Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából nem "annyira" vészes. Elég volt egyszer végigjátszani, de közben össze kellett szedni a ládák 90%-át. Az elején nem foglalkoztam a ládákkal, utána guide-al felszedtem amennyit kellett és a végén megint nem gyűjtöttem őket. A játék 4/5-ig normalon nyomtam, ott volt egy fight amin nem jutottam túl vagy 10x sem, felajánlotta a játék az easy módot és a hátralévő pár órát úgy fejeztem be. Utána kellett nyomni egy new game+ -t, de csak kb 15 percet kellett játszani amíg kiesett pár trophy. A legcombosabb része ezután jött, a 7db challange, azok tényleg nehezek voltak. A legtöbbet a 6-ossal szívtam, az mondjuk elvitt talan 1.5-2 órát. A többi max 15-30 perc gyakorlással meglett. Igazából tetszett a játék, azért trófeáztam csak
Mint a fentebbi képen is látható, nem vagyok nagy gyűjtő, összesen van 13 platinám. Cakk-pakk ~20 óra volt az egész.
-
szika87
aktív tag
Én se akarok belegondolni
hülyét kapnék tőle, azért játszok egy egy játékkal hogy élvezzem és lekössön, de a platinázáshoz kell idegrendszer.
Egy játékot maxoltam ki teljesen egész életemben, az a Plants VS Zombies voltde az egy borzasztó szórakoztató és addiktív játék, nem lehetett letenni addig míg nem már nem volt benne több pálya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - Xeon I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest