Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Easy.2K12
tag
Sziasztok.
Lenne egy playstation 3 (CECH-3004A)
Usb port feltehetően zárlatos lett ennek következtében gondolom az usb vezérlő elszált.
Kérdés tehetek-e bele más alaplapot vagy csak azonosat ? Esetlegesen tudtok ajánlani valakit akinek emberi áron van alkatrésze ? -
Easy.2K12
tag
válasz
Tegla80 #74032 üzenetére
Akartam írni csak kimaradt elnézést..
Szóval kaptam hozza zavarszűrős kábelt próbáltam azzal illetve a egy Sega boltban vásárolt egyéb kábellel illetve Sony fényképező zavarszűrős kábelével is.A gépet szétszedtem az usb port és az alaplap között jó a kontakt. De ma rámérek feszültség van-e rajta.
Esetlegesen a merevlemezre nem tudok rátölteni olyan adatot amivel betudnék lépni a ps-be hatha onnan tudok okoskodni tovább ?
-
Easy.2K12
tag
-
Easy.2K12
tag
Üdv
Playstation 3 probléma. Nem lehet joystickot csatlakoztatni hozzá nem érzékeli hogy meg nyomom a ps gombot. (Minden adat törölve lett róla) több joystick-al is volt próbálkozás.
Mi lehet a probléma ? :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Külpolitika
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Steam deck OLED 1tb
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest