? -
james001
veterán
Ahhoz hogy egy másik account-al lépjek be a Vitán elég leformázni a memóriakártyát vagy a settings-en belül van lehetőség átlépni?
-
RangerFox
veterán
-
fausto
addikt
Lehet, hogy egy ideje már van erre lehetőség, de én most vettem észre, hogy már EU profil alatt is elérhető a PS Now-nak a 7 napos trial-ja. Gondoltam ki is próbálom, mert kíváncsi volt, hogy szuperál, háááát…. nem vagyok lenyűgözve.
Kezdjük a Vita-val. Beléptem, csináltam egy test connection-t, kiírta, hogy minden szuper, menni fog a stream. Ehhez képest elindítottam a játékot, gondlkozik-gondolkozik, majd kiírja, hogy nem megfelelő a kapcsolat. Ez a router-hez képest egy másik szobából próbáltam, tettem még egy próbát, beleültem a „router szájába”, de ugyan úgy nem indult. Ez után kipróbáltam PS3-on is a szolgáltatást, na ott már elindult a játék, de elég gyenge volt a minőség, csúnya volt a kép (pl. a szövegeknél látszott nagyon, hogy el van mosódva, alig volt olvasható) és az input lag is érezhető volt.
Ez így eléggé csalódás, bár nem tudom mire számítottam, mikor alapból a PSN elég bénácska. Az biztos, hogy ez így több ezer forintot nem ér meg havonta!
(ja és fontos: jól beállított, jó minőségű routerem van és egy elég gyors internet kapcsolatom. Próba közben nem ment 26 torrent és nem néztünk PC-n 4k-s online videót)
-
-
Elims
veterán
Én meg teljesen biztos vagyok benne.
Viszont igaz lehet amit te is írsz..de az a töltőre vonatkozik.Több usb-s töltő nem tölti a joy-t hiàba,hogy jò és passzol bele. Mondjuk engem ez a része nem zavar,mert én csak ps-ről töltöm a joy-t.Nagyon ritkàn tv-ről.Szabo: Rà van írva,hogy dualshock 3 (ahogy Tegla is írja).Az biztos rezgős.De figyelj rà,hogy eredeti legyen.Csak megbízhatò helyről vegyél. (Vannak hihetetlen megtévesztő utàngyàrtott joy-ok.Kinézetre nagyon nehéz megmondani,hogy kamu-e.)
Viszont ha ps4-es joy-t veszel Nagyon(!) ajànlom a 20.évfordulòsat.Széép!Igaz,nem olcsò,de ha a többihez viszonyítunk csak 2e Ft-tal kerül többe.Annyit meg megér. De természetesen a tiéd lesz,én csak ajànlom. ;-)
Igen,ahhoz nem mini hanem -ahogy írtad is- micro usb kell.Szerk.:
VRob: Vhol azt olvastam,hogy nem ajànlott.
-
RangerFox
veterán
Nah megvan a kicsike. Helyzetjelentés: A debreceni MM-ben még 11 db Vita TV van, és volt egy Fifa 13 akciósan, azt elhoztam. Használttal inkább nem foglalkozok, ezért berendeltem egy Ps4 Joy-t újonnan, a jövőhétre legkésőbb ideér.
Elims: Ez nagyon kedves tőled, köszönöm, de én is kutakodtam itthon, és találtam egy ilyen kábelt, de a Ps4-es Joy-hoz nem ilyen kell. -
vrob71
tag
Rendelt valaki az Árumániótól Playstation TV-t? Mennyire megbízhatóak?
-
-
-
manu75
aktív tag
A vita tv és ps3 joyhoz annyit, hogy biztos nem vagyok benne, de nekem a régi fat géphez kapott szintén eredeti ps3 joy-t nem fogadta el, csak az újabb rezgőmotorosat tudtam párosítani vele. Viszont utána kábel nélkül működik. Használtam utána újra a ps3-hoz, csak újra fel kellett ismertetni vele, majd vissza a vita tv-re szintén újra ismertetés és jól működött. Tölti is a vita tv ha kell a joy-t.
Aki teheti kipróbálhatja az ingyenes 1 hetes ps now-ot is rajta, mi otthon nagyon jót unchartedeztünk. Last of us is benne van, meg még elég sok játék többet is kipróbáltunk igazából semmivel nem volt gond. Wifin keresztül is jól ment és talán 2-3 alkalommal szakadt a kapcsolat meg az egy hét alatt, nálam kábelre kötve ment.
-
Elims
veterán
válasz
RangerFox #7741 üzenetére
Természetesen,de 1000Ft-ot ne adj érte légyszives.Ez filléres(!!!!!) kàbel!Digitàlis fényképezőhöz,régi okostelefonokhoz/stb. ilyet adtak.1000%-ra mondom,hogy van neked otthon ilyened.
Ha mégsem lenne,üzenj ràm és küldök neked egyet ajànlottan,ingyen.Semmibe nem kerül neked.Goldwin: Jòl nyomja... :-) Igazi.."üzletember". :-)
-
RangerFox
veterán
A Ps TV-hez lehet vezeték nélkül kapcsolni a Ps3-as joy-t?
-
-
-
szilchi
őstag
Szép estét.Rendeltem én is egy PS TV-t a Konzolvilágnál.Meg is jött.De nincs kontrollerem még.Mivel ritkán játszok majd vele,érdemes venni hozzá egy utángyártott PS3 kontrollert,vagy próbáljak meg inkább beszerezni egy gyárit (ami használtan annyi,mint maga a gép
).Hallottam jót is és rosszat is az utángyártott kontrollerekről.
-
-
válasz
sgfoolgs #7721 üzenetére
Az infrastructure mode-ot csak extrák letöltésére tudja használni, játszani nem lehet az MFHU-val online. Nem tudom, hogy a Vitával kompatibilis-e (szinte kizárt), de PSP+PS3 kombókkal lehetett varázsolni régen.
-
sgfoolgs
újonc
Még régebben megvettem ps vitára a psp-s monster hunter freedom unite-ot , nem tudjátok esetleg azt , hogy kizárólag csak ad-hoc formában lehet vele multizni vagy rendes online formában is lehet ? Már lassan 100 órám van benne és 1 -2 dög már kezd kifogni rajtam
-
LeventeV
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
Lehet én is beszerzek egyet.
Engem inkább a remote play funkció érdekelne, valamint pár PS Vita cím, amik gyárilag is mennek a gépen. -
Elims
veterán
válasz
perge666 #7710 üzenetére
Á,még nem.Addig nem csinàlok vele semmit amíg nincs meg ez a furfang.Csak azért vettem meg,hogy tv-n tudjak jàtszani az uncharted/dungeon hunter/ridge racer triòval.Ha ez nem jön össze megy a szekrénybe a többi cucc mellé.Csak màr melyik szekrénybe?... :-/
Apropò...te is nagy "műkedvelő" vagy.. :-) Még nem is írtam,hogy két-hàrom héttel ezelőtt hozzàm került (nem loptam,soha nem teszem) egy ps one.Így mostmàr 2vastag és 1slim ps1-em van. ;-)Fausto: Este ràmegyek..Bàr nem tudom,hogy mennyi idő lesz àtmàsolni a dolgokat a szàmítògépre. :-/ 16gb-os kàrtya és kb.1gb szabad.
Yusukee: Olliolli,worms és velocity ultra.
LeventeV: Én nem talàltam memòriakàrtyàt a dobozban.Szerintem beépített 1gb van.
Ellenben adnak hozzà egy 2m-es hdmi kàbelt.Ha jòl emlékszem ps4-hez nem kaptam ilyen hosszùt. :-) -
fausto
addikt
Köszi! Jövőre talán beruházok egy PS4-re, akkor jól fog majd jönni!
-
boost
addikt
Ha jó a neted, akkor teljesen használható más hálózatról is. PS4 topikban egy kolléga a Bloodborne-t platinázta így ki, a munkahelyéről. 150 órát tett bele.
Persze egy BF4 multira, vagy Driveclub-ra nem hiszem hogy használható, de én pl a Walking Dead-et tolom remote playben az ágyból, és teljesen jó az ilyen játékokra.
-
fausto
addikt
válasz
adalbert1 #7705 üzenetére
A MM-ba már én sem találtam fent. Ha van boltjuk a közelben, azért nézz el, hátha van kirakva.
De egyébként 7k-ért van a Konzolvilágban is (ott ingyenes a szállítás), meg a Gamers.hu-n is (ott nem tudom mennyi)
#7706 Elims Már frissítettem
Annyira nem fontos, hogy megcsináljam.Viszont először olvasd el a leírást/nézd meg a linkelt youtube videót és akkor nem kérdezel ilyeneket
Amúgy lépésről-lépésre csináltam, minden úgy történt, ahogy a videóban is, azzal a különbséggel, hogy a végén nem indult el az Uncharted
#7707 szabo111 Nincs Fifa-m, nem tudom megnézni, de kevés esélyt látok rá. Gondolom a játékban sincs rá opció és azt sem hiszem, hogy egyszerre 2 joy-t lehetne vele párosítani.
más: Ha valakinek van PS4-e és PS TV-je is, érdeklődnék, hogy a remote play csak azonos hálózaton megy vagy akkor is, ha teljesen máshol van a két gép? Ha ez utóbbi, akkor mi a tapasztalat, mennyire stabil a kapcsolat, jól lehet így játszani?
Egyébként kicsit csalódás ez a Network Player (vagy mi a neve) app Vita-ra, még nem sikerült működésre bírnom, pedig a router szájába raktam a PS TV-t meg a Vita-t is. Felismeri a media server-t, néha még a mappaszerkezetet is látja, de ahogy a file-ok listázná megszakad a kapcsolat és nem is hajlandó újra csatlakozni...
-
-
Elims
veterán
Most ùjra àtolvastam..Lehet,hogy nem kell a szàmítògépre csatlakoztatni. :-/ Simàn email-ben elküldöd magadnak az email alkalmazàssal meg megynyitod,ennyi.
-
RangerFox
veterán
Azt esetleg valaki meg tudná nézni, hogy a Fifákat lehet 2-en játszani Ps TV-n úgy, hogy két kontroller van hozzá csatlakoztatva? Ugye rendes Vitán ilyet nem lehet, de a Killzone irányítását is átírták Ps TV-re, van rá egy szemernyi esély, hogy megvalósították ezt a Fifákban is?
-
adalbert1
veterán
Kereső nem hozza ki, másik oldalról találtam linket hozzá, de gondolom időközben elfogyhatott, mert csak kívánságlistára lehetne tenni, rendelni nem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest