-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
moltam88
tag
Sziasztok!
Ismerősömnek meg van PS Plusról a Need For Speed Most Wanted (HUN account). Nekem UK accountom van. Az alapjáték már le lett töltve az én gépemre is (toltam is már vele 40 órát
). Ha az én accountomon vennék DLC-t (most akciós) akkor azt tudnánk mindketten használni az így letöltött alapjátékkal? (Tehát az alapjáték az ismerős accountján van, a DLC az enyémen lenne, és egymással megosztjuk a tartalmakat).
(Az összefoglalót olvastam, de ott konkrétan a lemezes játékokról van szó. Így gondoltam inkább rákérdezek, nehogy a digitális formájú alapjáték miatt gubanc legyen.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest