Új hozzászólás Aktív témák

  • Guitar14

    senior tag

    válasz kreten67 #80019 üzenetére

    Azta, szép munka! :C
    Lehet én is nekiállok alaposabban.

    Mondom én mit értem el:
    Tegnap kipucoltam a gépet teljesen mindenhol, ventit, bordákat fogkefével és körömlakklemosovóal vakartam ki a leragadt kosz fogságából. Mondhatni makulátlan lett.
    Delidet most skippeltem próba gyanánt, kapott MX4-et szépen elterítve egyenletesen vékonyan. Gép már most sokkal jobb. Eddig játékindításnál már süvített most simán BlackOps 3-aztam kb 15 percet és alig volt hangja aztán egyik pillanatról a másikra nulla átmenettel elkezdett süvíteni megint a venti. Egyből kiléptem a játékból és a kezdőképernyőn vártam de 6-10 perc után se csillapodott a venti. Utána kikapcsoltam 10 perce vártam, bekapcsoltam és kipróbáltam Full Auto2-vel. Azzal ment kb 10 percet egész halkan csak aztán kiléptem mert elég trágya játéknak találtam.
    Alábbi dolgokat kérdezném:
    1. Ez miért lehet hogy egyik pillanatról a másikra felugik kb. maxra a venti utána meg kb. az istenért se csillapodik.
    2. Elmondásod szerint akkor elég lenne a Cell-t delidelni mert annak lehet nekiállnék mert neten láttam egy elég jól működő fogselymes mutatványt, azzal neki mernék esni.
    3. Előző kérdésből kiindulva megnézném a hőfokát mennyi az RSX és a CELL amikor süvít a venti de lehetőség szerint meg szeretném hagyni gyári állapotában a rendszert. (kérdezek privátba erről inkább)
    4. Kifejtenéd ezt a "plusz hőátvezető híd a felső lemezre passzív-hűtésnek" dolgot?

    +köszönöm az információkat és a javaslatokat amiket írtál eddig sokat segítenek :)

    Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

Új hozzászólás Aktív témák