-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Jim Tonic #10566 üzenetére
Köszönöm a segítségedet!
Több iránnyal szemezek.
1. Ráfeküdhetnék a beágyazott fejlesztésre. Sajnos egyetem óta aktívan nem sok lehetőségem volt ezzel foglalkozni, tehát valószínűleg juniorként vennének fel most, de ha pár hónapig aktívan foglalkoznék vele egy mid levelre lehetne esélyem. Sajnos ez a legtöbb cégnél nem létező fogalom, van a junior meg a szenior szint.
A probléma, hogy szerintem ezen a területen hamar lenne bérplafon, 7 bruttó már az istencsászár kategória, ha jól látom.
2. Feleleveníthetném C++ tudásomat
3. Vagy arra építve nekifoghatnék inkább a C#-nak.
4. Esetleg tanulhatok valami újat, pl tegnap elkezdtem Python-t nézegetni, szimpatikusnak tűnik egyelőre.
5. Félig a szakmámnál maradva neki foghatnék LabView-zni. Tapasztalattal, NI vizsgákkal elérhető ott is a kívánt bérszint.29 éves vagyok (még 3 hétig), 4 éve végeztem. Nem a sok pénz keresése az egyetlen motivációm, de akinek családja van annak elég fontos.
Tapasztalataim szerint az öreg szakikat nem nagyon fizetik meg. Ahol eddig dolgoztam, az 50-60 évesek semmivel nem kerestek többet a 35-40 éveseknél. Ebből kiindulva minél hamarabb el kell kezdeni jól keresni, és mivel soká diplomáztam, máris hátrányban vagyok.
Most megelégednék 500 bruttóval, hogy szinten maradjak, de ha lenne olyan cég, ahol csak 450 lenne, de olyan tudást szedhetek fel, ami később kamatos kamattal visszaadja ezt a lemondást, az is jó lenne.
A bruttó 1m reményeim szerint mostantól kezdve 5 év alatt elérhető sok munkával, de kérlek javíts ki ha tévedek. A nettót talán 40 éves koromra lehetne célként kitűzni.
De nyilván a trendeket senki nem tudja előre, lehet, hogy valamelyik irányt kipécézi a szakma és szinte teljesen el fog tűnni, vagy egyszerűen felváltja valami más.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- VoIP telefonálás
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest