-
GAMEPOD.hu
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
regler19
csendes tag
Sziasztok
Csatlakoztattam a Proxmoxhoz egy 500 GB os hdd et avval a céllal hogy ide szeretnék buckupokat készíteni, semmi más nem kell hogy menjen róla csak a backup.Be is állítotam, frankó minden megy a backup ahogy kell, DE ha egy idő után v lemegy egy proxmox frissítés nem jöttem még rá pont mitől, de lényeg a lényeg ha kikapcsolom a servert majd vissza be a Backup(pve) mellett megjelenik egy kis szürke kérdőjel azt irja status unkown és konkrétan a backupok eltüntek. A Disk menüpontnál ezt látom és ezen volt pár backup.
Nem először történt ez már meg hanem kb 5x. annyit bírtam hogy leformáztam a hddet újra beállítottam egy pár napig meggy majd ez történik vele kikapcsolás után. Ez mitől van? neten keresgélve olyat láttam hogy ha ssdről készül backup akkor van ilyen.
Van valami megoldás rá?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Tea
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Total Commander
- Autós topik
- További aktív témák...
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest