Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Synthwave #54974 üzenetére
"Na, ezt az órákig tartó küzdést kihagyom (csináltam elégszer)..."
Így tudod miről beszélek.
Én igen,bevállalom,ha mondjuk egy karcmentes eredeti sony joy-t 3e körül veszek meg vagy egy 7.1-es fejhallgatót iggen félár alatt,esetleg egy g25 kormányt az árához képest szinte fillérekért akkor igen,csutakolok egy pár órát.
Az újhoz nem 2-3e-t kellene tenni,annyiért én sem takarítgatok,de jelentősnél egyértelmű.
"hypos áztatás, ki vagyok én, hogy megtiltsam."
Így van. :-)"KERESKEDÉS (és szervízes-lét) átka, fél évtizeden át."
Így teljesen elhiszem a "párszori" szippantásos érveidet.Telefonoknál nekem legalább a duplája ment át a kezeim között és egyetlen egyszer volt pici lehúzás,amit én -szintén,ahogy te is- kompenzáltam egy komolyabb nyereséges eladással.Nem magánembernek adtam tovább. Egy e90 volt a történetben..
"Nem olvasod, amit írok vagy csak szándékosan nem akarod érteni?"
Csak ezt teszem,kérdés az,hogy te hogyan írod le,de ami lényeg,hogy ne hidd magad többnek attól,hogy megveszel vmit boltban 10Ft-ért,a másik meg ugyanazt 5-ért ugyanúgy garanciával.
Abba szerintem kár lenne belemenni,hogy kinél mennyi érték van és mennyit fizetett valóban érte,mert könnyen érhet bárkit meglepetés egy ilyen fórumon.A töltőre ötletetek sem lenne?Létezhet ilyen? Egy pár héttel ezelőtt kerestem,nem sok sikerrel. :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- Ringfit Adventure
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest