Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
Attka85 #27698 üzenetére
Nos a lisenset kb 1,5 ora alatt lenyomtam persze csak azért mert anno a PT-ben megszenvedttem vele itt inkább rutin volt.Egyébként analog dual kontrolerrel nyomom a kormány a garázsban van mert az Nvidia chipsettes alaplapomon elszokott tüni hipp hopp gondol egyet,az Intel chipsettesben meg nincs video kártyám.A beálitásaim meg 10% és 300'-os kormány szög.Még nagyon az elején vagyok Class1 Lionom van meg egy Kawana és egy Class2 verda.
-
Attka85
tag
Szia! igen a sárga sisakos a sim, de ha nem kormánnyal, vagy joypaddal vagy, akkor bele kell nézni a beállításokba(steering help & autó balance-egyensúly), mert jobban csúszik a gázadásra, és a féktávok is kb 2-szer 3-szor olyan hosszúak(valósághű), szóval én javasolok az autóra amivel mész(ha hátsókerék-meghajtású(RWD)) grip r vagy r+ beállítást(picit hátul, teljesen hátul a mechanikus tapadás) és pluszban a steerhelpet próbálgatsd, hogy hogyan fordul még elég jól, és nem nagyon kell küzdeni a kocsi seggével: ---> steerhelp lefelé: az autó könnyebben fordul be a kanyarba, driftelni jobb így, de ezáltal hamarabb keresztbe is állsz, és oda a versenynek/időnek... van egy mértéke, ahol kompromisszumot tudsz kötni ezzel a két dologgal, kb semlegessé teszed az autót(azért nem írom hogy mennyi, mert én kormányos vagyok, billel nem is mentem még) nekem kormányra10-20% között van pályától függően, kb 14-17%-on van a steerhelp(steering wheel) beállítás, amivel elég jól teperek, ha összejön, akkor nem sok ellenfelem akad
teszteld le piciket állítva, sztem 45°% körül lesz a jó, eddig akivel beszéltem mindnek a körül van billentyűsnek, kérdezz nyugodtan, ha tudok segítek szívesen!
Üdvözlet: :::El_n1no::: (attka)
-
Attka85
tag
nemtudom én máshogy vélekedek teljesen, igaz én árkádban nem is játszom, inkább ha árkád akkor sumo más nem, nekem élvezet a játék, igaz jól is megy, de pl ha nyerésre állok és közel van mögöttem a 2, akkor nem fogom megvárni(kivéve ha ismerem őt jól) hogy mellettem berobogjon...csak azért, mert valaki állandóóan a fallal smárol hátul...én is megküzdök azért amit elértem, nem csak úgy jött, meg nemtom mi, szóval egyetértek abban, hogy sokan csak trunkkal képesek létezni, de ez hülyeség, nekem nem kell, csak eventen, de ott is csak ezért, mert ha valaki elkezdi akkkor mindenki követi, ha nyerni akar, de kint a versenyek világában nem is szeretem használni, pocsékolni, mert ha csak nekem van akkor nem fair, ha meg mindenkinek, akkkor meg minek az egész?! de most hogy csak gp-re van trunk ez aztán már rablás, igaz nem drága, de a tendencia az arra megy, hogy lassan mindenért fizetni kell majd, ha játszani akarsz eredményesen, igazából én nem tartom soknak egyenként az árakat, de ha mindent akarsz, akkor már szép summa a hó végére...én nem is költök, csak ritkán, hogy mégis ne mondhassa senki hogy ingyen játszom...az sem fair...na elég volt már belőlem....
helóka
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
SylarHUN #27694 üzenetére
Neharagudjatok nagyon szerettem a PT--ét még a LevelR-el is megbarátkoztam ugy ahogy de az utobbi napokban ugy laggolttam rajta hogy csak néha néha kukantok fel inkább vissza megyek Juced-ezni ott senki nem tud kidobni mert gyengébb gépem van és nem töltök be 20 másodperc alatt.... + negativum ami a LevelR ellen szolt anno az ember türelmes volt és várt mert összemérhette erejét mással,ma már sajna nem erről szól "TOMBOLJUNK!" két értelmes verseny között duzzogva azzon hogy miért vagyok utolsó kezdöként,elegem van!Anno nem derogált senkinek megnyomni a 9 gombot,és ezzel tisztelettet téve másnak mert nyert!Most inkább tele Trunk-olják magukat gyorsan és visszavágnak majd kilépnek.A Rating visszaélőkről nem is beszélve tudatosan bejönnek egy kezdő szobába és 4 akár 5 megnyert varseny után kilépnek elégedetten persze akinek nem inge nem vesszi magára ,de fordult a kocka érzésem szerint a LevelR hamarabb tünik el a süjesztőben mint társa a PT.
U.I: arról nem beszélve a PT-ben a profik megvárták a kezdőket hogy még ök is beérjenek és hamarabb fejlödjenek,itt NEM!Az 1600 Rating-ű bemegy hogy minnél többet kaszáljon mint a többi,semmi fearplay és társas játék erő összemérés,egyenesen csak negativumok szürödtek le a LevelR-röl......Persze ez nem azt jelenti hogy esetlegesen egy csapat versenyben nem lennék benne de egyenlő esélyek mellet mint anno!De ez egyenlőre szerintem a Gamigo-tól rossz huzás volt erre terelni ezt a nagyban is társasági játékot.
-
SylarHUN
senior tag
Találtam egy érdekes oldalt!
Ha ezen keresztül regisztrál az ember Level-R-be akkor bónusz ajándékokat lehet kapni.
http://www.gamecoach.tv/register/levelr_enYou will receive your Free Gift provided by
GameCoach along with your new account.Sőt van még1!
Itt nem tudom, hogy van e bónusz.
http://browsergames-kostenlos.de/play/100-LevelR -
Attka85
tag
válasz
milomi #27691 üzenetére
szerintem most a szerverrel lehet valam gond vagy nemtom, mert engem se és a tesómat se enged be, de csak fél 10 óta csinálja ezt, egyszer beengedett mindkét szerverre, de nem láttam csak 3 szobát, viszont a szerverválasztásnál az látszik hogy sokan vannak fenn mindkettőn, de mikor ki akartam jelentkezni nem engedte, így kiléptem, mikor vissza akartam jönni, már azt írta, hogy be vagyok már jelentkezve, szóval nem enged be, mindkét szervernél ez volt, ráadásul mindkét felhasználómmal és a tesómmal is...akkor valószínű a többiek is így járhattak, hogy úgy tünik bent ragadtak, de nem tudnak játszani
Küldjünk a gamigónak levelet, mindenki akinél ez van és akkor utána néznek a hibának, nagyon játszanék, már 2 napja nem nyomtam, keressük meg a topicot ahol a bugokat, hibákat, szerverproblémát lehet jelenteni és írjunk angolul, vagy németül le hogy mit tapasztalunk, lehet még ma megoldják
-
milomi
tag
most meg nemjó a játék egymás után 4 szer rakott ki játék előtt vagy közben most meg besem enged , beirom a jelszót stb az jó is de utána választanék izét ott meg csak tölt és semmi
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
Attka85 #27689 üzenetére
Engem még a ping távolsággal is aggasztanak mert átlagban 400 és 999 között ugrabugrál ez gondolom ms-ban (milisekundum) értendő de ez akkor is soknak tünik tán a serverek miatt nem jó utvonalon jön hozzánk?Valaki tud valami programot ami megkeresi a legrövidebb utvonalat?Kibprobáltam a CFosSpeed programot a böngészök és egyebek felgyorsultak töle de a játékban laggolok pedig nekem semmi nem tünik fel nem szaggat de pár játék után mondják nekem angolul hogy repülok a fejük fellet meg ilyenek...
anno 1 megás lannal a PT-ben ilyen gondom nem volt pedig a server ott Amerikában volt itt meg most Németországban tiszta tré a forumán meg semmit nem ir az Amigo...Ja most UA gépem van de 5 megás netem!
-
Attka85
tag
válasz
SylarHUN #27688 üzenetére
Pontosan.
Üdv! a játékban...Ismét vannak a generalokon kívül gamigós naptári eventek, szóval örülök, ezt hiányoltam már nagyon!! Viszont ma este én is észrevettem, hogy 1 óra játék után elkezdett szaggatni, de csak kb 4-5 másodpercenként, viszont elég nagyokat, és a menüben(!!) is... remélem elmúlik, vagy csak nemtom mi lehetett, de idegesítő volt nagyon
-
SylarHUN
senior tag
válasz
milomi #27687 üzenetére
Én kb. 80 rongyot tettem a PT-be. Sajnos az oda lett.
Szerintem sajnos a fejlesztő (Invictus) is nagy mértékben felelős volt a dologért. Eleve fel kellett volna hívja a figyelmünket arra, hogy ne nagyon öljünk pénzt a játékba, mert vannak bizonyos a kiadók által kért feltételek a szerződésben, miszerint IP-blokkot kell érvényesíteniük a szolgáltatási területükön kívül eső országokban. Ezzel talán még nem is lett volna akkora baj, ha maradnak játékosok a PT-ben. De mivel a gamerek 90% európai volt, így ezzel a húzással nemes egyszerűséggel megölték az USA-s Project Torque-t. Már a kezdetek kezdetén élnie kellett volna az IP blokknak, így nem lett volna akkor szívás. De sajnos az Aeriagames boldogan beengedett mindenkit a játszóterére és ezzel, ha jobban megnézzük sok embert megkárosított.
Az ügyhöz hozzátartozik, hogy mindez csak azért történhetett meg, mert az akkoriban nem túl jól teljesítő Level-R (Gamigo games) megkapta az akkori új verziót, ami annyira jól sikerült, hogy mindenki át tért a PT-re. Na ekkor jött a Gamigo és beüzemeltette az IP blokkot.Röviden ennyi.
-
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
milomi #27684 üzenetére
Nemtom nekem megkellet várni az updateet is az kb nég annyi mint a letöltés ettől 4,7 giga lesz az egész motyo az alap 2,7 ről.Attol fug ha a letöltés vezérlőt használtad akkor semmi baj ha a packot töltötedd le az automatikus frissitéseket valahonnan lekel szedni vagy első inditáskor engedni kell.Ha végzet vele a Cansel helyetmegjelenik a Start gomb és mehet az Ettel...Sok sikert remélem találkozunk Nicknevem : BipBip1978
Más: Azt tapasztalttam legutobbi alkalom ota hogy minnél többet nyomod és a szinted is emelkedik több dolgot pakolhatsz fel az autodra ,hisz ahogy emlitettem szintet lép a verda de sokat nyomva enged némi + tuningot a gépen persze csak csinyán,igy mindig 1 picit jobb autoval nyomhatom.Saját észrevétel persze ha valakinek van profi infoja kérem ossza meg velünk is.Mindenkinek sikeres versenyt kivánok!!!!! volt PT-s : Nicname: Croco1978
-
milomi
tag
elindulna ez csak valami Updatert ir ki mindég ilyne szöveget dob
Welcome to Invictus LIVE! updater!
This program will automatically update this game on your computer.
If you need to abort the downloading process you can continue it later
on and will not need to start the process again from the beginning.
Note that automatic updates are compulsory to run the game.Please click next and wait till the new version of the game is fully
updated. -
SylarHUN
senior tag
válasz
milomi #27681 üzenetére
Regisztrálni és a játékot letölteni itt tudod! http://levelr.gamigo.com/
Aeriagames idestova 6 hónapja megszüntette a PT-t.
-
milomi
tag
sziasztok szeretném letölteni a játékot , másik kérdésem az lenne hogy vagy hol kell regisztrálni ? az aeriagames oldalán vagy csak a játékon belül ? neki is látok gyorsan
-
Routeres94
csendes tag
Az én konfigommal nincs semmi baj a játék tekintetében, ellenben baromi kellemes volt, amikor kb. egy hónapja csináltam a hétvégi eventeket és a 60 körös TA 20. körében kidob a játék, csak úgy, vagy azzal jön, hogy nincs netkapcsolat..., vagy más event közben és akkor ugye buksz mindent.
Óriási hasznára válhatna a játéknak egy eventeknél használható haladás mérő. Úgy értem, egy kis csíkocska, ami mutatja, hol jársz éppen az eventben. Pl. az a feladat, hogy csinálj 300 perfect driftet, de te már marhára unod, akkor ránézel az állásra, rájössz, hogy már csak 20 van hátra és mindenki örül.
És az méri mennyit csináltál meg a az annyiból.
Továbbá, az is baromi jó lenne, ha az adott napra kitűzött task eventeket nem egyhuzamban kéne megcsinálni. Adjon rá a játék 24 órát. Elkezded reggel, levezetsz 50 km-t, de kell menned, mit tudom én, vásárolni a hétvégére, délután hazaérsz, belépsz a játékba és 50 km-től folytatod.
Szerintem hasznosak lennének, Szerintem!
-
Gaz 78
aktív tag
Én egy 2005-ös laptoppal nyomom,amiben sima 1.6-os Pentium proci,egy 64 megás Radeon X300,2 giga ram és 15 megás net.Pár órás játék után nekem is el kezd lagolni!De ha kilépek és szüneltetem egy fél órát akkor visszalépve megint mehetek pár órát!Gyanitom melegszik a cucc és pihentetni kell...
Megjegyzem,kidobálni nem szokott és még egyszer sem fagyott ki a játék... szerencsére -
Cr@c@
csendes tag
válasz
[HUN]Dani #27677 üzenetére
Félek hogy az alacsony konfigom miatt vagy ezt már más is tapasztalta Desktopra dob a játék minden előjel nélkül verseny kelös közepén...konfigom P4 AMD athlon 1,8 Ghz 1,5 G ram ATI Readon 9550/x1050 128 megás video kártya 5Mbit/s internet.Plusz azt is észrevettem pár óra játék után elkezdek LAG-olni ezek orvosolhatok tapasztaltatok már ilyet?Esetleg valami program van amivel optimalizálhatnám a helyzetett hogy stabilabb legyen?
-
[HUN]Dani
őstag
Ez valóban hatalmas negatívum.
Én egy olyan srácot láttam akinek class 8as volt a panamája.Gaz78: Jópár hónapja szerintem sokkal több event volt, igaz akkor össze is szedtem rengeteg xp és rp duplázót. Még van 92xp és 84rp duplázó. Ezzel az autó nyeréses dologgal, csak az a baj, hogy az esetek 90%-ban 3 napra kapod az autókat...
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
Gaz 78 #27674 üzenetére
Nos tapasztalttam mégegy negativumot Class 1 autot nem tuningolhatsz fullosra mert attol szintett lép azaz Class 2 lesz de a fultuningal nem érsz el anyit hogy tuningolt Class 2 alázz..értelmetlenek tartom valamit vagy kivesszel a verdábol és nem teszel bele hogy Class 1 ben maradj vele,de még mindig nem értem anno a Lion a verhetetlen volt ritka volt hogy valaki Wizzel vagy Kwanaval hosszutávon nyerjen ez most gyökeresen megváltozott a Lion a mezőny szinte leggyengébb láncszeme lett...
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #27667 üzenetére
Szia!
LevelR-ben a napi eventeket csináljad,azzokkal fejlődsz leggyorsabban.A szombati,vasárnapi eventekkel sokat kaszálhatsz,ráadásul RP és XP duplázókat kapsz pluszba ajándékba!Ha bemész TA-ba és mész egy 80 körös versenyt XP/RP duplázókkal akkor összeszedhetsz vele 14-16000 XP/RP-t.Én rámentem a napi eventekre és 2 hónap alatt 70-es szintre emelkedtem, és van vagy 6 autóm fullosra tuningolva!!!!
üdv. Zoli
-
[HUN]Dani
őstag
A mai napon letöltöttem a Heat Online-t. Nem tűnik rossznak, kicsit nfs world koppintásos a dolog szerintem, városban lehet rohangálni a shop-ért és a garázsért, középen van egy aréna. Ott lehet versenyezni klánt csinálni stb. Vannak a városban missionok, én 2-vel találkoztam, az egyikben 25 puzzle-t kellett keresni. A 2. az valami taxizás vagy mifene, sajnos ezt még nem tudtam kipróbálni, mert kell hozzá valami taxis cucc a kocsira.
Eventből kb 10x annyi van. Backpackokat lehet venni rpért, mint a PT-ben. Az autók drágábbak mint a Level-R-ben, de a rávaló tuningok olcsóbbak.
A pénz nem igazán jön jobban, mint Level-R-ben és játékosból is kevesebb van. (du. 2kor voltam fent.) -
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy a Level-R - es release - eket a Heat játékban tesztelik, majd ha minden jól működik, akkor mehet élesben a Level-R-en.
A Heat - hez szinte minden héten kiadnak egy új patch-et, míg a Level-R-et olyan, mintha hanyagolnák, ami nekem nem nagyon tetszik.
Korábban Level-R-en pl. augusztus környékén kiadtak egy patch-et, amiben voltak hibák, rá egy hétre jött egy patch, ami kijavította. Mindenki örült.
Most?
Kb. Karácsony előtt kiadták a Kitti patch - et. Azóta eltelt egy hónap és nincs semmilyen patch.( Ebben az is benne van, hogy mivel ugyanaz a fejlesztő, nem érnek rá a Level-R-t fejleszteni, amit meg is értek )
Az lenne a jó, hogy egyik héten a Heat-et fejlesztik, a másik héten a Level-R-t, de sajnos ez nagyon egyoldalú a Heat javára.
-
m3tr0
őstag
Szerintem nagyon gáz ez így ebben a formában.
Aki nem hajlandó költeni, az szívni fog...minden versenyben, minden pályán.
Egy verseny van amiben lehetne pénzt keresni, az a Sumo, de Evo-k meg WRX-ek meg morellok meg panamak ellen sose fogok egy szaros GTC-vel nyerni...Úgy tolnak le ahogy akarnak.TA-ban sok a hülye, továbbá ha nem veszel üzemanyagos plusz cuccot,hogy legalább 10 körön belül ne kelljen tankolnod,akkor sose fogsz nyerni. A pénz még talán itt sem rossz, bár inkább 20 körös verseny után jók az összegek, de az meg min.40 perc játék egy seggel.
Drift még élvezhető lenne, de ott meg a nyerhető összeggel van gond...baromira kevés.
Single rész: Hát azért megnézném,hogy pl. arany szintet kik csinálnak meg,mert olyan lehetetlen idők alatt kéne végig menni egy-egy pályán,hogy az szintén nevetséges.
Ez megint egy olyan játék,hogy nagyon nagyon jó is lehetne és nem kellene hozzá sok minden..de mégis sikerül elbaszniuk.
-
Cr@c@
csendes tag
Picit elszomorodtam mikor rádöbentem a Carriert is elcseszték benne...anno végigrohantam rajta bronzon és gyakorolttam majd visszamentem és megprobáltam ezüst majd arany szinten és persze azt nem figyelmenkivűl hagyva sok carrieres pályával könnyen lehetett szerezni XP RP és persze egykét motyot.Ez mostmár nem igy van!A gép nemad semmit sem már rá ha visszamész és Pl megprobálod nehezebb szinten ahogy mondom semmit ez azért szivatás a köbön. Nickname LevelR : BipBip1978
-
[HUN]Dani
őstag
Szevasztok!
Pár napja leszedtem én is a játékot, egyből letoltam 1-2 versenyt és azt veszem észre, hogy irreálisan sokba kerülnek a nagy szintű autók és tuningjaik arról nem is beszélve, hogy a fejlődés sem valami szír. 51-es vagyok fogalmam sincsen, hogy hogyan értem el ezt a szintet anno.Versenyenként kap az ember 500-1000 rp-t xp-t, hát elég nevetséges..
A mai vagy a holnapi napon letöltöm a heat-online-t hátha abba nem ilyen drága minden és gp vásárlás nélkül is lehet nagy kategóriában versengeni. -
Creative997
őstag
Hát izé. Nemtudom, majd próbálok valamit varázsolni.
Elég szopó az órarendem, szóval max pár kör hétvégén. Meg most még van pár vizsgám még hátra.
Laca, ne túlozz!Sokszor szétpicsáztál. Meg már ősidők óta porosodik a kormányom, talán nem túlzok ha azt mondom, lassan fél éve nem autókáztam virtuálisan, szóval béna kezdő szintjén leszek. HAHA, mint régen, én még emlékszem a legeslegelső futamomra, hát anyám
B-Road, Wizz szerencsétlenkedés magasfokú művészete. Most sem lesz másképp!
Hoppá! 3 éve és 5 napja kezdtem el a PT-t -
m3tr0
őstag
válasz
SylarHUN #27664 üzenetére
Én nem ilyenre gondoltam.
Ma TA-ban volt egy csávó, aki minden körben feltartotta a népet, persze engem ahányszor elmentem mellette mindig eltalált. Kurvára örültem neki, mivel voltam első is...Bár szerintem mind1, mert megvettem a Hexan D1-es gépet...de azzal mindent lehet csak menni nem. Szóval,sztem végleg leteszem a játékot.
Gp-t nem fogok venni, anélkül meg évek alatt lehet valahova felfejlődni.
Arra meg nekem nincs időm...meg idegeim sem. Sok kis köcsög pattanásos német/osztrák hülye gyerekkel nem fogok viaskodni 500-600 Rpkért...Nevetséges.
-
SylarHUN
senior tag
Ma én voltam a szemét idióta, mert 2x kilöktem IronMaiden játékost TA-ban. Pedig nem is én voltam az okozó, én csak a közvetett okozó voltam, engem löktek én pedig mandinerből rá pattantam a játékosra. Nem én indítottam a lavinát. De nem voltam amúgy ideges, szerencsére.
Bevallom, nem sok szemétkedős játékossal találkoztam eddig.
PT-ben 1000x több volt a kretén. -
m3tr0
őstag
Sziasztok.
Nézegettem a hivatalos fórumot, de nem találtam report topikot...nincs arra lehetőség,hogy a szemétkedő, köcsög, idióta, játékosokat valahol jelenteni lehessen?
Mentettem replayt, de akkor ezek szerint felesleges volt.Azért elég gáz,hogy bármit meg lehet tenni játék közben és bármilyen következmény nélkül elbaszhatják a játékomat mások, direkt szándékosan, csak azért mert ő nem tud körbe menni egy pályán.
A legdurvább,hogy még van olyan aki ezért hajlandó fizetni is...szánalmas ez a rendszer. -
SylarHUN
senior tag
Szia Crea mester!
Nálam semmi ilyen feltűnően idegesítő dolog nincsen. Pedig fullon nyomom 1920x1200 felbontásban. Igaz, szigorúan belsőnézetből.
Jó lenne újra összecsapni. Most talán megtudnálak verni.
-
Attka85
tag
válasz
Creative997 #27660 üzenetére
Nálam nincs efféle különösen zavaró jelenség, bár igaz én majdnem minimumon játszom, (speciális effktek, motion blur...OFF) közepes részletesség mellett, 1024-ben, én is a motorháztetős kamerában játszom(asszem hood, ahonnan a motorháztető még látszik) Jó lenne, ha csatlakoznál te is, mert van már egy kis magyar közösség formálódóban, szerintem lehetne megint olyan igazi családias légköre a játéknak, mint régen
-
Creative997
őstag
Talán egy hete összefutottam Plokival egy szocioszimulátor chatjén és hívott játszani LR-be. Mivel a több mint 2 éves nickembe több mint 1 éve nem léptem már be, ezért újrareggeltem és kb futottam eddig 1 tesztkört. Hát vagy én szoktam el (már fél éve nem játszom semmivel kb) vagy nemtom. Én motorháztetős nézetbe futtattam a PT-t és ez a visszaverődés meg árnyékok megjelenítése (ami ugynolyan mindig, csak kanyarodásnál változik, szóval tök felesleges) nagyon zavaró, a többi nézetben meg nem tudok játszani (talán még a belső, de ott meg az zavar hogy nem látok annyit), így kb 5 perc után ki is léptem (mondjuk vizsgaidőszak van még). Ezt ki lehet valahogy kapcsolni?
Majd ha vége a vizsgáknak nyomok pár kört vele, a régi idők emlékére, de nem hiszem, hogy nagyon belemerülnék, mint anno a PT-be, mikor 2 napig nem aludtam, ha RP/XP bónusz volt, nyomultunk szexplorerben vagy Tokióban fánkozni és volt bontatlan csajom, meg duplázóm. -
Cr@c@
csendes tag
Szevasztok nagy örömömre szolgál hosszu kihagyás után ujra kezdeni ezt a játékot,de sajna gigszer ütött be a 6-dik küldetés után kék halálhoz hasonloan kidobott a gép LevelR-böl és azota csak a menűig enged bármit elinditok ujra bootol a gép valaki esetleg sejti mi lehet a baj?A Heat Online meg elsem indul....persze a PT-s LevelR jobban érdekelne
-
SylarHUN
senior tag
Ismét nyomtunk 1pár battle-t, és megint nagyon jó volt!
Gyertek bátran régi motorosok!
Nem fogjátok megbánni.
Megint úgy élvezem, mint a PT-t anno. -
Routeres94
csendes tag
Vannak olyan "elvetemültek" akik 80 kört tolnak az új, hosszú TA pályán SIM-ben, de úgy vettem észre, hogy nincs sok SIM szoba, leginkább az eventeket rendezik SIM-ben, de azokat se mindig és néhány, játékosok által kreált szoba megy még ebben a módban. Az "ultimate sim mániások" (
) a magyarok. Keresgélni kell, mert általában a lista végén vannak a SIM szobák.
Ebből kiderül, hogy leginkább arcade szobákban tolják a versenyeket.
A TA örvend nagy népszerűségnek, csak sok a német, azokkal meg nem jó játszani, mert hülyék... -
PaJa1
őstag
válasz
Routeres94 #27652 üzenetére
Köszi a zinfókat.
Sim és arkád, hogy viszonyul egymáshoz? Találni sim szobákat minden autónak sok módban?
-
Routeres94
csendes tag
Kérésedre körvonalaznám a LevelR és a Heat Online közti különbséget. (Ha valaki nem ért egyet, szabad tiltakozni
)
Tehát, a HO a Leila verzióval fut, aminek egy naaagyon gyenge NFS World koppintás szaga van. A honlapot böngészve kiderül, hogy sorozatos patchek és bugfixek kerülnek fel a szerverre. Olyan, mintha sietve kiadták volna az új (nem teljes) verziót és menet közben kell teljessé foltozni...
LevelR él is virul a Kittivel, sok friccel és a magyarokkal és a többiekkel. A TA módra rágyúrtak új pályával és az F1 szerű verdával meg a versenypickuppal (vagy mi a fene az). Shopban megvehető a driftes Hexan (mondjuk HO-ban is) és egy furgon (amolyan szupercsapat szerű, DMG Van a neve) és egy hotrod (Draco Hemi). Újonnan feltűnt, hogy a napi task eventek szörnyen bugosak (pl.: csinálj 300 clean sectort, de nem számolja) és az eventeknél is gyakori az a hiba, hogy nem pontoz.
HO-ról csak ennyit tudok mondani, már régóta nincs fent a gépen, csak a honlapról értesülök dolgokról.
Remélem segítettem, további szép estét!
-
Attka85
tag
-
SylarHUN
senior tag
Nem vettem!
Ez csak a teszt mód.
Így az igazi tesztelni.Akár mikor próbáltam midig fejjel lefelé rakta be a kocsit a játék.
-
SylarHUN
senior tag
Sziasztok!
Visszatértem a viszonylag hosszú Nfs: World-ös kitérőmből!
Tegnap leültem Level-R-el játszani.
Mondhatom nagyon jó volt.
Csak bele kell rázódnom az arcade irányításba. (Meg az egész játékba)
Remélem most már az időm is engedi, hogy tudjak játszani.3-om dolog hiányzik az LR-ből.
1.Sim irányítás
2.A régi PT-s arcok
3.CorvetteRemélem összefutunk a pályán.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Egy örömhír: Már nem dobál ki ( játék közben sem ) a szerver, nem laggol, már gyorsabban tölt, mint korábban Level-R -en.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Most, hogy mondtad én is észrevettem, hogy nagyon lassan tölt a Level-R. Még azt is észrevettem, hogyha kevesen vannak, pl. délelőtt, a szerver nagyon laggol. De este, mikor sokan vannak, akkor érdekes módon egyáltalán nem laggol. Érdekes.
-
Creative997
őstag
Szeva Napfénysüti
Amúgy Boldog új évet mindenkinek!
-
laszlohu
addikt
válasz
Napfénysüti #27636 üzenetére
Sziasztok!
Nálam is ki szokott dobni, én wifi - vel használom, és ha kidob kiírja, hogy
communication problem. Ez normális, sőt az új PT - nél is kiírta. Ha küldesz egy LOG fájlt a GAMIGO-nak, szerintem kijavítják. A lassan töltődést pedig szerintem rövid időn belül kijavítják. -
Attka85
tag
Boldog Sikeres Új Esztendőt Kíván a HOT csapata!!!
-
Azt hallottam holnap jön a Nissan GTR...
Ma nagy szilveszteri generál bónusz van, azt hiszem 50%, gyertek játszani! -
hugoagagyilo
tag
Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kíván az OBHUNracing Crew. -
kekeeci
senior tag
Békés ünnepeket mindenkinek.
-
Attka85
tag
Kellemes Boldog Békés Ünnepeket Kívánok Nektek!
-
Gaz 78
aktív tag
Kellemes ünnepeket kívánok minden fórumozónak!
-
erdol
senior tag
válasz
kekeeci #27628 üzenetére
Picit vitatkoznék veled.A gyermekem is évek óta cod2-zik,mégsem dilis,és nincs egyedül sokan nyomják még mindig mert egyszerűen jó.A pt-t elk..rták azzal hogy állandóan fejlesztgették rossz irányba sok hibával.Mondjuk erről nem biztos hogy csak a fejlesztők tehetnek.Sokan még mindig nyomnák,abban biztos vagyok.
-
kekeeci
senior tag
Szépen, lassan behal az egész, nincs meg már az újdonság varázsa.
Annó sokan azért kezdtük el, mert magyar ingyenes online autóverseny - ezt ki kell próbálni. Szerveztünk ismerősöket, barátokat szereztünk, nagy versenyeket nyomtunk, jó volt.
Aztán kezdődtek a gondok, és azt már nem mindenki viselte jól. Sokaknak elment a kedve, sokan beleuntak - azért ahhoz kicsit dilisnek is kell lenni, hogy az ember évekig ugyanazzal az egy játékkal játsszon nap mint nap
Szép volt - elmúlt. Néhányan még fel-felnézünk a Level-R-re vagy a HEAT Online-ra, de ez már sohase lesz olyan, mint a PT volt. -
PaJa1
őstag
válasz
Attka85 #27626 üzenetére
az is lehet hogy ok tudnak valamit es azert nem esik a ratingjuk. a ratingra hajtani hulyeseg, nem attol leszel elismertebb mert magas a ratinged. ptben pont hogy hogy a max ratingisikat rohogtuk ki mert csak farmolassal ertek el, aztan meg ultek rajta, hagytak hogy szivja roluk a tobbi csapattag a csapatrating novelesehez, aminek megint nem volt ertelme.
van lvlres accom cobraval meg mx5tel, bar lehet mar torlesre kerult. foleg ha abbol indulok ki hogy nem is akartak hogy ott jatszak. aztan abbahagytam, nem volt olyan jo mint a pt, a sok nemettel es a keves sim szobaval meg a rengeteg arkad fossal. azota rfactorozok, 1 hete meg gt5 is megy.
-
Attka85
tag
Köszönöm Paja az útbaigazítást
akkor bizony vannak nagyon ügyes tagok/csapatok, akiknek ez mégis sikerül(vagy csak éppen akkor nézek rá) jólvan na, nem mindenki ilyen, mint én, hogy a legeslegekkel szeret csatározni
akkor is nagy teljesítmény, hogy sikerül nekik. én elvagyok farmolás meg minden nélkül 1900 környékén
(nem olyan rossz az
Amúgy régen láttalak már... és hiányoznak a régi PT-s arcok is, mint Cicivadász, Penge, Karibaba, rsx, r-five, Crea, Wandal stb... Kár volt nagyon száműzni a PT-s eredményeinket, ez vette el a kedvet már sokunktól a Level felé...(mégegyszer végig kell nyomni/izzadni a szinteket és újra megvenni a kocsikat) de én nem bántam meg, viszont olyan nincs (és talán sose lesz), mint a PT-s kezdő év(-ek) voltak...
Üdv!
-
Attka85
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem (tudom nem sokan tudtok rá válaszolni, de azért megkérdezem...) mégpedig: adott egy csapattársam, akinek sikerült elérni kemény munkával a 3000. (!) ratingot, ez igazán szép teljesítmény, de sajnos az tűnt fel neki, hogy nem úgy működik már mint PT-ben szóval hiába érte el a maximumot, mégis szigorúan veszi le neki, ha nem nyer játékot... Esetleg más is járt már így, vagy ismer olyan egyént, akinek ez nem történik meg? Csapattársam ennek szentelte karrierjét elsősorban és (nem kis dolog) azt szeretné, ha megtudakolnám, vajon ez csak vele fordul-e elő...
Köszönöm a válasz(-oka)t !!!Üdv.! El_Nino
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Én vista 32 bit alatt játszok.
Javítanám magam drift ügyben. Most azt próbáltam ki, hogy milyen a teljesítménye a Level-R játéknak, ha kapcsolgatom a kompatibilitást. pl. win xp sp2 stb.
Ha bepipálom a kompatibilitást, akkor nincs teljesítmény ingadozás, viszont a játék lassabb, ezért élvezhetetlen a drift,
viszont ha nem pipálom be, akkor élvezhető a drift, viszont van teljesítmény ingadozás. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Routeres94 #27621 üzenetére
Ne is kezdjünk el kombinálni.
Ne keltsünk pánikot,ne foglalkozzunk ezzel! -
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Csak azért írok újjólag, mert egy új információhoz jutottam. Megkérdeztem a Level-R játékban Kerozin-t, aki a Game Master. Azt mondta, hogy a Level-R játéknak most jelenleg nincs licensze Magyarországra. Remélem nem IP ban lesz a vége.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Csak azt szeretném mondani, hogy Heat-en gondok voltak a Framework.net 3.5 Sp1- gyel nálam, ami most a Level-R-es Patch is majdnem, de a Framework.net 4 - essel semmi gondom.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Végre megjött a Kitti patch Level-R-re , nagyon COOL. Hogy valami rosszat is mondjak, az irányítás VS módban semmit sem változott, ugyanolyan rossz, mint volt. A Drift mód túl lassú, ezért élvezhetetlen. Heat-en sokkal élvezetesebb Drift-elni a jelenlegi patch-el ( nem tudom, hogy az új patch-el milyen lesz ).
-
Beleczkil
tag
Megvan a hiba, a hiba bennem volt. Hülyeség ellen ugyebár nincs orvosság
.
-
Gaz 78
aktív tag
Amiket korábban megvettem azokat tudom használni.Ami idáig nem lett megvéve ahoz sajna többet kell gyüjtögetni mert magasabb a szintlimit hozzá.( még jó,hogy a Morellot és a Panamát megtuningoltam teljesen mert brutál szint kell hozzá )
Klassz,hogy akkor is van nitro ha nincs a trunk-ban és visszatöltődik ha elhasználom -
Beleczkil
tag
Segítsetek!
nem értem, 58-as szinten vagyok de a Phoenix fejlesztése tiltva van nekem, bár ahhoz csak 50-es szint kéne.
Miért? Tud valaki valami okosat mondani? -
Routeres94
csendes tag
Az új pálya nekem is bejön, de nem tetszenek a megnövelt árak és néhány jármű új elérhetési szintje sem, pl. a Morello újonnan csak 76-os szinten érhető el (öcsém néhány napja vette meg, még 53-as volt
)..., ha egy csöppet több időm lesz, mélyebben belevetem magamat az új verzióba.
-
Gaz 78
aktív tag
Tetszenek az új pályák!Tetszik,hogy azon a Nordschleife szerü pályán lehet menni TA kocsikkal is!A menüzés sem bonyolult,azt hittem bonyolultabb lesz!
-
Gaz 78
aktív tag
Kaptam hivatalos email-t a Kitti-ről.Gondolom ti is!
-
Beleczkil
tag
Még semmi változás.
-
Beleczkil
tag
Hát még mindig ugyan az a helyzet. A szerver nem válaszol.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Beleczkil #27601 üzenetére
Igen nálam is,és a forumon azt írja,hogy még valamit állítgatnak és a tervezett szerver indulás 16:00-kor lesz!
......Dear community,
to improve the server situation again we now do an unscheduled server maintenance. The servers will be shutdown at ca. 15:15 o'clock to install a serverpatch.
We expect the servers to be online again until 16:00 o'clock.
-
Beleczkil
tag
Lefrissített, be is tudtam lépni de a szerver választásnál megállt a mutatvány onnan nincs tovább egyenlőre és csak a 3-as szerver volt aktiv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest