Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• quadroracer

tag

válasz bakosgabor57 #25500 üzenetére

Sajnos melyebben nem szeretnek belefolyni ebbe a gondolatmenetbe, mert nem vagyok ra felhatalmazva. Ahogy latom, es korabban irtam is, sok kerdes ami felmerul bennetek, a kiadok fele kell/ene/ jelezni, mert ok a kompetensek ezugyben. A beta viszont csak siman beta volt, legalabbis mi annak hirdettuk meg, a PT csak egy korabbi beta miatt ragadt bent, mashogy fogalmazva most nem volt lenyeges hogy van elnevezve a jatek, mert csak egy beta volt. (nem a kiadoknak, hanem nekunk segitettetek) Mint meg is lehetett figyelni, sok helyen a PT-vel kapcsolatos elnevezesek voltak, de legalabb annyi helyen volt Level-R is.
    Az hogy nem valaszolnak a kiadonal, vagy csak megkesve... errol szinten nem mondhatok semmit.
    En tobbedmagammal (szepmagyar talan helytelen kifejezessel:) ) igyekszem figyelni ratok es a velemenyetekre, amennyire telik erobol, idobol stb. (anno igy kerultetek a PT-hez, mikor a szetvalasztas volt [ph-n olvastuk mennyire gaz nektek]).
    En ezt a dolgot, remelem nincs harag, lezartnak tekintem. Amit tudtam megvalaszoltam, amit nem azt pedig nem nekem kell megvalaszolnom. (kiado)

Peace!

Laca

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés