Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dinomano #80238 üzenetére
régen sem voltak strapabíróak a konzolok és ma sem sz@rok
ez csak a szokásos régen minden jobb volt.... voltak és vannak jó és rossz szériák, ennyi. meglátjuk 20 év múlva a ps5 hogy áll majd, addig erről nincs nagyon mit beszélni szvsz.
nekem kontrollerekkel is szerencsém volt, minimális az "elhullás". a drift ma bármin előjöhet, de switchen a leggyakoribb.
-
válasz
kreten67 #80226 üzenetére
De ha játszol velük, máris nem tartozol abba a kategóriába, amit említettem
A "játszás" azonnali HASZON, ezen cuccok igazi értelme.
Befektetésként akkor tekinthetsz rájuk, ha el is adogatod őket. Ha eleve azért vetted meg azt a wiiU-t, hogy majd (mittomén) 150ezerért tovább add. Ilyen beszerzési árak mellett bukni nyilván nem fogsz rajtuk, szóval ez így korrekt pénzkereseti lehetőségnek tűnik
Én alig-alig voltam képes eladni bármit eddig, hiszen nem a nyereségvágy hajtott a beszerzéskor... én ezért nem is hergelem magam a mai árakkal, hogy mennyit NEM nyerek
(mondjuk én nem is tudok ilyen olcsón vásárolni, mint te, plusz nem is olyan dolgok érdekelnek, amik túlzottan kapósak lennének)
Az a spider kicsit erős hasonlatnak; aligha volt 20 millió háztartás része, nem volt sosem a 200 dolláros fröccsöntött műanyag kategóriája. Ugyanez egy 1200-as, szép állapotú zsigulival már inkább stimmt és azért is horror pénzek mennek, ha jó az állapot. Nyilván értem mire akarsz kilyukadni, _szerintem_ is szépek a retrógépek, pláne jó állapotukban és pláne, ha tudom, hogy működnek, sőt mi több: valaki használja is őket. Vitrinben, mindentől elzárva, "jajnenyomkodd, elromlik".... ehez a mentalitáshoz inkább egy spider illik
Spider Man és társai is dettó ugyanez: ha valaki nosztalgiából veszi meg és alig várja, hogy gépbe tegye, hajrá. De vitrinbe, menőzni..... hátö...
Klasszik elmebaj példája: full setek birtoklása. Kivéve..... amikor emberünk realizálja rajta a nyereséget, ergo mondhatja: befektetés volt
(igen, nyilván irigykedek IS, nem kérdés
)
-
válasz
kreten67 #80218 üzenetére
azért egy egyedi műalkotást nehéz egy 20 millió példányban fröccsöntött, kommersz elektronikai termékhez mérni, kor vagy akár doboz ide vagy oda
ha nem játszol rajtuk ÉS eladni sem szándékozod őket, akkor mi értelmük? persze, dísznek aposztrofálod, de valóban csak és kizárólag dekorációnak vetted és annak is képzeled?
-
válasz
Dinomano #80214 üzenetére
de önmagában egy ilyen a polcon nem érték.... hacsak valaki nem arra gerjed, hogy tök jó az a doboz a polcomon, hiszen ha eladnám akkor kapnék érte 40ezret
és/de ez szvsz elmebetegség
(a szó legszorosabb értelmében)
vagy használod, játszol vele, stb és akkor az értéke "felbecsülhetetlen" vagy konkrétan el is adod és akkor nyertél - teszemazt példaként az esetedben - 37 ezret.
persze, mint sokaknak, nekem is van ilyesmi elmebetegségem... zavar, hogy vettem cuccokat 400-as ill. 430 forintos dollár mellett
és van bőven cucc, amibe azóta sem tettem sok órát, tehát haszna semmi nem volt... és most is megvehetném... olcsóbb dodóból
-
válasz
Kendek #80181 üzenetére
ha törlöm, ujrakreálódik? (és oké, a registry LEHET h létrehozható nulláról, de az csak 1 dolog, nem az az egyetlen file ott és nem tudom mit mi hozott létre, mi és hogyan módosított - anno vettem egy hen-es superslimet, amit így nem merek visszaállítani és "originál" gépként használni
nagyon féltem az accountom, pláne h nem a warez a célom, a "semmiért" elbukni sok év felhalmozott cuccait.... )
amúgy "évek óta" egy 43xx gépet hajtok, csak hogy legyen egy a "legutolsó" modellszériából
-
válasz
Kendek #80179 üzenetére
A nandon fájlok vannak, amiket a fw frissítés nem nulláról hoz újra létre. Pl ha én a registryben átírok valamit, az factory reset és fw frissítés után is megmarad. És a sony tudni fogja, hogy hack nélkül azok a bizonyos beállítások nem lehetnének átállítva, HACSAK............
-
válasz
Kendek #80176 üzenetére
"teljesen eltünteti"
az általad "könnyen" látható részről tünteti el
és/de még ha a hdd-t pécén le is gyalulod akár, a nand-on levő adatokban (tipusfüggő) még lehet (van) nyoma a korábbi mókolásnak....
hogy ilyenekkel foglalkozik-e a sony, az persze kérdéses - valszeg manapság már nem
-
válasz
vargalex #80160 üzenetére
kompetens csatorna lehet, ha szerintük xbox one-on 1080p-ben fut
(ehelyett ott is 720p, csak mint x360-on)
szerintem nem túl nagy kijelzőn, nem túl élesszemű játékos esetén, kanapétávról a ps3 se rossz annyiraezzel némiképpen ellentmondok magamnak, de ott más körülményekről szól tam
-
válasz
dezfafara81 #80155 üzenetére
a ps3as rdr ronda és rosszul is fut, szaggat. ha anyagilag belefér, inkább egy xbox one/xbox series konzolt vegyél és azon játszd a 360as változatot, akár 4k-ban! (xbox one x és xbox series x konzolokon)
ha a gyengébb grafikát el tudod viselni, remek szórakozás vár a ps3-al, az RDR után lehet tovább kalandozni a múltban
(és ehez nem árt a psn accountod használni.... de persze NEM kötelező)
-
válasz
vargalex #80133 üzenetére
nekem 60fps módban nem rémlik, hogy lett volna baj - vagy csak nem figyeltem
azért jópofa, hogy a játék polcon lehet ps3-4-5-re is
(bár az ára nem jópofa, kimondottan féreg a sony a remazter remazterjének kapcsán, miközben nyilvánvalóan töredékáron készült a cucc... sajnálom, hogy a sorozat miatt valszeg busás haszna van rajta a sonynak
)
-
-
válasz
Weareus #80090 üzenetére
igen, anno az volt a tuti, de az ára........ csak emiatt, 2022-ben szvsz nehezen védhető vétel
ami ajánlottabb: olyan hdmi splitter, ami kiszedi a jelből a hdcp védelmet!
psx placen ajánlott modell, ami még kapható is:
[link]de ha csak átmenetileg kellene, akko kölcsön tudom adni az enyémet, 1-2-3 hétre (budapesti vagyok)
hdmi capture kártyád van egyébként? mert ha nincs... nos, azt is kölcsön tudok adni
(pc-be való, pci-e 1x csatlakozós) -
válasz
vm93hun #80084 üzenetére
igazából az angolokat is brüsszel űzte el, illetve a 27% áfa is az ő művük, de a legszemetebb húzásuk mégiscsak h 400 forintot kérnek a szarjukért (és a font is emiatt erős)
amúgy jah, rendesen lecsúsztunk retrógéming szempontból (is), örülök hogy legalább plakáton jól megmondjuk a magunkét! az engem is mindig vigasztal, amikor ebayen veszek valamit....
-
válasz
perge666 #80054 üzenetére
nekem "minden" megvan.... vettem is hétvégén HU storeból egy Ikari III-at (nem kellett volna), US storeból egy Ikari Warriorst (ez jó, árkád verzió, NEHÉZ!)
#80055 tboy93
be van kapcsolva az automatikus update, psn trófea, savegame sync, stb stb. ps3-on így működik, nincs "alvó" mód (szerencsére!)#80059 Wlac
dettó. sajna mióta oled lett a tv, ezt nem tehetem megazt sajna nem szabad áramtalanítani.
tudom, lehetne külön körön a tévé a mindentől....
de ígyis pokoli a kábelrengeteg....
-
válasz
Filczer1199 #80050 üzenetére
mármint lokálisan nincsenek ott a gépen?
töltsd le őket ujrapsn store és ott a downloads alatt lesznek a valaha megvett/letöltött játékaid.
készülj: nem lesz gyors
pláne ha mondjuk GT5/6-al is játszanál
-
+szinte minden xbox one s cicereg
-
válasz
perge666 #80032 üzenetére
nálam a fiammal volt ilyen setup, de mióta van ps4, már be se kapcsolja
tudtam én, hogy ez saját gyűjtemény lesz előbb utóbb, de azt nem gondoltam, hogy ennyivel "előbb"és még a/egy szűk lépcsőn le is kéne hozni a 32"-es, 90+ kilós CRT-t
amikor vittük fel, azon viccelődtünk, hogy ez lefelé csak ablakon kidobva fog jönni .... de kár is lenne érte, meg nem is fér ki az ablakon se -
válasz
Guitar14 #80014 üzenetére
pont ez a nyomorom
van egy csodás, karcmentes FAT gépem, egész jó áron vettem és.... dettó CECHG04
hálistennek van egy tartaléka: egy delidelt, újabb modell, Kreten67 jóvoltából
az volt a terv, hogy kicserélem a burkolatokat, DE.... há' nem fog stimmelni a matrica!
szóval egyelőre marad mindkettő és a tanácstalanság....... -
válasz
kreten67 #80012 üzenetére
Tévesen ragasztónak hívtam az "izét", ami a hibás, itt a témáról a teljes video: [link]
... illetve konkrétan innentől jön az érdekes rész: [link]Ha olyan "egyszerű" lenne a hiba, mint azt "mindenki" a 360-as eset miatt hitte, a reball megoldaná végleg a problémát. Persze biztosan nem tett jót az ólómmentes forraszanyag sem...
-
válasz
vm93hun #80009 üzenetére
ugy hallottam, h a legujabb infok szerint nvidia cseszett el valami ragasztoanyagot es ezert repednek meg a forrasz-gömböcskék a melegedés-lehűlés ciklusoktól.... a ragasztóanyag 70fokig bírja, de a ps3 elmelegszik 85ig is akár, az alap hűtéssel...
ms anno tisztességes volt a 3led kapcsán, a sony nagyon nem
(így utólag)
-
válasz
cross56 #79964 üzenetére
itt aprón szokott hirdetni srác feltöltőt, 10 ezer forintost 9000ért
az kapásból 10% kedvezmény... nem sok jóáras játék van a storeban, de azért biztos találnál párat
tény, h akcio nincs, ahogy tboy93 is írta, de van 1-2 ps3-ps4 kombinált cucc, ahol a ps4es kap akciot - ekkor értelemszerüen a ps3 változat is akciós
-
válasz
vm93hun #79943 üzenetére
hálás köszönetem!
szomorú eredmény..... és persze, jó ár az ebayhez képest, de a 2700-at lehet inkább már "félreteszem" a remazterre (16-17e ps4re, ingyen ps5 upgraddel). még megvárom azért a digital foundry doku második részét, hátha elcseszték valahogyan az újrakiadást (az már látszik, h minden 3d-s, nincsenek többé spriték
)
kreten67 uhh, az brutál jó ár (mármint ebayhez, USD-s árakhoz képest
)
itt a környéken van ugyan piac, de konzoltémában kb értékelhetetlen.... szal a "mindent be lehet szerezni olcsón" az régiófüggő -
válasz
wolfiu #79939 üzenetére
ha ezekről lehetne itt beszélni, másról se menne a téma
ha valaki ps3 közelbe kerül: klonoa ps1 van a hun storeban?
digital foundry doku meghozta a kedvem, de lemezen reménytelen és ez pal regioban is 50fps, szal nem 25 vs 30 a tétusa storeban 6$, csak macera + drága a dodó
-
válasz
vargalex #79922 üzenetére
átment, én csupán hibákat feltételeztem
fogalmam sincs, hogy mi a realitása, hogy ÚGY romoljon el a kontroller, hogy túl sok ampert kérjen. de valami oka csak volt, hogy ez "elterjedt"
1 vagy 2, mit számít a 45384658371887658743-hoz képest?
szerintem nem lett volna elrugaszkodott 1A-val tölteni a ps kontrollert, mivel a telefonok is simán mentek ezer éve annyival.... az 500 az tényleg a 2.0 szabvány korszaka és a ps4 usb3-al jött ki....
ha tehetném, nem csatlakoztatnám, de mára kb nincs eszközöm ami csak 500mA-t tudna maxon
a ph-s ps topikok alternativ valóságban élnek, itt is 20-30 órákat bíró ds3-akról ment korábban a vita
-
válasz
vargalex #79919 üzenetére
A linkelt posztban teljesen laikus emberek írták meg a gyakorlati(!) tapasztalataikat.
És még találhatsz ezer hasonló topikot ezer hasonló tapasztalattal. És tökéletesen lényegtelen, hogy ott és akkor hibásan működött a töltő, a ds4, a kábel volt rossz - mindegy, a sony nyilvánvalóan semmiféle "védelmet" nem épített a kontrollerébe és ennek sokan megfizetik az árát.Te leírtad az elvet (amivel legalább a 8 osztályt elvégzett ember nem is fog vitatkozni, mert abszolút helytálló), illetve kimértél és teszteltél egy töltőt egy kontrollerrel. Megtennéd, hogy végigteszteled a maradék 48357293576358765 kombinációt is?
Nagyon érdekelne, hogy mindegyik jól viselkedik-e mindegyik(!) DS4-el, minden kábellel, minden egyes töltés során
(Valami oka csak lehet, hogy "elterjedt" a DS4-ről, h meghal töltéstől... ez volt ugye talán az első beépített akkus pad, amit "mobiltiltővel" is lehetett töltögetni, 100+ milliónyi ps4 kelt el, szóval minta az van, óriási!)Amúgy nekem is van ilyen mérős usb kábelem, de sose néztem meg a ds4 mennyivel tölti magát... az 500mA durván alacsony, ilyen szempontból hiba esetén az 1A töltőm is lehet kinyírná, ezekszerint
-
válasz
vargalex #79906 üzenetére
ez volna az elv
csak a sony kretén és valami mégse oké a ds4el... [link] első találat. anno olvastam elég horrorsztorit, én köszi nem kérek belőletboy93, cross56 : az h "telefontöltő" az 873658365 eszközt jelenthet. szerencsétek volt, ennyi. (egyébként én is arról töltöm, fix 1A 5V képességűvel... az még nem bántja, érdemes odafigyelni)
dualsense tudtommal már képes a gyorstöltésre, de én azzal se kockáztatom inkább, it's a sony.........
vm93hun: nekem se driftel még egy kontrollerem se, de ekkora minta semmit nem számít.
sonynál csak a másik japán remekműgyáros nintendo képes szarabbra.......
-
válasz
vargalex #79902 üzenetére
Hogy a sony nem kretén???
DS4 frankón belehal bizonyos mobiltöltőkbe... (ami nem CSAK 5V-al töltHET, ott van rá esély, h megsüsse magát)
DS5 driftel, eltörnek a ravaszok rugói (uj modelleken már erősített).
...#79904 cross56
én párhavonta próbálom nem elfelejteni a "karbantartó" töltést
jó is a beépített liion akku... fujj ceruzaakku!!! -
válasz
szika87 #79864 üzenetére
az xmb-ben alapból vannak rendezési módok, ott az egyik beteszi ps1-2-3 "mappába" őket.
perfekt sose lesz, a sony 20 éve sz*rik a játékosok valós igényeirefor the players(tm)
---
#79861 Wiledfox
ezekután nem látom, miért nem megy neked a multi.... a psn account össze van linkelve az origin accountal? (feldobta ezt a linkelős varázslót a bf4?)
el tudom képzelni, hogy a ps3/bf4 alól ezt nem lehet már megcsinálni... valami újabb konzolon, újabb játékkal ha megcsinálnád az accountok összelinkelését, lehet utána menne itt is.... vagy lehet h origin.com-on is meg lehet tenni, tehát a weben. sajna 10+ éve csináltam, semmi nem rémlik -
válasz
vm93hun #79854 üzenetére
ez annyit jelent, hogy nem kapcsolták le végleg
nem azt jelenti, hogy éppen tegnap este 8-kor ment... pl a bf1943 multija volt többször, h napokig/hetekig nem ment, pár éve...
a port csekk jó ötlet, illetve eleve ps3-on meg kellene nézni hogy:
Settings > Network Settings > Internet Connection Test
NAT type, lehetőleg 2 legyen... mondjuk szerintem 3 esetén is valamennyire kéne menjen...---
kipróbáltam, multiplayer menü, server browser és.... van bőven választék:
-
válasz
magmakocka #79819 üzenetére
az utolsó években "rendes boltban" is kaphattál hamisítványt
nincs tuti tipp.vedd meg a refurbishedet és kérj rá 2-3 nap próbagaranciát. ha minden oké vele, végülis tökmindegy, hogy hamisítvány-e, nem?
-
válasz
magmakocka #79817 üzenetére
könnyű? az tuti nem sixaxis? (amiben nincs rezgés, csak gyroszkóp)
egy jó hamisítványt nem könnyű felismerni, még pécén sem biztos, hogy detektálható.... ökölszabály, hogy a speckó színűek, gyűjtői darabok, limitált változatok kevésbé szoktak hamisítás áldozatai lenni
de nyilván ez sem 100%....
nézz sok nagyfelbontású képet eredetiket hamisítványokkal összehasonlítós oldalakon, nincs más mód. ráadásul reddites alapon eredetikből is vannak olyan bénán összerakott verziók, hogy elsőre hamisítványnak mondanád
-
válasz
magmakocka #79813 üzenetére
Ps3 játékokra céloztam, ahogyan te is:
"Mondjuk lehetséges, ha a PS3ISO folderbe teszem a játékokat, de amúgy meg a PKG-s PS3-s játékok esetében, nálam nincsen rezgés... Pl a WRC4 alatt." -
válasz
magmakocka #79810 üzenetére
és mi lenne, ha betennél egy eredeti lemezt a gépbe és megnéznéd, hogy az működik-e?
és ha kiderülne, hogy az oké, akkor mondjuk a tematikus warezfórumokon próbálnád meg kideríteni, hogy milyen komponens hibás
szerintem ez itt kezd nagyon nem a profilba illeni.... félre ne értsd: csomo dologra megoldás a cfw és társai, de ezesetben valószínűleg pont a problémát generálják csak neked. ér ez ennyit?
-
válasz
Dinomano #79791 üzenetére
ps1 szinte biztosan megy, ps2 .... ki kell próbálni
vannak a neten mindenféle listák, ha azokon nem kompatibilis jelölésű a játék, el kell engedni
de még ha kompatibilis is, nem biztos h nálad is perfekt lesz!
virtuális memkártyákat perfekt kezeli a ps3
multimanhoz es isokhoz nem tudok hozzaszolni. a ps1 kb csak bemasolod es kesz, a ps2-t nem tudom...
-
válasz
perge666 #79789 üzenetére
igen
noha a ps1 emuláció azért eléggé oké ps2 és ps3 fronton is...
ps2-re viszont ps2 az ajánlott, ez kétségtelen.#79785 magmakocka
25k necces - de ha szerzel egy ps3at, azt henesíteni te is tudod "ingyen".
viszont a ps2/psp játszást ne ettől a géptől várd.... és akkor nem lesz csalódás
DS4 player2-nek oké, fő kontrollerként nem elég kompatibilis -
válasz
tboy93 #79767 üzenetére
csomó webshopban nem írják és a hivatalos oldalon a manual se: [link]
"This product is only suitable for the DS5 joypad and PC/Switch/PS4 Console."DE! mivel kínai szemét kategória (ez a weboldal....), simán bennevan, hogy összevissza írnak róla mindent még a "gyártói" is
Kendek itt írt róla?? (átsiklottam felette
)
-
válasz
Dinomano #79760 üzenetére
Infamousnak tudtommal van "komoly" kiegészítője, a Festival of Blood.
Dead Space 3-hoz a valódi véget az Awakened tartalmazza (és bár nem kimondottan dlc, de remek move-os spinoff a Dead Space Extraction).Fallout 3, Fallout New Vegas, Borderlands játékok szintén sok szingli dlc-vel bírtak, de jött kiegészítő az Oblivionhoz és a Skyrimhoz is.
Ahogy említették a GTA4 két masszív kiegészítője "kötelező kör", hasonlóan érdekes lehet a FEAR Extraction Point, vagy a Dragon's Dogma Dark Arisenje.Kell-e említeni a Last of Us Left Behind-ját?
A Half Life 2 Episode1-2-jét?
Nyilván nem, de azért csak leírtam.
Említésre méltó még a Prince of Persia "epilógusa", vagy a Saint's Row 4 kiegjei.
Apróság, mint a játék maga, de jópofa a Renegade Ops kiegje.
Dead Rising 2 kiegekkel nincs tapasztalatom, de léteznek
Deus Ex Human Revolution - The Missing Link (mivel imádtam az alapjátékot, nekem ez is kötelező volt).
-
válasz
EmThor #79753 üzenetére
Természetesen igen, tolhatod. Az lehet, hogy pluszban aktiválni kell az usa accot a ps3on.
Drakengard 3-nak nézz utána, hogy a PAL változat nem-e gyengébb, mint az USA! Magyar accal a PAL változatot kapod, értelemszerűen (50hz amit a tévéd lehet kevésbé tolerál, esetleges fekete keret körben, stb). PS1/2 címeknél érdemes körbejárni ezeket! (PS3 esetén már nincs gond).
-
-
válasz
Tex Murphy #79746 üzenetére
nem így megy. ha egy gépet egyszer módosítottak, ott nem csak a hdd módosul, hanem van egy flashmemória rész is a gépben, ott is lesznek változások.
ha pedig egy moddolt gépen frissítesz fw-t, talán a moddolás előtti, lementtt flash-t sem tudod 1:1 visszaírni! tehát a gyakorlatban a moddolt gépnek nincs 100%-os visszaút...... !
szóval ha tartasz is otthon moddolt gépet, legyen olyan amit nem "váltogatsz". és nem használod az eredeti cuccaid, accountod, stb a moddolton!
EmThor: ha még fenvan az usa storeban, akkor kb igen, ennyi
-
válasz
Dinomano #79740 üzenetére
2004 nem olyan korai dátum egy jó(!) fps-nek
úgyértem: ettől még lehetne jó, lásd COD, soldier of fortune, half life, timesplittersek és igen, a halo1....iszonyat suta az egész, mintha egy szárnyát bontogató, ultrakezdő csapat első játéka lenne
pedig ekkorra annyi volt a feladat, hogy előkapsz egy sikeres címet és M-Á-S-O-L-O-D
hogy mozog, milyen a célzás, ...hogy emellett ronda, az megintcsak tény - nem is csak a rondaság, hanem az a mérhetetlen sivárság a pályákon, a színtelenség, mint amit gyorsan, 1 év alatt kidobandó budget címeknél láttunk
wiki szerint az elvárások voltak tul nagyok vele szemben - ezt cáfolnám, nekem 2022-ben nincsenek elvárásaim egy korai fps-el szemben, szörnyűségre számítok és néha pozitívan csalódok (hl1 ps2 port, soldier of fortune ps2 port)
ezekután a kz2 az ilyen felfoghatatlan ugrás szerintem. én anno SIMÁN eltemettem volna a Guerilla gamest, szerencsére nem így történt és a kz2-3-4 örök kedvenceim!
-
válasz
Dinomano #79704 üzenetére
csak az a fránya nosztalgia
annakidején hánytam a FAT formavilágától, a fényességétől... undorodtam ámblokk az egész gép kinézetétől (mint most a PS5-től). mára ezzel szemben ikonikus vasként tekintek rá, kellemes érzés ránézni, HOLOTT annakidején én csak a slim korszakban voltam hajlandó megvenni az első ps3-am...
(nyilván az ár+játékok miatt, elsősorban!)
-
válasz
perge666 #79689 üzenetére
8bitdo ad egy progrmot, amivel beleírod a dualshock3-ba a vevő BT címét: [link]
- adaptert ÉS a ds3-at is kösd a pécére (arra figyelj, h a ds3-at olyan miniusb kábellel kösd a pécére, ami nem csak töltésre jó, de a kontrollert is felismeri vele a pc!)
- a programban a PAIR gomb megnyomásával beíródik az adapter BT címe a ds3-ba
- ds3 usb-ről lehúz, PS gomb megnyom és vagy egyből konnektál az adaperhez vagy az adaptert is huzd ki-dugd be, h párosodásra kész állapotban legyenha kész a kapcsolat, elvileg a SELECT + UP gomb álltja a kontrollert XINPUT módra, ami pécén "x360 kompatibilis vezérlőnek" felel meg
-
válasz
BlackSoft #79675 üzenetére
Én dobnék pár követ a 2 perfekt gép halálba küldéséért, de utólag már mindegy...
Szerintem az első után kellett volna megállnod................... anno én is kreten67 példáját követtem, az első kondikiszedést félhalott xbox alaplapon próbáltam, nem egy még működőn
Remélem hosszútávra tervezel a géppel és nem kerül pár hét mulva apróra, mert akkor tényleg a semmiért volt az áldozat
szerk: mindenesetre a horror-tapasztalatot köszönjük, remélem tanulunk belőle
-
válasz
BlackSoft #79667 üzenetére
ha értékes az accountod, tehát van rajta sok vásárolt játék, később is használnád ps4-ps5-ön, elsősorban gyári gépet keress
én legalábbis nem kockáztatnék......
(tudom, nem tudhatja az ember, hogy előtte/valaha nem volt-e moddolt a gépde a sony lehet h tudja és nem tudjuk, mennyire foglalkoznak a témával - lehet semennyire)
és ha origi gép kell: slim-superslim, szerintem.
(ha valaki kötekedne, hogy de igenis 10000% visszaállítható egy gép: ugye kezeskedik is a fórumtárs accountjáért és anyagi felelősséget is vállalna érte?
jobb félni...)
-
válasz
perge666 #79655 üzenetére
nekem van két ilyenem (2 szürke), amit a switchhez vettem alapvetően.... és ds3-al sose használtam
csak ds4/xbox one kontrollerekkel, amiből azt a tapasztalatot vontam le, hogy egy 2 dolláros aliexpresszes BT adó/vevőhöt képest a hatótáv/stabilitás gyengécske sajnos.
nem kapcsol szét az adapter/kontroller, csak enyhe lagot érzékelsz időnként, ami brutálisan zavaró.
DE/ÉS!
fontos tudni, hogy a bt által is(!!!!!!) használt 2.4ghz sáv mindenkinél más szinten terhelt más eszközök által. szerintem nálam/környéken NAGYON terhelt, lévén a wireless billentyűzetem se százas, ahogyan időnként a bt vevőm + ps3-move-navigatio-controller is problémázik...(ellenben a ps3 + ds3 vagy a ps4/5 + ds4/5 SOHA semmiféle problémát nem okoz, de ugyanígy a szintén 2.4ghz-et használó x360/xboxone/xbox series sem csinált soha semmi furát, még akkor se amikor pécén, pécés vevőikkel használtam!)
---
szumma: nesze semmi fogd meg jól
simán bennevan a pakliban, hogy nálad tökéletesen fog működni és az is, hogy ... nem
2 dolog:
- webshopból rendelve 14 napos elállási jogod van, ha mégse válna be
- firmware frissítése előtt SEMMIT ne csinálj az eszközzel, évekkel ezelőttivel érkezik, azóta volt kb 10 javítás, ami a 8bitdo eszközökre rá is fér(t) -
válasz
szpal17 #79645 üzenetére
igen.
két választásod van: veszel valami hdcp kiszedős hdmi switchet VAGY veszel egy hdmi2vga konverterta switch rizikós, mert nem tudni előre h melyik switch ilyen
a hdmi2vga átalakító meg okoz némi minőségromlást, bár 720p esetén ez annyira nem számottevő (feltéve h van ilyen vga/dsub csatlakozó a tévéden, de ha régi, azokon még volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest