Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz Farkas23 #1597 üzenetére
25 kör bőven elég
azt viszont nem értem, hogy gyakorláson elég gyors vagyok, de versenyen is tapadok rátok pár körig, de ha kicsúszok, onnantól kezdve folyamatosan veszítek időt, és marad az anyázás
tegnap is farkast követtem, és mindig ott értem utol, ahol nem lehet előzni, aztán elqrtam, és utána teljesen lemaradtam -
proof88
addikt
válasz Farkas23 #1597 üzenetére
Hát, ha lennénk többen, akkor több értelme lenne 25-nél több körnek. 15-en lennénk, ha kiesik 1-2 ember, még rengetegen vagyunk. És akkor már 2x kéne kiállni, mert 1 kiállással kínszenvedés lenne körbemenni a pályán a gumikkal.
Amúgy kéne valami szabály arra is, hogy mikor kell idő előtt leállítani egy futamot, pl. tegnap is 6-an indultunk, 4-en kiestek. Azért is kérdeztem meg a célegyenesben, hogy újraindulunk-e... mert az nem oké, hogy 6-an vagyunk, de csak 2-en játszunk... mondjuk ha lenne olyan szabály, hogy véget ér a futam, ha x ember kiesik.
2-en indulnak -> 1 ember kiesik...
3-an -> 2.
4-en -> 2.
5-en -> 3.
6-an -> 3.
7-en -> 4.
8-an -> 5.
stb...
persze az eltelt időt is figyelembe kell venni. Mert ha 3-an indulnak és valaki egyből kiesik, akkor sztem újra kéne indítani, hogy az a 3. ember ne szomorkodjon és legyen még1 lehetősége. De ha pl. a 15 körös versenyen a 12. körben esik ki, akkor már nincs újraindítás... de mondjuk egy 20 fős mezőnyben egyáltalán nem kéne újraindítás, valaki szerintem mindig kiesik hamar...szerk.: Rico: persze gyakorolj csak, én nem lepődök meg, ha jobb időt mész ott, mint én, mert mindenhol jobb időt szoktál menni, csak azért nyaggatlak, mert múltkor olyan nyafogós voltál a szűk pálya miatt, pedig elvileg Te régebb óta tolod, nem szabad nyafogni!
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
válasz proof88 #1595 üzenetére
Hát persze h nem késön, majd vmi idöt megbeszélünk és akkor ugy!
De akkor se lesz több mint 25 kör, mer nincs értelme!
Én ugy gondoltam h hétköznap 15 körös versenyek csak, és ezek a nagyobb futamok meg max 25 körösek! Mer nincs értelme többet, mer ha vki kiesik az várjon fél orát ha nem többet -
Farkas23
aktív tag
válasz proof88 #1590 üzenetére
Csak azt? Ott van a szingapur is meg a valencia is, de ha vki nem akar menni azon a pályán akkor nem megy, max kap 1 büntit azt szevasz, de ezt majd még át kell beszélni, amikor mindenki tud irni és beleegyezik, mer akkor vmi feltétel is legyen meg vmi sabály is!
De ez sztem nem lenne rosz ötlet, bár még sok embernek kéne gyakorolnia!
Bár mondjuk nekem ugyis jolenne ha hétévégén este lenne a futam mindig, és elötte van az időmérő is, amit megszabunk hány orás lesz és addig mindenkinek be kell érnie, a hétköznapokrol meg sztem, 1x-2x menyünk azon a pályán, ami a hétvégén is lesz! -
proof88
addikt
válasz Farkas23 #1589 üzenetére
hát igen... max. akkor legyünk toleránsak, ha vkit levág a net vagy ilyesmi és gyorsan vissza tud jönni... esetleg lehetne úgy, hogy ezek az előre rendezett futamok már sorrendben mennének pálya szerint. Akár írhatnánk a pontokat is, vagy nem tudom.
Amúgy új ember csatlakozhat később is, és ez nem kötelező dolog. Ez is fun, csak komolyabban hangzik és úgy is vesszük.
Mondjuk Rico-nak kötelezővé tenném a Monaco-i részvételt. -
Farkas23
aktív tag
válasz proof88 #1588 üzenetére
Persze majd megbeszélünk ilyet előre, sztem mindenki bele egyezne! Az időjárást meg én nem vágom mer eddig csak v napos v felhös időjárást találtam ugy h nem tom h kell beállitani a változot!
Én most viszont meek el, de este leszek lesz majd futam is!
Ezen a megbeszélt futam elöre akkor gondolkodjatok h és mikor legyen, és akkor össze kell irni h kijön rá, és 1 nappal a nagy futam elött leirjuk ph-ra akik ott lesznek, akik nem szoltak előre azok meg nem jönnek, vagyis vmi ilyesmit kéne, mer nekem akkor már ne ugráljon be senki amikor mindenki futja az idömérő köreit! -
proof88
addikt
Vagy néha lehetne nagyobb verseny is, ami előre meg van hirdetve, fix időpontra, max. negyed órás csúszással. Aki ott van, ott van, aki nem, az nem. Persze ez néha lenne. Mondjuk 1-2 hetente 1. A minden napos játékok megmaradnának persze.
Amúgy esős verseny is lesz valamikor? Vagy változó időjárásos kéne... csak F1C-ben néha elkezdett furán, darabosan menni a játék a változó időjárásnál. Persze rFactorban gondolom már nincs ilyen. -
macy
addikt
Na kipróbáltam a WCP-t de ez sem jött be. Vicces az a nagy fekete folt a kocsi körül amit árnyéknak akartak csinálni. Eddig az FSONE2008 meg a BMW E92 M3 CUP az ami tetszik.
-
Farkas23
aktív tag
Valaki akar tesztelni? Mer délután nem leszek, csak azér! De este már leszek, olyan 8 körül!
-
Farkas23
aktív tag
válasz pcguru1 #1582 üzenetére
Nem üti egymást a 2! Kár h nem jöttél tegnap, pedig 6-en voltunk már!Remélem legközelebb jöttök ti is
Én se akarom feladni a ch-t, de azér a fizikája elég gagyesz, az h neki ronygolok a falna és felrepülök a az égbe szint, hát sztem ennek vhogy nincs köze a játékohoz, na mind1
Sanya: Te is gyere nyugottan, többen leszünk, meg te se fogsz uncsizni![ Szerkesztve ]
-
pcguru1
őstag
válasz Farkas23 #1553 üzenetére
Megkaptam a privit csak addigra volt ch szeró,sanya csinált én meg mentem egy kicsit tesztelni mert hát én a ch szeróra is felmegyyek amikor csak van.Én nem akarok és nem is fogom teljesen feladni a ch-t,természetesen a te szeródra is benézek ha nem utik egymást
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
Sanya595
senior tag
Mindig ez van.Én pl nem érek sajnos rá enyire.Amikkor ch-s szerott csinálok,már egyböl idömérövel kezdünk.
Farkas : Én már a legelején mondtam,mikkor arról volt szó,hogy tegyem vissza a ch-t,hogy az rf jobb és ezért tolom Én már azzal.
Amúgy szerintem nem volt felesleges leszedni,mert azzal is van még szero.
Sajnálom,hogy ilyen a netted,de ha nem a birkucott szeded le,hanem az rf-et és Fsone-t,akkor sem jársz jobban,mert kicsivel több,mint a birkuc.[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
egyszer próbáljuk valahogy gyorsabban elkezdeni, széthajtom a kezemet, mire a versenyre kerül a sor
-
Farkas23
aktív tag
válasz Sgt.Randall #1575 üzenetére
Hát mind1, a ch végül fölös volt, de elötte senki nem szolt h ez enyire jo, vagyis enyivel jobb mind1 majd 1-től jösz ha tudc, reméljük tudc!
-
Farkas23
aktív tag
válasz Sgt.Randall #1575 üzenetére
Ja értem! Hát kár, pedig jolett volna! Na majd jövö honapban
-
Sgt.Randall
aktív tag
válasz Farkas23 #1574 üzenetére
én ebbe a hónapba lehetetlen max is csak 2 percre tudnék be menni mevan tiltva hogy neten gameljek mert meghaladtam mondjuk apa tv anya tesóm alszik de azért nem de ha lehetne már ott lennék de az egészben az a izé hogy 1 én kezdődik az iskola hogy baszná meg mindig ez van a birkuc leszedés megszedte a netet nem kellett vona leszedni de mondjuk sokat gameltünk vele. am rico nem válaszolt akk csinál oldalt vagy nem mert akk csinállok én
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
válasz Sgt.Randall #1573 üzenetére
Ja. Nem jösz te is jáccani, v nem tuc most jönni?
Mért olyan sok? Rosz a géped v nem érsz rá v mi?
[ Szerkesztve ]
-
Sgt.Randall
aktív tag
én is csak azért vok jó általába mert naon jól rajtolok és van amikor az első helyen fordulok el annyi a szerencsém hogy jól védekezek
majdnem 3 hét és jövök[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Jövök én is!
-
macy
addikt
Rico a 20. körben vagy lezúzta a kocsit vagy megfőzte a motort. Már csak Farkas rója a köröket. LaCeen a 2. JColee a 9. körben kiesett. Én vagyok a tudósító. Pedig ott se vagyok.
Ja már ő sem.
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
Aki akar jöhet jáccani!!!
Nem jön senki?
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
Nem jöttök F1-ni(rF.) Lennénk sokan gyertek!
-
pcguru1
őstag
Na ezek vannak mindet felraktam de valami még mindig nem kerek
ha még kell valami dobjatok egy linket köszi1: Patch track v1.2
2:Trackpack f1 2009 f1rl
3:Trackpackv1Ez mind felvan rakva
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
Dyno
veterán
Gyülekezzetek nem sokára támadok.
-
proof88
addikt
Lehet, hogy tudok jönni este, de még nem biztos... egyelőre itt vagyok benn a cégnél, állítólag 9 körül már barátnőmnél leszek... nem tudom mikor akartok játszani, de 9-től hajnali 1-ig összefüggően nem érek rá... vagy elején kicsit, vagy később kicsit... de egyelőre még az is kérdés, hogy 9-re ott leszek-e... na majd írok...
-
pcguru1
őstag
Rico kéne egy kis segitség ezzel kapcsolatban
#1541) pcguru1
Nézd meg légyszi
-
pcguru1
őstag
Nekem azt irja hogy
Internetes rfactor kapcsolat pillanatnyilag nem elérhetö
-
puttputt
őstag
Nekem ezt tölti be:
Mármint ezt a pályát. Baj?
Már csak azért, mert kezdek gyanakodni... 5-7 mp. lemaradás, holott... vagy 50-60km/h.-val nagyobb a végsebességetek. Mást nehezen tudok elképzelni.
2-3mp még OK, hogy van az ívek, féktávok miatt - kis hibák -, de 5-7...:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
proof88
addikt
Amúgy Melbourne számomra érdekes volt, mert megint a szokásos volt: Rico és Farkas is jobb időket ment mint én, viszont az volt az érdekes, hogy az 1. és 2. szektorban jobbat tudtam menni náluk, igaz csak pár ezred, esetleg századdal, de jobb volt... ehhez képest a 3. szektor végére mindig 6-7 tizeddel kaptam ki, úgyhogy ott nem stimmel valami nálam, pedig próbáltam többféle ívvel is...
-
Farkas23
aktív tag
Hellosztok!
Ujra van szero! Elnézést a kis leállásért ujraindult a gépem, és csak most értem haza, de már megy a szero!!
Farkas23 genius -
macy
addikt
válasz Sgt.Randall #1513 üzenetére
Mert még nincs kész szerintem.
-
pcguru1
őstag
Mostanában nem akar valaki szerót csinálni hogy kitudjam probálni a game-t
Vagy legalább irjatok 1-2 köridöt hogy nagyából tudjak viszonyitani,mindegy melyik pálya ugyis mindet végig kell probálnom
-
Sgt.Randall
aktív tag
mintha lelehetne tölteni az rft 09 et persze hogy nem
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Hello srácok.
Farkasnak a haverja vagyok, ugy nézzki, majd én is jövök játszani, ha nem gond
Egyenlőre REd Bull racingel fogok menni Couldhard-al, de aztán lehet amjd a Ferrárinál Badoerral, remélem ezzel senkinek se okokzok kellemetlenségeket.
-
Sgt.Randall
aktív tag
nem lehetett m,ár szerkeszteni
-
pcguru1
őstag
válasz Sgt.Randall #1503 üzenetére
Hogy tudom ezeket a képeket elmenteni,hogy min 800x600-ok legyenek
-
Sgt.Randall
aktív tag
a kurva életbe
-
-
pcguru1
őstag
Mégsem tér vissza schumi,a motoros balesetére hivatkozva,massa-t badoer fogjy helyetesiteni
-
Sgt.Randall
aktív tag
-
Xirtam
veterán
válasz pcguru1 #1499 üzenetére
Szia! A 2008 as moddal játszunk igen! Bármelyik kocsiba ülhetsz amelyik neked tetszik, csak én kérlek arra hogy ha megoldható és nincs belőle vita ne legyen 1 csapatból 2 autónál több! Mert az kicsit ront a realitáson ennyi! De jelenelg minden hol van hely! oda ülsz abba ami neked bejön!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest