-
GAMEPOD.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
crue
őstag
Én is vívódtam egy darabig, aztán rájöttem, hogy minden játékot végigjátszottam rajta ami érdekelt és hónapok óta alig nyúltam a géphez, úgyhogy feltettem a hardverapróra. Három nap alatt elment 35.000-ért. Kicsit sajnálom, de azt is tudom, hogy nem lenne már kihasználva.
Ugyanígy tettem a PS3-mal is, úgyhogy már csak a 4 maradt meg a gépparkból. -
crue
őstag
válasz Adam_Shepard #8859 üzenetére
Off, de a múltkor a tévém is kiírta, hogy meg fog szűnni rajta a Skype. Úgy tűnik építik lefelé.
-
crue
őstag
válasz koncsik #8757 üzenetére
GOW Collection (ha eddig kimaradt volna valamelyik nagy gépen), Batman, AC Liberation.
Ide írom még az Amazing Spidermant is, ami ugyan sokaknak nem jött be, de egyike a nagyon kevés open world játékoknak. Én nagyon jól elszórakoztam vele és az 576 KByte időnként meg szokta akciózni 2000 Ft-ért. -
crue
őstag
Nem úgy volt, hogy Lemmings Touch is lesz az ehavi plusban? Mert hogy nincsen.
-
crue
őstag
válasz Adam_Shepard #8619 üzenetére
És a hírek szerint crossbuy lesz, tehát akinek megvan a PS3/PS4 változat (mondjuk a plus által), az holnap örülhet.
-
crue
őstag
Árazzák befelé a konzolboltok az AC Chronicles-t. Amilyen AC mániás vagyok, tuti első napos vétel lesz. 10k-t megér a három rész.
(#8607) Rigormortiis: Bizony, amikor megjelenik februárban a harmadik rész, egyben kiadják vitára is.
[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
válasz Rigormortiis #8569 üzenetére
A Nihilumbra nekem tetszett, csak nagyon rövid sajnos.
-
crue
őstag
Elb.szta a Sony az ehavi egyik plusos játékot. Véletlen a psp-s verziót tették be a Legends of Warból a vitás helyett. Azóta javították, tölthető a vitás.
-
crue
őstag
Ez a Nihilumbra egészen kellemes kis játék.
-
crue
őstag
válasz Adam_Shepard #8200 üzenetére
Igen volt, amikor még ők is forgalmaztak Vitát. Röhejes áron adták a kiegészítőket és néhány játékot is. Travel kit valami 3000 körül, füles ezerpárszázért meg néhány dobozos játék kb negyedáron.
-
crue
őstag
válasz Adam_Shepard #8182 üzenetére
A klasszikus exkluzívokat mindenképpen: Uncharted, Killzone, Resistance, LittleBigplanet, Tearaway.
Aztán jöhet még az AC, Batman, bár ezek nem mindenkinek jönnek be, de tartalmas, jó minőségű játékok.
Hirtelen ezek jutnak eszembe. Ha megvoltak, akkor meg van pár ígéretes indie cím is. -
crue
őstag
Media Marktban láttam ma Fifa 13-at 1500 forintért. Én nem vagyok oda az ilyenekért, de hátha érdekel valakit.
-
crue
őstag
válasz zoltannagy #7113 üzenetére
Ha figyelembe vesszük a jelenlegi bolti árakat és a 16 GB-os kártya kvázi elérhetetlenségét (legalábbis normális áron) valamint, ha olyan vagy mint én, aki nem szeret ilyesmiből használtat venni, akkor azt mondom megéri. Ha tényleg új és rendes garancia van hozzá.
-
crue
őstag
-
crue
őstag
Mekkora beteg játék ez az Isaac. De a legbetegebb benne az, hogy nem tudom letenni. Igazi elborult elme lehet az alkotó.
-
crue
őstag
Most végeztem a Batman Blackgate-tel és marha jó volt. Végigtoltam még korábban a ps3-as részeket is és a múltkori akció során beruháztam rá a lehúzós kritikák ellenére. Nem csalódtam benne, nagyon szép a grafika (vitán manapság ritka az ilyen) és nagyon jól működik Arkham világa 2.5D-ben is. Még a valamennyire nyílt világú játékmenetet is sikerült megoldaniuk a fejlesztőknek.
-
crue
őstag
Nekem csak az nem tiszta, hogy ebből a szaggatott vonalas képből hogyan szűrte le valaki, hogy lesz rajta hdmi.
-
-
crue
őstag
Köszönöm fausto és Csabiapu73! Esetleg a mentés is cross?
-
crue
őstag
GOW-nál azt írja a store, hogy cross buy. Valóban így van? Mert ha rákeresek webes store-on, akkor fent van külön a vitás és a ps3-as változat is.
Szerk: tegnap még elég nagy katyvasz volt a store-ban, úgy weben nézve mint vitán és ps3-on is. Mára azért helyrerakták a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek, azt hiszem bedobom a kosárba. Az irányítás is rendben van?
-
crue
őstag
Metal Gear Solid HD Collection mennyire sikerült jól Vitára? Jól látom, hogy ebben csak két rész van, szemben az azonos nevű PS3 kiadás három részével?
-
crue
őstag
Jön a DOTT vitára: [link]
-
crue
őstag
A Call of Duty Black Ops: Declassified tényleg annyira rossz, mint mondják? A Resistance meg a Killzone nagyon bejött és vágyom még egy kis fps élményre, de sajnos nagyon kicsi a kínálat.
-
crue
őstag
válasz Rigormortiis #5588 üzenetére
Itt lehet a leggyorsabban tájékozódni. Sajnos úgy néz ki, anime hét van.
-
crue
őstag
válasz Rigormortiis #5425 üzenetére
Ami azt illeti elég hosszú: [link]
Egyébként van fent demója a store-ban, én az alapján döntöttem el, hogy nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
Ehh, beletehették volna az akcióba a Batman: Arkham Origins Blackgate-et is, elvégre a denevér is olyan halloween téma.
-
crue
őstag
Az imént végeztem a Resistance Burning Skies-szal és elmondhatom, hogy minden percét élveztem (a vége felé azért megizzasztott egy-két jelenet, de legalább így nagyobb a sikerélmény). Éppen ezért nem is értem, hogy több tesztben is miért húzták le annyira. Grafika szép, irányítás jó, a sztori is rendben van és a játékidő is elég hosszú. Nekem ennyi elég egy jó fps-hez. Most a Killzone-t fogom elkezdeni, kíváncsi vagyok milyen lesz a Resistance-hoz viszonyítva.
-
crue
őstag
A fat vs slim témához még annyit, hogy míg a régit 40k alatt meg lehet szerezni, az új ára 60k körül van. És a felárért csak egy kicsivel nagyobb akku, micro usb csatlakozás és gyengébb minőségű kijelző jár.
-
crue
őstag
válasz tomee007007 #5063 üzenetére
Remélem lesz is még, mert jóárasítva megvenném.
Más: az Oddworld: Stranger's Wrath HD-t most olcsón adják és igen remek játék, szép grafikával.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- További aktív témák...
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest