Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
macy
addikt
válasz puttputt #2113 üzenetére
Nekem szart se rögzített a WMcap Elindítottam, aztán a gaméban a visszajátszást. Szépen fogta a gépet, aztán visszajátszáskor meg csak a desktop volt a videón Megint egy x-akta. Szép is ez a számítástechnika. De jó, hogy nem vagyok informatikus, már rég kihullott volna a maradék hajam is
-
-
proof88
addikt
válasz puttputt #1125 üzenetére
Mindegy én leszedtem a pályákat, de fel még nem raktam őket!
Engem idáig csak a Hungaroring zavart, mert a sikán már változott a játékbeli verziótól! De ha nem rakjátok fel, akkor én sem fogom.
Mindenesetre letöltöttem őket, de felhívom a figyelmet, hogy az ilyen GPHungary-s letöltéseknél figyeljétek, hogy mit írnak a letöltéshez, mert ugye van 3 szerver, néha több szerveren ugyanaz fenn van, viszont most is az Abu Dhabi pályánál a Szerver02 egy peccs a Szerver01-ről leszedhető pályához, szóval akit érdekel, az a peccset is szedje le hozzá! -
-
proof88
addikt
válasz puttputt #1125 üzenetére
Akkor sztem tegye fel őket mindenki!
Xirtam: oké, majd utánanézek.
macy: igen, én voltam boxban tegnap Monzában, egész végig mögöttem volt a LaCeeN, pár körrel később ő is kiment boxba és akkor jött ki, mikor a célegyenesben voltam, szerencsére csak mögém tudott visszaállni. Mert ugye ilyenkor, ha 1 mp a távolság 2 autó között és a másik pár körrel több ideig tud kint lenni, akkor annak kéne azt a pár plusz kört nagyon megnyomni, mondjuk 3 tizedekkel jobbakat kéne mennie, mint eddig és akkor egy perfekt kiállással előrébb lehetne jönni... csak ugye amikor az ember itt tart, akkor a gumik már nem a legjobb állapotban vannak, asszem ... -
Sanya595
senior tag
válasz puttputt #1046 üzenetére
Ezzel csak az a gáz,hogy Én nem vagyok gépközelbben és amikkor a 2009-es modott kezdtük,ott is csak tiszteségböl választottam a brawn-t,mert mindig is Kimi-vel mentem.
Szal oké,hogy most 1 ember 1 pillota,de nem voltam pl egész nap és kb minden kocsi foglalt ami nekem valamitt is számit.De most nehogy azt mond,hogy renault,mert azt is csak azért választottam,mert a 08-ban nincs brawn.
Szal nem tartom fair-nek azt,hogy aki többet van a gép elött az elöbb beirta,hogy foglalt.
Mivel,hogy a játék megengedi,mért nem lehett mindenki azzal amivel akar???
Tudom gáz,hogy 5 ferka van meg minden,de ez igy megint gáz.Modico jól megcsináltad,szép munka.Csak annyi a baj,hogy rf alatt is Kimi volt a profilom.
[ Szerkesztve ]
-
-
puttputt
őstag
válasz puttputt #646 üzenetére
Megnéztem az FSONE-t, de nálam ez nyert: [link]... mind mozgásban, mind fizikában, mind grafikában, mind egyebekben jobbnak tűnik... megkeresem a linkjét, bár a neve is elég, ha rákerestek.
Esetleg, még ezt is le lehet próbálni "tömegszinten" Fsone mellett, hogy legyen némi konkurencia, aztán eldöntjük.Én sem.
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Csabee.
nagyúr
válasz puttputt #658 üzenetére
oks, én nem vitázni szeretnék csak az 1Gb/s után írtál 1Kb/sec -et de tök mind1.. most szedem a full játékot! azt feltelepítem, arra felteszem a stone-t és még a trackt patch-et és kész is.. utána kompatibilis lesz a játék mindenkivel?
Ki vállalja a szerver szerepet?
Üdv: Csabee.
-
Sanya595
senior tag
válasz puttputt #238 üzenetére
Megy a szero.
phforum
genius
Igen tudjuk.Az f1-es topikba nyomtál képett és igy indult az egész.
Ahhoz mitt szoltok,hogy mért maradtam ott a rajtrácson???
Láttam,hogy elqrtad a gumitt,mert néztem végig,csak váltogattam a képett.
Puttputt:Van olyanom is,le ez logitech és hátt,bár most elégé szidtam,mert nagyon lol volt.[ Szerkesztve ]
-
Sanya595
senior tag
válasz puttputt #233 üzenetére
Mega loooooooooolll.Én a rajtrácson esttem ki.
Ilyen nincs,mikkor feltettem az inter-t és vissza akartam lépni a rajtrácsra,lemerült az egér akkuja.Mirre kicseréltem,már mindegy volt.
Szal Én egy kört sem mentem sajna,de végignéztem a futamott...Puttputt nem látszik.Csináljak Én?
[ Szerkesztve ]
-
Sanya595
senior tag
válasz puttputt #103 üzenetére
Te is enyire............ÁÁÁÁÁ!
Addig szerinted,hogy voltam???Ott mentem a renaultal még beszéltünk is.
Addig is netten volt nem lannon.Játszotam már elegett,ahozz,hogy tudjam hogy kell.
De mondom,hogy a 09-el láttam ahogy versenyeztek,a 08 meg nem látt semmit.
Bocsi,de nagyon felhúztam magam.Ne haragudj rám.Ok,de Én 20:30-nál elöbb ma sem tudok lenni.
Azt nézétek meg lécci,hogy szerott tudok-e csinálni vele???
Mert csináltam egyett. phforum genius[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest