Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kreten67 #80226 üzenetére
De ha játszol velük, máris nem tartozol abba a kategóriába, amit említettem
A "játszás" azonnali HASZON, ezen cuccok igazi értelme.
Befektetésként akkor tekinthetsz rájuk, ha el is adogatod őket. Ha eleve azért vetted meg azt a wiiU-t, hogy majd (mittomén) 150ezerért tovább add. Ilyen beszerzési árak mellett bukni nyilván nem fogsz rajtuk, szóval ez így korrekt pénzkereseti lehetőségnek tűnik
Én alig-alig voltam képes eladni bármit eddig, hiszen nem a nyereségvágy hajtott a beszerzéskor... én ezért nem is hergelem magam a mai árakkal, hogy mennyit NEM nyerek
(mondjuk én nem is tudok ilyen olcsón vásárolni, mint te, plusz nem is olyan dolgok érdekelnek, amik túlzottan kapósak lennének)
Az a spider kicsit erős hasonlatnak; aligha volt 20 millió háztartás része, nem volt sosem a 200 dolláros fröccsöntött műanyag kategóriája. Ugyanez egy 1200-as, szép állapotú zsigulival már inkább stimmt és azért is horror pénzek mennek, ha jó az állapot. Nyilván értem mire akarsz kilyukadni, _szerintem_ is szépek a retrógépek, pláne jó állapotukban és pláne, ha tudom, hogy működnek, sőt mi több: valaki használja is őket. Vitrinben, mindentől elzárva, "jajnenyomkodd, elromlik".... ehez a mentalitáshoz inkább egy spider illik
Spider Man és társai is dettó ugyanez: ha valaki nosztalgiából veszi meg és alig várja, hogy gépbe tegye, hajrá. De vitrinbe, menőzni..... hátö...
Klasszik elmebaj példája: full setek birtoklása. Kivéve..... amikor emberünk realizálja rajta a nyereséget, ergo mondhatja: befektetés volt
(igen, nyilván irigykedek IS, nem kérdés
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Ukrajnai háború
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest