Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- Escape from Tarkov
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elden Ring
- EAFC 25
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Sziasztok!
Valaki segítsen plz, mert megőrülök.
Adva van egy PS3 Slim 250GB + Samsung LE32A656, mindenki friss és up to date. GOW:Ascension -nál mármár szinte kibökte a szemem a sok rece bizonyos részeknél. Próbáltam a Display alatt force-olni a felbontást, auton is hagytam, HDMI színeket Limited, és a többit is bárhogyan, de egyszerűen nem tudok megszabadulni tőlük és a tudattól se mostmár
TV oldalról is szinte mindent kipróbáltam, 16:9 / JC-t is, jól bekalibrált settings-t is de seeeeemmmmii eredmény. A vicc az h már egyre rondábbnak látom
Ma nyomtam System restore -t is hátha csak valami beragadt neki, de semmi eredmény. GOW:A -nél van egy olyan jelenet ahol nagyon is látszik: LINK
A Videót elnézve másnál is ilyen (miért is lenne más...de) de akkor is semmi megoldás erre??? Downgrade HD ready TV re? viccesen hangzana.
Üdv és ha valaki tud valami univerzális megoldást v placebo-t azt megköszönöm
sry a kirohanásért :Sui: GOW3 nál is van ilyen rece halmaz, de mégsem annyira feltűnő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Politika
- Revolut
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- MSI Claw
- Eredeti játékok OFF topik
- Brave
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest