Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Azoknak a figyelmébe ajánlanám akik nem riadtak el a Dust 514-től : a játékon belül létre lett hozva a Dust-HUN csatorna. Ha szeretnél magyarul beszélő játékosokkal együtt játszani, 1 squadban akkor érdemes lehet rá fellépni.
Így talán azoknak is élvezetesebb lesz a játék akik nem beszélnek valamilyen idegennyelvet viszont szeretnének csapatban játszani mint sem magányos farkasként.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Brian_GT #43295 üzenetére
Miért látsz egyfélét? Ott van mindkettő, arra adsz le megrendelést, amelyiket szeretnéd.
Get Moded!
-
Brian_GT
őstag
válasz DM-Fan #43292 üzenetére
Köszi...amúgy hogy melyik póló legyen megjegyzésben kell jelezni nekik? Mert csak 1 féle változatot látok és azon a képen a faszi van. Nekem a csajos kellene majd.
Semetka: Az se annyira rossz ajánlat. Bár valszeg a karkötő szoba dísz lenne, ahogy nézem nem éppen egy utcai viselet stílusú. De a lámpa hasznos. Még gondolkodom melyik legyen.
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
semetka
őstag
Én gameshopnál rendeltem elő, kapok egy karkötőt meg egy LED-es zseblámpát.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
törölt tag
A PS3 mellett kinek van Vitája is ?
Lehet hogy be kellene szereznek egyet már egy halom játék van rá köszönhetően a HU és US plusszos tagságnak.
Bár egy kicsit sokallom a memkártyák árát.
Ha jól tudom akkor a egy kártyára nem is mehet a két külön reg? -
Brian_GT
őstag
válasz DM-Fan #43277 üzenetére
te melyiket rendelted elő?
Én amit néztem ott a platinumshop 12.990-ért adja egy pólóval ajándékba, de az piros és nem néz ki olyan jól, mint ez a fekete. viszont olcsóbb is 2.000-el.
576 ajánlata nem érdekel, bögrét nem akarok.
konzolvilágos még egy egész jónal néz ki, mert árban a platinum és a konzolok szervize közé ékelte be magát... nem tudom ez a szilikon karkötő mennyire tűnik komolynak?? nekem olyan kis egyszerű valaminek néz ki.
-
Mister_X
nagyúr
válasz DM-Fan #43277 üzenetére
Ahogy elnézem, a KonzolVilágos a legkorrektebb. Most néztem meg a ConsoleCornert, ott nem írták ki, hogy adnak-e valamit ugyan ennyiért, de mindig szoktak. Még a DmC-t vettem tőlük (más betervezettet nem kellett, szerencsére), amellé is adtak CD-t meg DLC-t.
The Last of Us mikor is jelenik meg?
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
DM-Fan
nagyúr
válasz raziel01 #43279 üzenetére
Nézd, minden új játék 11-12-13 eFt körüli összegért megy megjelenéskor kishazánkban. Ez a hivatalos ára. Több üzlet is azt csinálja az utóbbi időben, hogy odaadja a játékot 10.990 Ft-ért és mellécsap egy pólót, posztert, 2-3 DLC-kódot vagy valami egyéb merchandise-t, hogy megnyomják a vásárlói kedvet. Én idén már 4 játékot vettem (tavaly összesen egyet - most meg dömping volt), mind mellé kaptam minimum egy-egy igényes pólót és posztert és egyik játék sem került többe 12 eFt-nál. Sőt, a bolttól épp 2 hete kaptam egy grátisz Far Cry 3 pólót, pedig épp nem is vettem semmit, csak fölhívtak, hogy fáradjak be érte. Ha a pólók és a nyomás árát nézem (idén már 5 pólónál járok), kvázi minden játék megállt 10 eFt-ból a megjelenést megelőző napon. Szerintem ez magyar viszonylatban korrekt - a Last of Us póló is jónak néz ki, biztos lehet, hogy nem 500 Ft-os szar kínai termék. Persze, megjelenést követően 2-3 hónappal már 6-8 eFt-ért megkapod használtban a játékot (adott esetben már ugye online pass nélkül, aminek pótlása megint 2 eFt körüli összeg), ha épp nem valami erős húzócímről van szó - a Last of Us-nál speciel nem vagyok biztos, hogy ennyiből meg fog állni használtan 2-3 hónap múlva.
El kell fogadni, hogy ez is egy hobbi és ha komolyan űzöd, az pénzbe kerül. Nem csak a gépet kell megfizetni. A Last of Us esetében pedig ugye ráadásul egy olyan stúdió termékéről van szó, akinek a PS3 eddigi legjobb címeit köszönhetjük. Valahol indokolt tehát a picit magasabb nyitóár.[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Brian_GT #43276 üzenetére
Konzolvilágnál 13.900 Ft-ért kapod a játékot, egy kulcsot és egy szilikon karkötőt. Konzolok Szervizénél 14.990 Ft-ért kapod a játékot és mellé egy fekete pólót (kettőből választhatsz: Ellie vagy Joel legyen rajta).
Az 576-nál 14.999 Ft-ért kapod a játékot és mellé egy bögrét (amire adott esetben a PSN ID-dat is felírják). Mindhárom ajánlat korrekt szerintem.
A CD Galaxis ahogy nézem 14.990 Ft-ért csak a játékot adja. Nem értem, ki vásárol még náluk.[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Brian_GT
őstag
Aki előrendelte vagy fogja a Last of Us-t. Hol rendeltétek elő? Én eddig talán a Platinumnál láttam elfogadható jó ajánlatot...576 és cd galaxis brutál áron adja.
-
Ghard
őstag
válasz FuRiONight #43262 üzenetére
1TB-os külső vinyót is kezel,amennyiben fat32re van formázva.
-
ldave
félisten
-
DM-Fan
nagyúr
válasz james001 #43265 üzenetére
Akár 16 TB méretű is lehetne a FAT32-re formázott meghajtó 4096 byte-os szektorméret mellett. A 4 GB-os korlát csak a fájméretre vonatkozik. Itt tessék olvasgatni!
Plutor: szerintem arra gondolt, hogy ha adatok is vannak pl. HDD-n, akkor azokat archiválni kell a fájlrendszer-konverzió előtt.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Sanyi.mTs
addikt
Catherine-nek mi az értelme? idáig csak két pályát toltam le, ott csak ilyen kockamászás volt. a többi rész is ilyen?
-
raziel01
veterán
válasz james001 #43265 üzenetére
Rosszul tudod.
32 GB-os pendrive-ot használok Xbox-on és az is csak FAT32-t kezel.
Az egy fájlra jutó méret lehet max 4 GB de ennek nincs jelentősége, mert úgysem akkorák a fájlok konzolon.
A formázásban meg nem tudom mi a nagy macera. Windows-ban kb fél perc alatt megvan. Jobb klikk/formázás. -
james001
veterán
válasz FuRiONight #43262 üzenetére
A PS3 csak FAT32-őt ismer fel,ami ugye 4 GB. A témákat pedig a PS3/THEME mappába kell berakni.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Ps3-ra témát akarnák felrakni ezzel kapcsolatban néhány kérdés:
-mekora pendriveot kezel a ps3 maximum?
-milyenre kell leformázni a pen-t
-pontosan hogyan rakom rá a már letöltött témát a ps3 felismerjeElőre is köszönöm!
-
dilipok
veterán
válasz Brian_GT #43260 üzenetére
az azert csak magasabb szinten jellemzo, attol nem kell felni. Amugy meg eleg para tud lenni, mikor szol, hogy valaki eppen tamad, te meg lopakodsz onnantol mindenhol es varod, hogy a sarok mogul radrontson
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Mister_X
nagyúr
válasz dilipok #43256 üzenetére
Én a Demon's után tervezem megvenni a Dark Soulst, mert engem nagyon megfogott. Nem is emlékszem, hogy volt-e valaha hasonló játék, ami ugyan ezeket elérte nálam.
Bte, azért a gyűrűért ugye vissza tudok menni már ember alakban is, boss után?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
dilipok
veterán
válasz Mister_X #43249 üzenetére
az elso boss elott le lehet jonni a toronybol hatul, es ott van egy gyuru amivel nem fel, hanem haromnegyed energiad van szellemalakban nagyon hasznos, mert ugyis egy csomo idot ebben a formaban fogsz eltolteni
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Mister_X
nagyúr
válasz Brian_GT #43251 üzenetére
És tudjátok mit? Nem bántam meg, hogy megvettem. Sőt, örülök neki. Eleinte átkoztam magam, hogy én barom, Plus így, Plus úgy, de most már áldom az esztelenségem Lesz ebben vagy száz órám, mire végigviszem, ha nem több.
-
Qbász
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
Mister_X
nagyúr
válasz Brian_GT #43248 üzenetére
Én csak egyszer voltam nagyon ideges, amikor el kellett messzi-messzi menni az első stage boss kapujának kinyitásához és utána lélek formában estem egy emeletet és meghaltam. Checkpointrendszer nincs. Azaz van, mert minden marad az a pályám, ahogy hagytad, csak a mobok termelődnek újra. A stage bossig 3.5h volt eljutnom és már nagyon rutinosan sprintelek Amúgy nagyon tetszik a játék. Nagyon jó a harcrendszer, a grafika is kellemes. Tetszenek az apró ötletek, mint hogy lehet üzeneteket hagyni (előre legyártott szövegek), amikről döntsd el, hogy fake vagy sem. Meg is lehet nézni a vérfoltokat, amikből elindul egy kísértet és láthstjuk, hogy hogy halt meg az illető - azaz hol, kell-e számítani támadásra, csapdára, stb. Elég puhák vagyunk, pláne szellemként, elég egy-két rosszkor bekapott ütés és kiterülünk. Vannak köcsögebb ellenfelek, akik taktikáznak, hogy rohadjanak meg. Pl.: álltok egymással szemben egymásra szegezett pajzzsal és vár, hogy pazarold a staminádat, azaz üss egyet vagy kettőt. Aztán benyom egy nagyobb ütést, amitől lenullázódik a staminád, nem tudsz védekezni, hátra hőkölsz és akkor belédvág kettőt-hármat. Aztán imádkozz, hogy megúszd (ez eddig röpke két másodperc volt), vetődj, majd suttyomban lenyelj egy gyógyfüvet, hogy utána kezdhessétek előről. Elég volt? Frászt. Healhatja is magát, nincs az, hogy szépen lassan leveszed a HP-ját. Mondjuk tetszik a halászkés vagy levélnyitó kés (tetszőleges aláhúz), mert bár gyenge, de a pajzs mögül is tudsz alaptámadást indítani - de persze van olyan getzi lándzsás mob, ami képes még az ennél a támadásnál lévő apró résen is betámadni, ráadásul szellem alakban insta dead. Ha ki is véded, a staminád lenullázza, utána gyorsan be is visz még egy támadást.
De imádom, játéknál nem volt akkora sikerélményem, mint az első stage boss után - mondjuk csak eljutni volt oda nehéz, ott nem haltam meg, mert előtte három órán át farmoltam a kis szörnyeket és volt sok gyógyfüvem meg pár egyéb felszerelés (direkt nem lövöm le a poént), amivel könnyebb volt kinyírni. Nehezítésnek a lemenő nap fénye flashbangelt engem folyamatosan (nappaliban nincs sötétítő függön) és nem lehetett miatta rendesen látni a régi LCD TV-t.
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
-
Mister_X
nagyúr
Melyik a kegyetlenebb? Demon's Souls vagy Dark Souls?
-
dunc
nagyúr
Hogy lehet 100% ra mindent törölni a PS 3 ról
adatot ,profilt ? A bankkártya adatokatlehet külön törölni ? -
Mister_X
nagyúr
Woaah, túljutottam a Demon's Souls tutorialján Vagyis meghaltam. De meg kellett a sztori szerint is. A hivatalosan első pályán viszont nem tudok túljutni.
-
konyi79
addikt
Ha érdekel valakit Hitman:Absolution Digital Edition most ingyen leszedhető a store-ból ha van plus-od.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
hol lehet megnézni, h a köv. hónapban mik lesznek az IGC játékok? és mikor szokták közölni ezt a listát?
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dexar007 #43235 üzenetére
Le vannak maradva De tényleg nagyon jó lesz.
Este most vagy a szolgáltatót terhelték le a
mocskos warezpistiktisztességes Steam és PS3 felhasználók, vagy a Plusosok hajnalra nyomják be az auto update-et és lassítják be a PSN-t, mert négy óra alatt csak 16GB cucc jött le (köztük a Demon's Souls, meló után kínzom majd magam), ami bő 1MB/s... Remélem du. 3-ig leszed vagy 60-at, mert az isten se tudja, hogy mikor végeznék a 125GB-tal (amibe be sem raktam pl. a GTA IV-et )."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Dexar007
veterán
The Last of Us bétateszt .:
,,Azért valamit elárul az év egyik legjobbnak ígérkező horrorjátéka körüli várakozásról, hogy meglett, érett férfiak (kit akarok becsapni, játékújságirókról van szó...) képesek miatta most, most, a konzolos generációváltás célegyenesében kijelenteni, hogy amint megjelenik, azonnal vesznek egy PS3-at.... "[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Mister_X
nagyúr
Simán PS3 browseréből letöltötte USB stickre és a gyökérkönyvtárakar is létrehozta. Aztán volt itt cumizás még... elfelejtettem a Plusos profilom jelszavát. Azaz tudom, hogy mi kellene, hogy legyen, de úgy emlekeztem, hogy Originnek is ugyan azt adtam meg. Mint kiderült fél óra vergődés után, a PSN ID jelszavam csupa kisbetűs, az Originben nem. Nem tudtam új jelszót sem igényelni, mert a mailfiókomhoz aztán tényleg nem tudom és a Yahoo recoveryje nem fut le mobilon, nem ismeri fel.
Nah, cirka 125GB cucc van belökve a letöltési sorba. A legnagyobb az MLB13 a maga könnyed 24GB-jával
-
csab2
veterán
Valahol nem lehet azt megnézni, hogy az egyes játékok (pl. amik plusban vannak) milyenek? 1 nap mire egyet letöltök és kiderül, hogy felesleges volt.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Mister_X
nagyúr
Azanyját... Kéne egy kis segítség vinyócsere ügyben. Betoltam az újat és most kéne neki egy storage media, amin a 4.41-es update van. Nos. Gép nincs. Ha visszatolom a régi vinyót, onnan le tudom backupolni a szükséges cuccot?
-
törölt tag
A múltkori ExtremeDigital féle akció lesz a CDGalaxisban május 21-27 között. Essential címek 2990-ért. Egy Heavy Rain-re lehet benevezek, legalább használom kicsit a move kontrollerem
-
Mister_X
nagyúr
válasz STC Speed #43218 üzenetére
Én is vakarom a fejem, mert tudtam, hogy ezek standalone kiegek és én csam direkt a Meleg Tóni Balladáját szedtem le (polgárpukkasztásból ötös) és nekem se dobja fel.
Más: FUSE demó kivégezve. És beszarás, mennyire oda fog csapni a game
[ Szerkesztve ]
-
WinnerB0Y
senior tag
Véletlen nincs valkinek jóárasítva Dirt Showdown vagy Dirt 3 és egy joy?
[ Szerkesztve ]
EUNE: iNeeko
-
STC Speed
őstag
Valaki nem vett store-ból gta 4 digital-t?
Felraktam az alapjátékot,+ két kiegészítőt,de a kiegészítőkkel nem tudok játszani,besem jön az a választó menü,csak egyből betölt az alapjáték... -
Mister_X
nagyúr
Az normális, ha gyorsabban töltök le, mint telepítek? Nektek mennyivel jönnek le a dolgok Store-ról? Nekem olyan 2-2.5MB-tal.
-
-
Brian_GT
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat