Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Synthwave #54974 üzenetére
"Na, ezt az órákig tartó küzdést kihagyom (csináltam elégszer)..."
Így tudod miről beszélek.
Én igen,bevállalom,ha mondjuk egy karcmentes eredeti sony joy-t 3e körül veszek meg vagy egy 7.1-es fejhallgatót iggen félár alatt,esetleg egy g25 kormányt az árához képest szinte fillérekért akkor igen,csutakolok egy pár órát.
Az újhoz nem 2-3e-t kellene tenni,annyiért én sem takarítgatok,de jelentősnél egyértelmű.
"hypos áztatás, ki vagyok én, hogy megtiltsam."
Így van. :-)"KERESKEDÉS (és szervízes-lét) átka, fél évtizeden át."
Így teljesen elhiszem a "párszori" szippantásos érveidet.Telefonoknál nekem legalább a duplája ment át a kezeim között és egyetlen egyszer volt pici lehúzás,amit én -szintén,ahogy te is- kompenzáltam egy komolyabb nyereséges eladással.Nem magánembernek adtam tovább. Egy e90 volt a történetben..
"Nem olvasod, amit írok vagy csak szándékosan nem akarod érteni?"
Csak ezt teszem,kérdés az,hogy te hogyan írod le,de ami lényeg,hogy ne hidd magad többnek attól,hogy megveszel vmit boltban 10Ft-ért,a másik meg ugyanazt 5-ért ugyanúgy garanciával.
Abba szerintem kár lenne belemenni,hogy kinél mennyi érték van és mennyit fizetett valóban érte,mert könnyen érhet bárkit meglepetés egy ilyen fórumon.A töltőre ötletetek sem lenne?Létezhet ilyen? Egy pár héttel ezelőtt kerestem,nem sok sikerrel. :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Villanyszerelés
- Energiaital topic
- Robot fűnyírók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Formula-1
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest