Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
válasz
Xmodule #16849 üzenetére
Mini Ninjas: 28 éves fejjel remekül elszórakoztam vele, bár az is tény, hogy a cel-shadinget és a távol-keleti témát is imádom
. PC-n játszottam végig, de a demóját letöltheted PS3-ra.
Prince of Persia: nekem nagyon tetszett, főleg a grafika és zene miatt - a játékmenet sokkal egyszerűbb mint az előző trilógiánál, de számomra tökéletes kikapcsolódás volt, főleg azért a 3000-ért amennyit fizettem érte. Kifejezetten tetszett, hogy az animációjnál egy csomó apróságra figyeltek (pl. amikor helyet cserélnek egy szűk platformon, vagy a herceg elkapja a hercegnőt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest