Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz kreten67 #80226 üzenetére

De ha játszol velük, máris nem tartozol abba a kategóriába, amit említettem ;) A "játszás" azonnali HASZON, ezen cuccok igazi értelme.

Befektetésként akkor tekinthetsz rájuk, ha el is adogatod őket. Ha eleve azért vetted meg azt a wiiU-t, hogy majd (mittomén) 150ezerért tovább add. Ilyen beszerzési árak mellett bukni nyilván nem fogsz rajtuk, szóval ez így korrekt pénzkereseti lehetőségnek tűnik :)

Én alig-alig voltam képes eladni bármit eddig, hiszen nem a nyereségvágy hajtott a beszerzéskor... én ezért nem is hergelem magam a mai árakkal, hogy mennyit NEM nyerek :) (mondjuk én nem is tudok ilyen olcsón vásárolni, mint te, plusz nem is olyan dolgok érdekelnek, amik túlzottan kapósak lennének)

Az a spider kicsit erős hasonlatnak; aligha volt 20 millió háztartás része, nem volt sosem a 200 dolláros fröccsöntött műanyag kategóriája. Ugyanez egy 1200-as, szép állapotú zsigulival már inkább stimmt és azért is horror pénzek mennek, ha jó az állapot. Nyilván értem mire akarsz kilyukadni, _szerintem_ is szépek a retrógépek, pláne jó állapotukban és pláne, ha tudom, hogy működnek, sőt mi több: valaki használja is őket. Vitrinben, mindentől elzárva, "jajnenyomkodd, elromlik".... ehez a mentalitáshoz inkább egy spider illik :D

Spider Man és társai is dettó ugyanez: ha valaki nosztalgiából veszi meg és alig várja, hogy gépbe tegye, hajrá. De vitrinbe, menőzni..... hátö... :D Klasszik elmebaj példája: full setek birtoklása. Kivéve..... amikor emberünk realizálja rajta a nyereséget, ergo mondhatja: befektetés volt :D (igen, nyilván irigykedek IS, nem kérdés :D )

Új hozzászólás Aktív témák