Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997 #24714 üzenetére
Ez a ghost nélküli játék arra jó, hogy megismerjük embertársainkat.
Akiket eddig "normálisnak" tartottam azok közül néhányról kiderült, hogy egy törtető mindenkin átgázoló f@sz.
Volt olyan is, hogy miközben lekörözött (tehát már nem voltam számára veszélyes), úgy felkent a falra, hogy plusz 3-5 mp-et vesztettem.
A rajtok meg lassan úgy néznek ki, mint egy buzi bál, ahol mindenki a másik seggét baszogatja. Olyan rajtot az utóbbi napokban nem éltem meg, amikor ne löktek - pörgettek volna meg.
Bocsánatkérés az meg sehol.Más - Érdekes dolog lenne, - ha már a program multilanguage lett - ha a nyelvek között szerepelne a magyar is. Tudok legalább öt olyan játékosról, akit ez (az idegennyelvűség) tántorított el a játéktól. Nem tudom, hogy az Invictusnál van-e erre alkalmas ember (fordító), ha nincs szerintem egy-kettőt találnánk itt a fórumon.
(Bár, hogy miért kellene egy magyar fejlesztésű szoftvert lefordítani...?) -
kekeeci
senior tag
válasz
quadroracer #24684 üzenetére
Vajon az utód is odatalál??
-
kekeeci
senior tag
válasz
SylarHUN #24651 üzenetére
Nem csak neked válasz
A menü - érdekes, szokatlan, a szoba parkolója tényleg gáz, viszont a játékosok tulajdonságlapja (fejlesztések, boot) az tetszik, mármint hogy rámutatok egérrel, és kiír mindent.
A styling és performance nekem is hiányzik, sőt én többet is betennék, nemcsak hármat-hármat.
A verseny közben nekem csak azok az infók zavaróak, amiket a szemem elé tesz, takarva az utat, versenyzőket.A pályára kitett díszítő elemekkel ellenben semmi bajom, sőt már elég régen hiányolom az ilyen fajta nehezítéseket. Meg kell tanulni rendesen célozni az autóval. Egy széles egyszerű vonalvezetésű úton az unokaöcsém is el tudna vezetgetni, pedig ő születése óta vak.
Egyébként visszasírom azt az időt, amikor pl. exlorerben, CTF-ben a járművek nem voltak odabetonozva, hanem jó kis torlaszokat lehetett belőlük csinálni, de szép is volt.
(Csatornában parkoló kamion furcsa, ugyanott autóverseny nem...)
(Zárójelben jegyezném meg, hogy akinek gondja van az út szélén álló járművekkel, egyebekkel, az manapság a valós életben ne nagyon akarjon közlekedni, mert meglepetések érhetik.)Az eventes rész úgy ahogy van jöhet, az új játékmódok is, az extrém díszítések nagyok jók.
Fizetős, nem fizetős különbség - és akinek nem telik, az menjen a ... ?
Az Airport és a Hangar mapok újításait nyugodtan vehetjük új pályáknak, na meg az explorerben a piramisos, az teljesen új. (Legalább is nekem.)
Nekem viszont a három napos kocsik, fejlesztések nem tetszenek, meg hogy a küldetések ismétlésekor nem ad semmit.
Ja és a képregény szerű átvezetőktől kiütéseket kaptam, brrrrrrrrrr. -
kekeeci
senior tag
Rosszabb mint "a".
-
kekeeci
senior tag
válasz
milomi #24453 üzenetére
Szívem vérzik, sírni segíthetek, de nagyon úgy tűnik, hogy a DRAG módot senki se használja.
Amúgy megnéztem a téged érdeklő kategóriákat, és a sorrend a következő:1. - Spiedo Forte (elég érdekes eredmény, mivel 4WD, és nem engedi égetni)
2. - Harpoon
3. - Phoenix
4. - StallionAP-s kocsikat nem próbáltam.
Amúgy, az a kérdés, hogy akikkel versenyzel, azok mivel mennek, mert ha azonos autó van a szobában beállítva, akkor minden csak az egyéni ügyességen múlik.
-
kekeeci
senior tag
válasz
UnConnecteD #23812 üzenetére
522 a max, ha van küszöb, ha nincs (a karosszéria elemek csak a nem fullos morgónál jelentenek különböző változásokat, eltéréseket, a fullosnál semmi eltérés, tehát 344 km/h, 522 LE, 3,11s, 27m és 40%)
-
kekeeci
senior tag
válasz
hugoagagyilo #23663 üzenetére
-
kekeeci
senior tag
Csapattársaim nevében is mindenkinek nyugodt, békés ünneplést kívánok az év hátralévő napjaira.
És nem utolsó sorban sok jó versenyt. -
kekeeci
senior tag
A folytatás mikor várható?
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997 #23379 üzenetére
Már páran ott csücsülünk, és várjuk a fejleményeket.
-
kekeeci
senior tag
válasz
UnConnecteD #23315 üzenetére
-
kekeeci
senior tag
Az időpont nekem is jó ( legalább is egyelőre úgy tűnik, bár addig még sok víz lefolyik a hátunkon
)
A "Santa Ride" pályák tényleg hangulatosak voltak, én is szívesen látnám újra, bár én (kis naiv) husvét környékén is vártan valami hasonlót (aztán jöhetett volna a többi spec. pálya - valentin, halloween stb. vagy akár ugyanaz, mindig aktuális díszítéssel
)
-
kekeeci
senior tag
Keresztkérdés:
ha ketten vagyunk egy pályán, és én azt látom, hogy az ellenfelem a kertben settenkedik, ő pedig azt látja, hogy én úszok az aszfaltban, saját magunkat pedig tökéletesen, szaggatás mentesen látjuk, akkor ki a hunyó??? -
kekeeci
senior tag
válasz
bakosgabor57 #23231 üzenetére
Használj mezei sztereót.
megint kimaradt egy frissítés, és Paja megelőzött
-
kekeeci
senior tag
Hááááááááááááááááát, láttam már olyat, hogy töltés közben telerakta a csomagtartót, eredményhirdetés közben kivette, nyom semmi, az ember szívhatja a fogát...
Most ezzel nem akarom feltételezni azt, hogy ilyen itt is megtörténhet, de az ördög tudvalevőleg nem aluszik.
Egyébként volt már olyan, hogy magyarokkal játszottam, és mikor a végén megkérdeztem, hogy lehetséges két azonos autó között 300-400 m különbség, de az stabilan, azt a sejtelmes választ kaptam, hogy "van egy kis trükk benne". Ezután mibe bízzon az ember fia???
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997 #23196 üzenetére
Én bárkiben hajlandó vagyok megbízni, de tuti ami ziher, inkább legyen leader
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997 #22918 üzenetére
Ez az, hogy lesz-e...
Amúgy én még csak 3500 versenynél tartok, és lassan meglesz a 2500 győzelem, amit 70 nap játékidővel és 98000km (~61000mérföld) megtett úttal.
Egyébként ebbe vajon beleszámít a teszttel, gyakorlással és küldetésekkel eltöltött idő és futott táv?? -
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #22914 üzenetére
Abban mi lenne a poén, ha két hónap alatt eléred az 50-es szintet? Nekem 15 hónap alatt jött össze a 44.
-
kekeeci
senior tag
válasz
sagesz93 #22716 üzenetére
Lehet, hogy már elkéstem vele, de itt a 140-es tutor
Pár hozzászólás és videó a tárgykörben:
Az első egy PYTHON-os ugrás:
http://prohardver.hu/tema/project_torque/hsz_17380-17380.htmla második egy TOKYO-s
http://prohardver.hu/tema/project_torque/hsz_21539-21539.htmla harmadik szintén PYTHON-os
http://www.youtube.com/watch?v=UTVyba5t-cY&feature=PlayList&p=A79B5C5F29A261B1&index=8és a negyedik szintén
http://www.youtube.com/watch?v=N1NU2TFcJZE&feature=channelEgyébként a 140-es ugrást a TOKYO, a MUD és a PYTHON CREEK mapokon tudod megcsinálni.
A TOKYO-n verseny vagy gyakorlás, PYTHON-on explorer közben.
A TOKYO-ra cl6-os kocsi, meg minden BP, ami a nagyobb sebességhez kell.
Az elugrás helye:A PYTHON-ra elég egy fullos C-RACER!!!
csak találj egy jó helyen levő nitrós palackot
, elugrási pont több is van, szerintem megtalálod.
A MUD-ot TEST DRIVE módban (Shop vagy Garage) bármely kocsival próbálhatod (ajánlom a TA/PRO-t
), itt is többféle elugrási pont lehet, próbálgass
Pl: -
kekeeci
senior tag
válasz
ALIENwoods2 #22837 üzenetére
Nem látom a csapatomat
..
-
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #22609 üzenetére
Csak ha direkt driftelni akarsz, semmi másra nem jó, viszont driftre beengedik a street járgányokat is. Ki érti ezt?
(Bocsi, rossz linkre könyököltem véletlenül, ezért lett PÜ
)
-
-
kekeeci
senior tag
válasz
sagesz93 #22587 üzenetére
Szereztem két önként jelentkezőt
, és leteszteltem a wangant.
Az eredmények:
1 kör 2400, 2 kör 2900, 3 kör 3500, 4 kör 4200 XP - RP (Race Bonus x3 használatával)
Ezek szerint érdemesebb 1 körös futamokat nyomni.A classokhoz tartozó kb. köridők:
cl1 2.45, cl2 2.25, cl3 2.15, cl4 2.10, cl5 2.00, cl6 1.50, cl7 1.45 FUN 8.55(bár nemigen akad olyan elmeháborodott - rajtam kívül -
, aki bobcat-tal akarna versenyezni a wangan-on)
-
kekeeci
senior tag
Új pálya, kocsi mikor várható, ki tudja??
-
kekeeci
senior tag
válasz
Mariann294 #22387 üzenetére
Ha jól értelmezem: a fórumon válaszolsz GMTaz üzenetére, és a válasznak kell tartalmaznia a mentett képre mutató linket.
A másik, hogy neked kell képernyőmentést csinálni, a másé nem jó, és a képet még csak szerkeszteni sem szabad. -
kekeeci
senior tag
Úgy látom, megérkezett a fórumra a hullámvölgy.
Azért az kicsit hiányzik, hogy akik 15.-e előtt nem a legkulturáltabban fejezték ki a véleményüket, később, - mikor számunkra kedvezően zárult a dolog - elnézést kérhettek volna, de lehet, hogy csak ódivatú vagyok.
-
kekeeci
senior tag
-
kekeeci
senior tag
Ami még érdekesebb, az invictus honlapja szerint Magyarország az Aeria Gemes-hez ill. a Project Torque játékhoz tartozik. Mindezek ellenére nekem se indult el a játék.
Mindent visszavonok, beengedett!
(egy órával ezelőtt meg nem
)
-
kekeeci
senior tag
válasz
quadroracer #22286 üzenetére
Ez annyiban érdekes, hogy szerintem közülünk csak keveseknek van fix IP-je, a többi meg hiába küldi el, lehet, hogy már másnap más IP-t oszt ki neki a szolgáltató "oszt jónapot".
-
kekeeci
senior tag
Egy valamire úgy tűnik, jó az invictus húzása - rendesen felpörgött tőle a fórum.
-
kekeeci
senior tag
Csak három megjegyzés:
- Mikor láttatok olyan szolgáltatót, amely azon túl, hogy leszerződött veletek, és elvette a pénzeteket, bármi - emberi - megnyilvánulást tanúsított volna irányotokban?
- Jelen esetben a felhasználók jogaival mi van? (ha X játékkal akarok játszani, ki és mi jogon szól bele)
- Kitört karókkal várjuk a holnapot... -
kekeeci
senior tag
válasz
ABnormal #22006 üzenetére
Drága aranyos ABnormal és Creative997 fórumtársak.
Azt hiszem nem vagyok egyedül azzal a picinyke problémával, hogy az általatok közzétett szövegekből egy kukkot sem értek. Ha érteném, valószínűleg, az eredeti helyén is el tudnám olvasni, így viszont se itt, se ott nem érek vele semmit. Tudom, használjam a G fordítót, vagy ami éppen szimpatikus, de ennél én lustább vagyok.
Ellenben ha már úgy is fáradtok vele, és úgy tűnik, ti értitek, akkor inkább egy rövid, magyar összefoglalót szívesen látnék helyettük. -
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #21997 üzenetére
Utána még több mint 2 órát mentünk, vadidegenekkel, senkinek semmi baja sem volt, sőt egész jó-hangulatú kis versenyek voltak.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #21995 üzenetére
Csak az a baj, hogy a gyepagyuak el tudják venni az ember kedvét..
-
kekeeci
senior tag
numera 1: így talán nem kap büntit
numera 2: ha úgy is tudja, hogy HU, megnézheti a G fordítóval pl (persze, ha van elég esze) -
kekeeci
senior tag
válasz
UnConnecteD #21975 üzenetére
Akkor attól vagyunk ilyen sokan.
-
kekeeci
senior tag
Úgy látom, a fórummal sem más a helyzet.
-
kekeeci
senior tag
válasz
UnConnecteD #21967 üzenetére
Csak a fanatikus őrültek.
Én is csaptam pár kört. -
kekeeci
senior tag
-
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #21871 üzenetére
én a szerver leállás előtt voltam fenn, volt a SM-ben egy MAGYAROK szoba, csak magyarok nem voltak benne
-
kekeeci
senior tag
De jó, hogy ez itt a PT fórum, az utóbbi időben ez nem nagyon látszik
-
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #21827 üzenetére
Az attól függ...
Legtöbbször Sim. VS, ha az kihalt akkor Arcade, régebben nagy volt a forgalon CTF-on, Explorer-en és TA-n is, de manapság egyre kevesebben játszák.
Az idő - ki mikor ér rá, én például elég ritkán futok össze fórumtársakkal.
A kulcsokra visszatérve: ne várd meg, míg sok összegyűl, mert unalmassá válik a dolog, főleg a piros esetében (az egy hosszú verseny). -
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #21824 üzenetére
Gyűjtögesd a kulcsokat, és használd fel, rendesen lehet vele keresni. Én a Career 1 7-esen szoktam a pisosat (1500XP, 1000RP +sárga kulcs), és a Driving Challenge 1 első sor negyediken a sárgát (600XP, 3500RP). Mindkettő aránylag könnyen megoldható (főleg, ha az ember már 20-as szintet elért).
-
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #21813 üzenetére
Nem tudom, te mire költöd az RP-det, de a 20-as szinthez 150000 XP kell, legrosszabb esetben is kb ugyanannyi RP jön össze, mire eléred. A Wizz max upgrade kb 87000, tehát simán megvehetnéd a Cobra-t, sőt még az I. fejlesztések is beleférnének szűken.
-
kekeeci
senior tag
-
kekeeci
senior tag
Lehet, hogy kicsit félreérthetően fogalmaztam, tehát:
a dobozokban (mistery tool box) illetve explorerben a kérdőjel (blindbox) levő cuccokból mindent megkapunk, kivétel, ha RP-t, XP-t illetve ha AP Reward-otkapunk. Ezeket kellene valahogy odaadni a népnek, nem csak hülyíteni vele a felhasználókat, vagy ha nem megy, helyettük plusz (a doboz értékének megfelelő mennyiségű) kulcsot (piros, sárga, zöld, koponya) belerakni (esetleg néhány "nem nyert" cimkét
).
-
kekeeci
senior tag
válasz
tomkatomi #21728 üzenetére
Most néztem meg, hát ez nem fair. Bezzeg a golfkocsit, meg a tüzes gumit azt adja, ha kell, ha nem. Legalább kulcsot adna helyette, abból előbb-utóbb meglenne az XP-RP. Esetleg PaJa1 (TNA) nem tudna utánajárni, mégis csak ő van közülünk közelebb a játék "működtetőihez".
Azt esetleg nem tudja valaki, miért nem látni egy ideje a villás-targoncát?? -
kekeeci
senior tag
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997 #21721 üzenetére
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997 #21659 üzenetére
Ez jóóóó...
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997 #21640 üzenetére
Circle, Smiley, Mushroom, East-side short race, Phone - oda vissza, amiken voltam.
A régebbi pályákon minden OK. -
kekeeci
senior tag
Valami megint elszállhatott a PT-ben, mert egyre-másra kapom a WR-okat, csak RP-t nem ad hozzá.
A pályarekord helyén meg csak ez látszik: -.--.--- -
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #21573 üzenetére
A vérpistikék nem bírtak vele, ezért megszüntették, illetve a könnyített verziója megtalálható a mission-ban tutorial néven.
-
kekeeci
senior tag
válasz
UnConnecteD #21539 üzenetére
Na ezt hogy csináltad??
Nekem a Tokyo-n csak egyszer sikerült egy pannival, azóta se sikerült megismételni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest