-
GAMEPOD.hu
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaqXar19
tag
válasz SwissAirplan #2532 üzenetére
hardwerként adjam hozzá a RAID kártyát
igen, add at a pci-t a truenas vm-nek, onnantol latja a radugott hddket.InWin Chopin MAX eladó
-
addikt
válasz SwissAirplan #2510 üzenetére
"Apropó CEPH HA Clustert tudok ugy is csinálni, hogy az egyik gép németbe amásik meg mondjuk magyarba van, és nem VPN-en vannak összehozva?"
Hát amiket én olvasok a CEPH-ről az az hogy 10G vagy afölött érzi magát és gondolom a latency is számít, szóval nem tudom hogy hogy viselne egy 500Mbit/1Gbit körüli kapcsolatot meg 20-25ms latency-t (dokuban nincs róla szó, vagy legalábbis nem találtam, de a követelmények alapján ezek siteon belül értendőek szóval ilyen 1ms alatti latencyvel)"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
tasiadam
Topikgazda
válasz SwissAirplan #2507 üzenetére
Akkor en csinalnek 1 storage proxmoxot, ahonnan az adatokat glacierbe feltolti, mint backup. Olcso a feltoltes es tarolas, de draga a feloldas. Fugg persze a glacier tipusatol. De sztem neked sem kell 10 evig videot megtartani
Még mindig másodrangú állampolgár
-
tasiadam
Topikgazda
válasz SwissAirplan #2505 üzenetére
Es az a 3-4 kis ingyenes proxmox joszag mit kuld hova? Vagy o neki mi a dolga? Mert igy nem tunik hasznosnak
-
rgqjx
aktív tag
válasz SwissAirplan #2496 üzenetére
Erre van itt a fórum. Ráadásul a leírtakból más is tud tanulni. Amikor van valami nyűgöm, akkor jövök a Ph! fórumra és az aktuális topik összefoglalója után igyekszem minimum 1000 hozzászólást visszaolvasni. Javaslom
-
tasiadam
Topikgazda
TLDR foglald ossze, biztosan tudunk segiteni ingyen is
-
Szia! Itt visszaolvasol, bevezetőt elolvasod, felteszed a kérdéseid és segítünk. Ha nem elég, akkor egy langyos sörért biztos van vki a közelben... ja, ok, külföld. Megoldjuk itt, tele vagyunk jó tanáccsal
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
őstag
válasz SwissAirplan #2436 üzenetére
A logon screen-en melyik realm van kiválasztva?
A root-nak Linux PAM kell, míg a HA-User valószínűleg Proxmox VE user."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
válasz SwissAirplan #2436 üzenetére
ilyet nem tapasztaltam... jogokat nem állítottad át? f5 a böngészőben?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Vektor77
tag
válasz SwissAirplan #2419 üzenetére
Csak nem? Tud már UPS-t kezelni a Proxmox?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638