Új hozzászólás Aktív témák
-
Anex66
csendes tag
Köszönöm mindenkinek, de sajnos nem jutottunk közelebb, irigykedek, hogy mindenkinek tökéletesen működik. Hardveres hiba nem valószínű, hiszen néha tök jó. De ennek az lenne a lényege, hogy ne csak néha, hanem (szinte) mindig működjön. Átlagosan száraz bőrrel felveszem a mintát, és egy perc múlva már hiába próbálok ujjlenyomattal nyitni. Aztán egyszer csak első érintésre hipp-hopp nyit. És később megint nem. Szóval tanácstalan vagyok. Lehet, hogy egy Factory reset-tel megpróbálkozok (most, hogy nagyjából belaktam).
-
Csinálj egy FR-t ha akkor sem oké, akkor szerviz. Illetve ha webáruházban rendelted, és benne vagy 14 napban, akkor állj el.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
ddsteel
aktív tag
Dehogynem! Az S22 előtt X5 Pro-m volt, amit csak azért cseréltem le, hogy kipróbáljak egy kisebbet. Az S22 a tökéletes méret nekem, de az akkuideje (és pont az ujjlenyomatolvasó miatt) mennie kellett. Tök megszoktam a képernyős leolvasót egyáltalán nem hiányzik már az X5 megoldása. Ez ugyanis itt tök gyorsan reagál. Az akkuidő majdnem olyan jó, mint az X5 Pron volt, ott egy picivel jobb volt.
[ Szerkesztve ]
-
Honnan vásároltad? Külföldről vagy belföldről? Mert ez hardveres gondnak tűnik.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
ddsteel
aktív tag
Mintha nem is erről a telóról írnál.. Én imádom, pedig "csak" 8/256os. Az eddigi legjobb telóm, az ujjlenyomatolvasó egyszerűen fantasztikus, azonnal érzékel, alig érek hozzá. Előtte S22 vol, azon egy szenvedés volt, néha 5x kellett megnyomni, hogy feloldjon. Ez asszem optikai, az S22nél meg más elven működött talán.
-
Nem tudom nálad mi lehet, de nálam tökéletes 12/512.
-
negyven2
veterán
Max/SkyShowtime/Prime Video/Disney+... most néztem rájuk és mindegyik "gond" nélkül működik nálam. Gyári, Global ROM-os, 8/256-os, Sárga Poco X6 Pro 5G...
Ami gond kicsit nekem az az, hogy a Disney+ kivételével egyik app se tudja a full teljes kijelzős módot. Max esetében nincs nagyítási lehetőség a másik kettőnél meg a kamera vonaláig nagyítható ki maximum. És ez igazából csak az nem létező OCD-m zavarja, és nem azért a klasszikus kijelentés miatt, hogy: "ha a kijelzőn lévő összes pixelért, fizettem, akkor elvárom, hogy az összes pixel ki legyen használva" ...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Max nálam szépen megy magától. Skyshowtime nekem nincs. Telekom TV GO szintén.
-
IG55
senior tag
Max, Skyshowtime, Telekom Tv go, most éppen egyáltalán nem hajlandó semmit sem lejátszani. Memória törlés, vagy telefon újraindítás oldja meg, átmenetileg.
Kipróbáltam a Selekt nevű streamer appot, a helyzet ezzel is ugyanez. Nem hajlandó semmit lejátszani, amíg nem csinálok egy memória törlést. Tényleg csak engem súlytanak ezek a hibák?
-
ddsteel
aktív tag
Igen, nekem 6os van és az már tud. Asszem figyelni kell, mert van belőle NFCs és nem NFCs is. Addig volt nagyon fontos nekem ez a funkció, amíg a MAgnetBankos kártyát nem lehetett közvetlenül Google Pay-be rakni, addig Curve kártya mögé raktam a magnetet és a Curve-t a Band-re. Most már tudja a Pay a Magnetet is kezelni és mivel az X6 Pro s NFC-s, már nem használom ezt a funkciót. Azóta már van a Bandből 8as is, de amíg szépen megy a 6os is, nem is cserélek.
@GoodSpeed: Hát igen, nyilván sokkal többet tud, meg nagyobb kijelző stb, de én utálnám ennyire gyakran azt is töltögetni. -
heidricha
őstag
van mobilnet.
A kisegítő lehetőségeket (wifi, bt) a helymeghatározásban próbáltam ki/bekapcsolni, de nem változott semmi. Nyomvonalhoz nincs értelme a tényleges GPS helyen kívül mást használni, a warmstart annyira gyors, hogy értelme sincs mondjuk az első rendes pozíció érkezéséig használni
Kézben tartva, vagy autóban rendben van - főleg ha nincs mihez hasonlítani - de zsebben használhatatlan track-et ad. Valahogy úgy jött ki a lépés, hogy amióta napi szinten húzom a track-et, végig Samum volt (A5-2017, S9, A53), ezekkel sosem volt ilyen gond, így sosem kellett SNR-t számolgatni
"bikecitizens" az app, majd megpróbálom másikkal is, de kétlem, hogy ezen múlna bármi.
-
ktommy91
addikt
Hát hogyne. Egyenesen 12 GB lesz a szabad RAM... ha kikapcsolja a telefont.
Nem mondom hogy jó, mert pont ugyanolyan(xar), mint MIUI alatt, hogy néha meghülyül és nem jönnek az értesítések. Viszont össze tudom vetni a céges Samu A54-gyel. A13 alatt mindent is kikapcsoltam és álomszerűen jöttek az outlook értesítések. Jött az A14 frissítés és ha fejre állok, akkor is késnek.
Btwm, ha meg még több xar ébreszgethetné a procit, akkor meg az üzemidő miatt menne a rinya.[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Ciccuka
veterán
Nekem X3 NFC is vannak, annak a kijelzője enyhén bíboros az X6-nak meg inkább zöldeskés. Többen írták, hogy megfájdult a szemük ettől az új kijelzőtől.
Nekem mindenesetre az X3 kijelzője tetszik jobban ilyen szempontból, lehet ezt már nagyon megszoktam azért.
Az értesítő Led beállítási lehetőséget meg se találtam eddig.
Az X3 évekig stabil telefon volt. Ez, hogy milyen lesz az majd kiderül, de könnyen lehet cserélem 1-2 év múlva (ha lesz valami BB vétel), mert eddig nem hatott meg annyira.[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Wasp91
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest