Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Bogyi007 #54914 üzenetére
Fasza.... :-/ Nálunk meg pusztulat van.Pedig azt a táncikálóst megvettem volna a barátnőmnek,hátha.. :-)
A book of spells-ből nem vettem aztán.Ugyanez van meg nekem is,csak a fagyi miatt gondoltam,ha nagy ritkán vkivel nyomok egy kis sport champions-t legyen kettő.De lehet,hogy a gép mellé kapottban is tönkre megy az akksi a fél évenkénti bekapcsolás miatt. :-/
Írj majd egy kis vmit légyszives,hogy mi az a táncos,érdemes megvenni?Nagyon nagy kérdésem lenne.
Megoldható az vhogyan,hogy két darab 7.1-es fejhallgató van a gépre csatlakoztatva?Az usb helynél megvan a 2 hely.Szerk.:
A Last of Us-hoz ugye nincs magyar nyelv?? Nincs magyar nyelvű verzió mint a beyond-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Crypto Trade
- Raspberry Pi
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest